Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן לבצע החלפת קלאץ בקליאו,לא כי הוא מחליק או גבוה אלא נמוך ולדעתי לא מפריד כראוי בנוסף קשה בצורה טרקטוריסטית.

צריך את עזרתם ובעיקר את אלו שהחליפו כבר קלאץ בקליאו[דור 1]על מוסך טוב וזול, לא מחייב מורשה.

האם קיים קלאץ חלופי[כמה עולה ואיפה ניתן לרכוש?]

כל פרט יעזור.

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

דבר ראשון, יש לך לינק לאתר לחיפוש מוסכים, השתמש בו!(רפי לין לא נמצא פה 24 שעות ביממה)

דבר שני, אם כבר אתה מחליף קלאץ', אז למה לא לעלות דרגה והחליף לקלאץ' באיכות גבוהה(ע"ע פרוייקטים של מוטי מיאטה)?

פורסם
דבר ראשון, יש לך לינק לאתר לחיפוש מוסכים, השתמש בו!(רפי לין לא נמצא פה 24 שעות ביממה)

דבר שני, אם כבר אתה מחליף קלאץ', אז למה לא לעלות דרגה והחליף לקלאץ' באיכות גבוהה(ע"ע פרוייקטים של מוטי מיאטה)?

באמת למה לא ???? הרי הקלאץ המקורי שלך זה זבל עופות OEM !!!!

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
באמת למה לא ???? הרי הקלאץ המקורי שלך זה זבל עופות OEM !!!!

אתה ציני או רציני ?

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם
אתה ציני או רציני ?

דודו, את עמדתי העברתי לך בטלפון להזכירך.

הקלאץ המקורי יעשה עבודה טובה מאד וממושכת מאד אם תנהג מדוייק ולא תאנוס אותו לחינם.

לשרוף קלאץ ניתן לביצוע בחצי שעת עבודה לכל רכב ובלי בעיה, יש צורך במקרה זה רק לסתום את האף.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

אתר מוסכים...לא הייתי רוצה להיות הראשון שמכניס קליאוספורט למוסך לא מורשה כלשהו לקלאץ,לכן ביקשתי המלצות על מוסכים שכבר עבדו על הרכב הזה ומכירים.

אני לא יודע אם קלאץ חליפי או אם אתה מדבר על סמי קרמי\קרמי יהיה טוב יותר..

ממה ששאלתי נאמר לי שאין קלאץ חליפי אלא "ניתן להשיג בת"א קרמי" מה שלא מתאים לי בעיקר לא כאשר אני תקוע בפקק.

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

חבר'ה אם יש עוד תגובות\עצות זה הזמן.

נ.ב

מישהו יודע לאן נעלם מריוס הקוסם?

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים