Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, אני מקבל רכב מהעבודה של 7 מקומות והתחבטתי איזה רכב לקנות.

אני לא רוצה יקר מידי זה מתנקם בי במיסוי, וגם צריך לשאול את העבודה 😃, אין לי ענין בחסכוני, הגעתי ל2 דגמים שהמחיר שלהם בסקאלה דומה, מציבושי אאוטלנדר, ולעומתו סקודה קדיאק, יש למשהו המצלה על משהו שלישי במחיר דומה?

או לעזור לי להחליט משניהם עדיף, זה רכב חברה לא משנה לי הדלק, ולא השווי אחרי כמה שנים.

פורסם

האאוטלנדר הוא סוג של ברירת מחדל.

יש גם את הלהיט התורן הלא הוא הצ'רי טיגו 8.

הקודיאק לא ממש זמין לרכישה / ליסינג מיידי, ויקח זמן לקבל אותו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה רבה לכל העונים.

אני ממש נבוך מרוב הצעות, מה עדיף קודיאק או הפולקסווגן טיגואן אולספייס?

ואני מבין שהאאוטלנדר פחות טוב.

שוב לא אכפת לי דלק וירידת ערך.

פורסם

קודיאק וטיגואן אולספייס בגדול רכבים זהים ( מכנית, מרחב הפנים, בגאז'), עם הבדלים באבזור ועיצוב.

ממליץ מחום לגשת לסוכנות של סקודה או פולקסוואגן וגם מיצובישי,  לשבת ברכבים ואפילו להזמין נסיעת מבחן,  במיוחד על מיצובישי (לפחות כדי לראות האם מראות צד לא מפריעות בנהיגה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יצא לי לנהוג על 5008 למשך שבוע בגרסה הידנית, לטובה אני יכול להגיד שלמרות הגודל היה לי נוח לנהוג ברכב, הרכב עצמו מאוד נוח גם בתור נהג וגם בתור נוסע, מאובזר היטב גם ברמת הגימור הבסיסית לפי האתר של פג'ו (אקטיב פאק)

מה שכן - יכול להיות שמנוע ה-1.2 טורבו יהיה קצת חלש לרכב הזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מנוע 1.2 ממש אחלה עם 23 קג"מ זמינים מסלד נמוך ותיבת 8 הילוכים זריזה ויעילה. האאוטלנדר צפוף מאוד בשורה שלישית. לא יודע למה רשמו שהטיגו הוא רכב פח, זו לא ההתרשמות. הקודיאק מ 2017 נטחן בכל במה אפשרית.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

5008 מעולה למשפחה. התקלה הסדרתית בתכנון של המנוע לא רלוונטית לליסינג, היא תצוץ לנהג הבא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בתאריך 31.7.2023 בשעה 10:32, Supertigre כתב:

אל תחשוב אפילו על צ'רי טיגו 8, זה פשוט פח אשפה של רכב. 

אשמח לשמוע אם יש בסיס לדברים שרשמת, אני בהחלט שוקל את הטיגו 8 כרכב הבא שלי בליסינג

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

• תוכן חדש...