Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים למה יש את המקלות האלה

ניחוש מושכל זה נותן לנהג אומדן רוחב אם הוא עובר בין 2 מכוניות למשל אבל אני לא באמת יודע אז מעניין אותי למה

IMG_5174.png

• מעניין 3
פורסם

ציטוט מכאן

אם החתול ישמין יתר על המידה, תכונה חשובה זו תאבד לו ומשום שאינו מודע לכך הוא עלול להיתקע במקומות צרים מדי לגופו.

זו סיבה נוספת לכך שיש לשמור על משקלו התקין של החתול לכל אורך חייו באמצעות תזונה מאוזנת ובריאה.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם

זה מסמן את החלק הכי רחב באוטו. 
אם הקטע הזה עובר, סימן שכל האוטו יכול לעבור.

אם יש משהו שלומדים כשמוציאים רישיון על משאית/ נוהגים באוטו קצת יותר רחב וארוך מהפרייבט הסטנדרטי, זה לנצל כל סנטימטר פנוי שיש, וכך גם אם המעבר רחב בסנטימטרים ספורים מהאוטו, לא מפחדים להיכנס ולעבור.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

זה נקרא width/distance indicators, די בטוח שצצו לעולם בww2 במשוריינים הגרמנים. כמו שנאמר, זה נותן אומדן לנהג של הרכב (שלרוב מציץ דרך חריך) להיכן ניתן לעבור או לא.
image.png.68e6d2ab89196bde6266f146099d0c23.pngimage.thumb.png.5df1864fa02a514e05dfafa92e05d5d7.png

פורסם
לפני 7 שעות, אוריס 2015 כתב:

לא הצלחתי להבין איך בדיוק זה עוזר לו ?

סוף סוף הוא לא חתול...

אך שאני מבין זה עוזר במבט. כי הנהג לא רואה את הרוחב מתוך האוטו אבל את רוחב המקלות הוא כן רואה

לפני 6 שעות, שביט כתב:

זה מסמן את החלק הכי רחב באוטו. 
אם הקטע הזה עובר, סימן שכל האוטו יכול לעבור.

אם יש משהו שלומדים כשמוציאים רישיון על משאית/ נוהגים באוטו קצת יותר רחב וארוך מהפרייבט הסטנדרטי, זה לנצל כל סנטימטר פנוי שיש, וכך גם אם המעבר רחב בסנטימטרים ספורים מהאוטו, לא מפחדים להיכנס ולעבור.

לדעתי לא נכון. (אם עובר 2 אופנועים ואם לא משאית) גם תיראה בתמונה לא ניראה שהמקלות ברוחב הקופסה

IMG_5179.png

פורסם

לאמבולנסים של מד"א יש מדרגה בולטת בצד ימין.

זה החלק הכי רחב ברכב ולא המקלות.

המקלות האלה לא ממש עוזרים למנוע פגיעה במדרגה הזו, אל תשאלו איך אני יודע

image.thumb.png.ff80e3149cbdab33da5b5edf7b239a88.png

• אהבתי 2
  • מצחיק 2

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

שני סוגי האמבולנסים בהודעות האחרונות גם דורשים למיטב ידיעתי רשיון C1 שבשבילו לומדים על משאית, כך שהקרניים האלה מקדימה לא ממש נחוצות למי שהצליח לעבור טסט.

אני מנחש שהנ"ל היה רעיון טוב ורלוונטי לפני שלושים שנה, אבל לא עודכן מאז עם רוח הזמנים עקב ביורוקרטיה פנימית.

• אהבתי 1
פורסם

אגב, באמבולנסים מדגם פורד אקונוליין אין את השיפודים האלה

image.png.ef0071e951256ef8adfab05462b1c1bb.png

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

עדיין יש אמבולנס אקונוליין?

גם בטנקים יש הכנה למוטות האלו. לנו סיפרו שהפסיקו לשים אותם כי המקלע המקביל היה חותך אותם בזמן ירי. 

• תוכן חדש...