Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו לסטודנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל חברי הפורום, אבקש את עזרתכם בהבעת דעתכם:

מצאתי פיאט אונו שנת 94, מנוע 1400, ידנית, 150,000 ק"מ, יד 1 ! , שמורה באמת שמורה, גם חיצונית וגם פנימית גם מכנית.

ע"פ דרך המחשבה שלי אם מישהו מחזיק אונו מתאריך הקניה עד עכשיו (יד ראשונה) והאוטו נראה ממש שמור משמע שהוא גם בטח יודע ואכן טיפל באוטו כמו שצריך. (לא?)

רוצה מחירון - 11,000

אני סטודנט, מה שאני מחפש זה אמינות, חסכון בדלק, טיפולים וחלפים זולים, ושתיסע!

מה אומרים? סוג כזה של רכב מומלץ?

פורסם

קודם כל רשמת בכותרת פונטו, ובפנים אונו.

שנית, יש לך דיון פתוח בנושא רכבים זולים, תקפיץ אותו (תעשה COPY PASTE להודעה). לא צריך לפתוח הודעה חדשה בשביל נושא זהה.

תריץ חיפוש על המילה אונו, בפורום ייעוץ ברכישה. תמצא ה-מ-ו-ן מידע לגבי הרכב הזה.

באופן כללי, אונו במצב טוב היא אופציה טובה.

גיא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...