Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת רכב חברה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום. אני צריך לקבל רכב חברה ל3 שנים והביאו לי רשימת רכבים. מה כדאי לקחת? אני פחות מבין בזה ורוצה משהו נוח. אני מעדיף רכבים יותר גבוהים (מרווח גחון גבוה כי אני גם נוסע לטבע לפעמים) אבל נוחות נסיעה זה חשוב כי יש הרבה נסיעות. מעדיף שלא יהיה קטן מדי גם שיהיה נוח לפעמים אם לוקח רכב מלא.  הארונה הכי זולה לכן המליצו לי עליה (אני משלם מס 2.5 משווי הרכב). מה הייתם ממליצים מבחינת אמינות ונוחות נסיעה? ושלא יהיה צפוף מדי מאחורה ובגז' בגודל סביר.  אין לי ילדים עדיין לצורך העניין כרגע. בסופו של דבר אני כן מעוניין להוזיל עלויות כדי לחסוך כסף אבל זה לא העיקר. 

20230820_085915.jpg

עריכה אחרונה על ידי Carboy1
פורסם

עד כמה אתה באמת יורד לשבילי עפר?
הארונה לא מרווחת יותר מידי במושב האחורי (בייחוד עם אתה 1.8 ומעלה לא נשאר מקום מאחרי הנהג), ותא מטען ממוצע...
הפוקוס תהיה נוחה וטובה,
האלנטרה זוכה להנחה בשווי המס של 500 ש"ח עקב היותה היברידית.
המאזדה מצויינת אבל נמוכה.
בקיצור אם אתה מחפש חיסכון ולא גבוה הארונה יכולה להתאים...

פורסם
לפני 47 דקות, llaavvii כתב:

עד כמה אתה באמת יורד לשבילי עפר?
הארונה לא מרווחת יותר מידי במושב האחורי (בייחוד עם אתה 1.8 ומעלה לא נשאר מקום מאחרי הנהג), ותא מטען ממוצע...
הפוקוס תהיה נוחה וטובה,
האלנטרה זוכה להנחה בשווי המס של 500 ש"ח עקב היותה היברידית.
המאזדה מצויינת אבל נמוכה.
בקיצור אם אתה מחפש חיסכון ולא גבוה הארונה יכולה להתאים...

כיום זה 400 שח ולא 500 אבל עדיין הנחה טובה. בעיקרון ראיתי שהפורד ממש מאובזרת. אני די מתלבט בין האלנטרה לפורד. אני נוסע לטייל בטבע די הרבה, אז כן יורד לשבילי עפר אז מעדיף רכב לא נמוך. לא כל שבוע אבל לפחות פעם-פעמיים בחודש. 

פורסם (נערך)

לדעתי האפשרויות שמשלבות ביצועים , עיצוב ואבזור בצורה הכי טובה הן מאזדה 3 , ניסאן סנטרה , ואלנטרה 

הארונה נחמדה אבל פשוטה וקטנה יחסית , וגם לא חזקה במיוחד במנוע 1.0 , הפוקוס מעולה אבל העיצוב חיצוני של הסטיישן לא להיט אם כי שימושי(פרט לזה היא גם אפשרות מעולה).

באיון רכב פשוט שנופל מכולם בביצועים ובאיכות ולכן לא הייתי מסתכל עליו בכלל 

הגראנד קופה הוא אחלה רכב אם אתה רוצה דיזל על כל המשתמע , הוא רכב נוח.

לסיכום, לפי דעתי והניסיון שלי עם הרכבים האלה הייתי מסדר אותם :

מאזדה 3 , אלנטרה , סנטרה

גרנד קופה , פוקוס (תלוי העדפה דיזל או סטיישן בנזין)

ארונה 

באיון

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
פורסם

מאזדה 3...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

איך הפורד סטיישן לקצת שטח ושבילי עפר? הסתכלתי בנתונים של המרווח גחון. נראה די נמוך, יותר מהמזדה אפילו. זה הגיוני?

עריכה אחרונה על ידי Carboy1
  • תוכן חדש...