Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוספים לרכב חדש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,יש לי רכב שנתיים על הכביש האם לדעתכם אפשר להשתמש בתוספים למינהם דלק,מנוע? או לא לגעת בזה?

ואם כן איזה תוספים ממולצים?  

תודה. 

פורסם
לפני 4 שעות, TZR84 כתב:

תוסף דלק עוזר לרכב ישן ומזהם לעבור טסט, מעבר לזה אין לו שום השפעה.

גם זה בערבון מוגבל.

נסיעה מאומצת וחימום טוב של הממיר יתן תוצאות זהות(זאת במידה והמערכת לא היתה נקיה דיה והממיר לא חם דיו).

תוספים למנוע/דלק טובים למוכר מאשר לקונה.

• אהבתי 2

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

הכי טוב זה להחליף נוזלים בזמן שקבע היצרן ואפילו לפני.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

זה לא עוזר באמת ברכב חדיש ואפילו הישנים זה לא תמיד עוזר וסתם עולה הרבה כסף, עדיף להשקיע בטיפולים בזמן ולנסוע פעם בכמה זמן על טורים גבוהים מחוץ לעיר כדי להזרים נוזלים ולנקות את המנוע , עושה עבודה הרבה יותר טובה 

• רעיון טוב! 1
פורסם

להצמד להוראות יצרן באשר לטיפולים ונוזלים - כבר צויין.

לטפל במוסך שיודע מה שהוא עושה. לא חייב להיות מוסך יבואן (אבל מוסך מורשה משרד התחבורה - חייב).

alfa 156 2.5.

פורסם

לפני כמה שנים נתקעתי שבועיים בלי רכב אז חבר השאיל לי הסיטרואן ברלינגו שלו שעברה 300,000 ק"מ.

כשהתחלתי לנסוע ברכב הרגשתי שהוא לא סוחב מספיק טוב אז אמרתי לעצמי נשים תוסף לסולר, לא יכול להזיק.

מילאתי מיכל דלק מלא ושפכתי את התוסף למיכל.

אחרי שנסעתי בערך חצי מיכל האוטו התחיל לסחוב יותר טוב ועד שהגעתי לקראת סוף המיכל האוטו התחיל לנסוע כמו אריה. הרגשתי שינויי ניכר לטובה והסחיבה הייתה מצוינת.

• מצחיק 1
פורסם (נערך)

הסחיבה המצויינת המשיכה גם לאחר שמילאת סולר חדש? 

(אני מהמר דלא היה באמת שינוי... פשוט התרגלת לרכב+אפקט פלצבו)

עריכה אחרונה על ידי om2

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם (נערך)

כן. הסחיבה המצוינת המשיכה גם אחרי מילוי המיכל השני.

אני אסביר לך מדוע אתה טועה בהימור שלך 😉 - אני סוחר רכב במקצועי ויצא לי לנהוג בעשרות סיטרואן ברלינגו, ככה שיש לי מעט ניסיון ואני יודע איך הרכב אמור לנסוע/לסחוב.

כשקיבלתי אותו, הרכב ממש לא סחב טוב והרגיש חנוק. אחרי הוספת התוסף הכל השתפר פלאים.

עריכה אחרונה על ידי GR1
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 7 שעות, GR1 כתב:

כשקיבלתי אותו, הרכב ממש לא סחב טוב והרגיש חנוק. אחרי הוספת התוסף הכל השתפר פלאים.

החבר בעל הרכב - מסכים איתך שהרכב עבר שיפור לטובה?

כי הכמה דקות (או שעות) שאתה הרגשת איתו חנוק זה עדיין לא מדד להשוואת נתונים, יכולים להיות מליון סיבות למה הוא היה חנוק באופן זמני ואח"כ השתחרר.

צריך לדעת מה היה מצב הרכב פרק זמן משמעותי לפני התוסף ולא נסיעה בודדת

פורסם
לפני 16 שעות, om2 כתב:

איזה תוסף זה היה?

זה היה תוסף של חברת STP. היה רשום על הבקבוק שזה מתאים גם לרכבי בנזין וגם לדיזל.

לפני 15 שעות, chezik כתב:

החבר בעל הרכב - מסכים איתך שהרכב עבר שיפור לטובה?

כי הכמה דקות (או שעות) שאתה הרגשת איתו חנוק זה עדיין לא מדד להשוואת נתונים, יכולים להיות מליון סיבות למה הוא היה חנוק באופן זמני ואח"כ השתחרר.

צריך לדעת מה היה מצב הרכב פרק זמן משמעותי לפני התוסף ולא נסיעה בודדת

מה זה הסכים איתי... חיבק ונישק אותי על כך שחסכתי לו ביקור יקר במוסך.

רק עכשיו שמתי לב שכותרת השירשור היא: תוספים לרכב חדש? -מניסיון רב שיש לי עם כמעט כל סוגי הרכבים אני חושב שאכן הוספת תוסף לרכב חדש היא מיותרת. אבל לרכב ישן שעבר מעל 200.. 300.. אלף ק"מ זה בהחלט יכול לעזור לזרימת דלק טובה יותר ופתיחת סתימות (אפילו מזעריות) באינג'קטורים.

• תוכן חדש...