Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

bmw 2 gran tourer review 7 מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 

בהמשך אחרי חיפוש רכב בפלח המתסכל הזה, 

הדגם שבכותרת קפץ לי. 

יש למישהו חוות דעת על הרכב? אמין? מהנה? שורה שלישית פרקטית?

מחירי טיפולים בהשוואה לסקודה או מיצובישי? 

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

נמכרו בדיוק 17 כאלה בשנים 2016-2017, מהן 4 כבר לא איתנו.

אני הייתי עובר הלאה. מניח שלא יהיה פשוט למצוא אחת, וגם למצוא חלקים יחודיים לדגם יהיה קשה.

זה פלח לא מתסכל אם לא מחפשים הרפתקאות מיותרות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 4 שעות, zvit כתב:

זה פלח מתסכל מאוד, כי לכאורה הבחירה ה"נכונה" היא פחלנדר מיושן וצפוף

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 7 שעות, zvit כתב:

נמכרו בדיוק 17 כאלה בשנים 2016-2017, מהן 4 כבר לא איתנו.

אני הייתי עובר הלאה. מניח שלא יהיה פשוט למצוא אחת, וגם למצוא חלקים יחודיים לדגם יהיה קשה.

אשמח לדעת איך אתה מוציא את הנתונים כמה נמכרו וכמה נשארו. זה מעניין לגבי עוד דגמים.

מאוד מתסכל כשאתה רוצה רכב שנעים לנהוג בו ואתה נאלץ לקחת 7 מקומות. אין כמעט שום רכבים בקטגוריה אפילו בחו"ל, ובארץ אפילו פחות מאז שאין פורד s-max.

הרכב עצמו נחשב מעולה, הן כחדש והן כמשומש, בסקירות בחו"ל. המנוע שנמכר בארץ, B48 הוא אחד המוצלחים ביותר וכל המכלולים המכאניים זהים לX1 דור שני ככה שממש לא הייתי חושש בעניין החלקים.

פות"ש קח בחשבון שהשורה השלישית מתאימה לילדים בלבד, אם זה עונה על צרכיך.

אני הייתי קונה.

אם צריך 7 מבוגרים אני ממליץ על קרניבל דור שלישי. אבל היא שותה המון דלק ומבאס שאין סנרוף.

למרבה הצער הנהלת BMW החליטה להרוג את דגם 7 המושבים, ובדור שני יצא רק דגם עם 5 מושבים. החליטו שהדגם יותר מדי חריג למותג.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

כשכתבתי חלקים יחודיים לא התכוונתי לחלקים מכאניים המשותפים לעוד אלא לחלקי פח וקוסמטיקה. בעבר כבר קרה לי שהשביתו לי רכב בגלל שלא מצאו חלקי פח כדי לתקן אותו, והתאונה היתה קלה יחסית.

את כמות כלי הרכב שנמכרו אפשר להוציא ממאגרי המידע באתר הנתונים הממשלתי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...