Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת תקלה בקנגו 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

אני לפני קניית רנו קנגו 2009 בנזין אוטומט, והבחור ציין שיש נורת תקלה ברכב שמופיעה לפעמים, בעיקר בהתנעה כשהרכב קר, אבל קרה כמה פעמים שהיא הופיעה בזמן נהיגה.
מבחינת ביצועים הוא טוען שהרכב לא סוחב שזה קורה, אבל לדעתו זה לא מרגיש שהמנוע לא עובד "עגול" שזה קורה (מה שלי לפחות אומר שזה לא בעיה של קויילים, אבל זה סתם השערה שלי)

הבחור החליף בית מצערת לא מזמן בתקווה שזה יסדר את הבעיה אבל זה לא עזר.

אני מצרף פה תמונה של הנורת תקלה, אשמח לשמוע מה לדעתם התקלה והאם כדאי להיכנס להרפתקאה הזאת

PHOTO-2023-08-07-20-18-34.thumb.jpg.96e55ff4f766b5486a6d2f7593a0d9f1.jpg

פורסם
לפני 10 שעות, topop כתב:

הדבר הראשון שעשיתי זה בדקתי בגוגל

כמו שניתן לראות בלינק שנתנת אין תוצאה חד משמעית לבעיה, וסימן הסליל הוא בכלל תעלומה כי הוא בדכ מופיע ברכבי דיזל והרכב המדובר וא בנזין בכלל

אשמח לשמוע חוות דעת ממישהו שנתקל בבעיה בעצמו, אני חייב לקבל החלטה היום/מחר לגבי הרכב

פורסם

זו נורת תקלה כללית, במקביל נרשם קוד תקלה במחשב מנוע.

אתה צריך לעשות סריקת תקלות רצוי עם סורק מקורי של רנו או משהו תואם ולראות איזה קוד רשום, זה ייתן כיוון. 

כל דבר אחר זה נחושים כי יש הרבה תקלות שיכולות להדליק את הנורה.

תסע עם המוכר למורשה רנו או מוסך מומחה לרנו ותבקשו סרקית תקלות והצעת מחיר לתיקון. רצוי להגיע בזמן שהנורה דלוקת.

לפני כן תסכם עם המוכר מי משלם על הבדיקה. 

• תוכן חדש...