Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי הונדה סיביק 2016 דור 9.הזמנתי פילטר שמן מקורי הונדה מאמזון.היגיע פילטר הונדה אך לא מתאים לסיביק.בפילטר 10 חורים.המוסכניק לא שם לב והרכיב את הפילטר.שמתי לב שיש נזילת שמן גדולה מהפילטר.המוסכניק החליף הפילטר לקקורי הונדה סיביק.עדיין יד לי נזילת שמן מהפילטר.האם לדעתכם ניגרם נזק בשל הנסיעה עם פילטר לא מתאים?מדוע יש המשך נזילת שמן?אשמח לתגובות.

פורסם

כנראה שהפילטר נסגר חזק מידי או חלש מידי ולכן האיטום לא עובד כראוי. במידה והגומי לא נפגע, ניתן לנסות לפרק ולהרכיב מחדש. 

אישית, מכיוון שפילטר שמן רכיב לא יקר, הייתי מחליף אותו למקורי חדש ובהזדמנות זו הייתי שוקל גם להחליף מוסך. 

פורסם
לפני כשעה, sh145lg10 כתב:

שלום

יש לי הונדה סיביק 2016 דור 9.הזמנתי פילטר שמן מקורי הונדה מאמזון.היגיע פילטר הונדה אך לא מתאים לסיביק.בפילטר 10 חורים.המוסכניק לא שם לב והרכיב את הפילטר.שמתי לב שיש נזילת שמן גדולה מהפילטר.המוסכניק החליף הפילטר לקקורי הונדה סיביק.עדיין יד לי נזילת שמן מהפילטר.האם לדעתכם ניגרם נזק בשל הנסיעה עם פילטר לא מתאים?מדוע יש המשך נזילת שמן?אשמח לתגובות.

לבדוק שהפילטר מהודק היטב וגם לבדוק שהאטם תקין.

האם ההברגה של הפילטר הלא מתאים התאימה להברגה לבית המסנן וסגירה של הפילטר הייתה קלה ?

כול עוד שהפילטר הלא מתאים לא הפריע לזרימת שמן המנוע ומנורת לחץ שמן לא נדלקה בזמן נסיעה אז לא קרה שום נזק.

איזה כייף לי :)

פורסם

יש לשים לב שהאטם של הפילטר הישן יצא יחד איתו,

לעיתים האטם נשאר כאשר מוציאים את הפילטר הישן ואז כשמים חדש יוצא שיש אטם על אטם ומשם נוזל

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...