Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיצד מחירון יד 2עובד? ההפרש בינו ללוי יצחק הוא עצום.

לדוגמא מאזדה 5 2011 עם 150000 קמ ביד 2 בשקלול מחיר הוא 37 בלוי יצחק הוא 53

במקרה של תאונה וכו,הערך מחושב לפי לוי יצחק.

ממשחקים ראיתי כשאני מוסיף עוד 50,000 קמ לרכב המחירון יורד רק ב 2000 שח, הייתי חושב שצריך לרדת הרבה יותר.

פורסם

ממה שראיתי , הרבה פעמים ההשפעה של קילומטראז' במחירון יד 2 יותר נמוכה מאשר במחירון יצחק לוי, לטוב ולרע.

למשל, הרכב שלי עם קילומטראז' מאוד גבוה, ויד 2 מתמחרים אותו הרבה יותר יקר מאשר יצחק לוי.

לכן אני צריך להיזהר יותר ממך שהרכב לא ייהרס :D

ההפרש של 50 אלף קילומטרים  ברכב בן 13 באמת לא צריך להשפיע הרבה על המחיר.

כי מדובר בהבדל של 3800 קילומטרים בשנה, ובשני המקרים זהו קילומטראז' יותר נמוך מהממוצע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• ספונסר פורום
פורסם

נושא ההבדלים בין שני המחירונים הללו הוא באמת מעניין.

מצד אחד - יד2 טוענים שהם עם "אצבע על הדופק" של שוק המשומשות.

מאידך - לוי יצחק הוא הפוסק היחיד מבחינתן של חברות הביטוח - מה שנותן לו כמובן עדיפות בחישוב

לגבי מצב של תת-ביטוח, ויש הרבה מקרים (למעט קונצרן PSA... בענק...) שבהם מחירי יד2 גבוהים באופן גורף ובכל ק"מ, מאלו של לוי יצחק.

אני נזהר תמיד מתשלום מופרז עבור רכב משומש "רגיל" - בשוק נורמלי אין בד"כ טעם הגיוני לשלם יותר מ-10% מעל מחירון, היות ויש הרבה אלטרנטיבות

- כך שיד2 מבחינתי לפחות הוא אינדיקטור משני בחשיבותו.

עד שלא יהיה פה מחירון יותר אוביקטיבי (מחירון העם, מישהו?) - נאלץ לחיות עם לוי יצחק והתעויוט😉

• אהבתי 1

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

• תוכן חדש...