Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 50 דקות, Centaur כתב:

@zvit הנך אחראי הפורום, שאלתי כאן עוד שאלה כי לא הייתי בטוח אם לפתוח אשכול חדש.

האם כאן זה בסדר או שעלי לפתוח חדש?
תודה.

טוב עשית - אין צורך לפתוח שרשור חדש.

לפני שעתיים, Centaur כתב:

היסטוריית הטיפולים קצרה. יש עקביות בטיפולים בזמן חוץ מהאחרון, המוכר לא זכר למה איחר אבל היתה לו תקופה עמוסה.
האם הכל סביר לדעתכם? כן.

מה הכוונה למרכב חיצוני? כנראה תיקון סריטות קלות לפני המסירה
החלפת הבלמים רואים שנעשה.

מה לגבי הגלגלים? רואים שלא הוחלף, האם היה צריך או שלא בהכרח? הרכב הוא אאוטלנדר פרמיום 2.0 שנתון 2020. צריך לבדוק מה מצב הצמיגים - לא בהכרח צריך להחליף
מצורף הטיפולים מלכתחילה.

תודה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 5 דקות, zvit כתב:

טוב עשית - אין צורך לפתוח שרשור חדש.

תודה על התשובות. רק אבהיר משהו, הרישום על "מרכב חיצוני" נרשם בתאריך שלאחר התאריך שברשיון, משמע שהרכב נרכש כשבוע-שבועיים לפני הטיפול "מרכב חיצוני".

אגב המוכר אמר שהוא חושב שזה נרשם בגלל ההוספה של המדרכים לרכב, הגיוני אולי?

פורסם

יכול להיות

• רעיון טוב! 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

שאלה אחרונה, מהמכון לא עונים כבר סיימו לעבוד, האם ניתן להגיע לבדיקת רכב בבוקר ללא הודעה מראש? מה נהוג לרוב?

תודה.

פורסם

אין צורך בתאום מראש. בהצלחה.

• רעיון טוב! 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

שירא לך דוח שמאות. 

עכשיו, אם המוכר מספר לך שזה נזק לרכב אחר - אבל בדו"ח מצויין בפירוש נזק לרכב המבוטח הייתי מתחיל לפקפק באמינותו, שוקל ברצינות לסגת מהעסקה. לא בגלל הנזק אלא מחשש זהוא עובד עלי בעניינים אחרים. שיראה לך אסמכתא מוצקה לדבריו.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 דקות, sperial כתב:

שירא לך דוח שמאות. 

עכשיו, אם המוכר מספר לך שזה נזק לרכב אחר - אבל בדו"ח מצויין בפירוש נזק לרכב המבוטח הייתי מתחיל לפקפק באמינותו, שוקל ברצינות לסגת מהעסקה. לא בגלל הנזק אלא מחשש זהוא עובד עלי בעניינים אחרים. שיראה לך אסמכתא מוצקה לדבריו.

אני אדע יותר מחר בבדיקה במכון וגם ככה הבנתי שהנזק הוא קטן על פי התשלום של הביטוח כפי שנראה בדו"ח וגם העיקר שלא נרשם ירידת ערך כך שמהרבה בחינות זה סבבה, לא?
מדבר אחד פעוט צריך לפסול?

המוכר לא יכל להוציא את הדו"ח בזמן בגלל שרק אתמול ביקשתי ממנו להוציא לי מהביטוח ומראש קבענו שמחר עושים את הבדיקה ואישתו מראש לקחה יום חופש מהעבודה בשביל זה.
הוא לא מבלף, הוא עובד ביום ואשתו בלילהובזמן שכל אחד מהם לא עובד, שומר על הילדים, הם עמוסים והמצב מורכב מאוד אצלם. הייתי אצלם ליד ביתם.
סך הכל מנסים למכור רכב שהם לא רצו למכור ולמה? כי ראיתי את הרכב שהמוכר קיבל מהעבודה, הוא קיבל אותו רכב, מיצובישי אאוטלנדר, מה שהוא מוכר לי.

פורסם

ממצאי הבדיקה מצורפת להודעה.

בגדול זה לא אומר שזה לא תקין לחלוטין כך אמרו.

מה דעתכם?

בסוף יש עדויות לתיקוני פח וזה..

הפלסטיק בדלת תוקן ורותק למקומו.IMG_20230725_121916.thumb.jpg.f4edd9e8b1ca5fd1ef37c52fe86e0d2d.jpg

פורסם

אין משהו חריג.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...