Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

מחפש מצלמות rfc, יודע שיש שרשור גדול על מצלמות רכב אבל אני רוצה להמנע מחיפושים וחקירות משל עצמי (אין לי זמן) אני מחפש הכוונה למוצרים ספצפיפים מומלצים, במחיר טוב, אין בעיה להזמין מחו"ל ולהמתין.

מצלמה שיודעת להתחיל לצלם כאשר היא מרגישה תזוזה ברכב (נגיד מישהו נכנס ברכב בחנייה), שתחזיק כמה שיותר מידע לכמה שיותר זמן

מניח שעדיף קדמית ואחורית

ובעדיפות שניתן להתקין אותם עצמאית

אף פעם לא היה לי ואיני יודע להגדיר את רשימת הצרכים המלאה, אבל אם לסכם, שתתן תיעוד כשצריך אותו.

--

בנושא אחר, הילדים עולים לכיתה ג והולכים לחזור הביתה לבד, לתקופה הראשונית אהיה שקט יותר אם יהיה לי בסלון איזה מצלמת רשת שאני יכול להתחבר אליה מדי פעם ולראות שהכל על מי מנוחות

בגלל שזה חשוף באינטרנט אני לא רוצה משהו סיני פר אקסלנס שיהיה פריץ בלי מאמץ ואז זרים יצפו בי או בילדים.

יש עצות אחרות ? 

עריכה אחרונה על ידי phpclub
פורסם

מכין מראש שבטוח יש אופציות יותר זולות ממה שאני מציע כן ?

Blackvue הם מעולים בדיוק למה שאתה מבקש. הן לא זולות אבל מעולות

Vantrue n4 כוללת פונקציונליות דומה במחיר יותר ״סביל״ והיא לא רעה.

לגבי מצלמות לבית: אם מוכרים בארץ - אז נסט לא רעות - יש לי את האינדור והחיצוניות שלהם (הדגם הפשוט) והוא מעולה + השירותי ענן והתראות של גוגל טובים מאוד.

עוד אופציה במחיר דומה זה המצלמות הביתיות של רינג.

יש את המצלמות של wyze ובלינק של אמזון , ואת אלו של לוג׳יטק. הממשקים שלהם נחותים משמעותית - אבל שתי הראשונות בעיקר זולות משמעותית. אני סומך קצת יותר על גוגל עם המצלמות שלי מאותן סיבות - זה הבית שלי וחשוב לי הגישה לסטרימים

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

גישה לסטרים זה חשוב, אבל לא פחות חשוב זה אפשרות ל-nvr.

כל היצרנים הסינים למינהם, רק רוצים לדחוף את העננים שלהם, ולא נותנים להקליט מקומית.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לי יש שלוש מצלמות של wyze (מיוצר בסין, חברה אמריקאית) ואני מאוד מרוצה מהן. לגבי פלייבק הן שומרות על כרטיס זיכרון (מיקרו SD) שמותקן בכל מצלמה.
המידע נשמר כתלות בנפח של הכרטיס. עשיתי בדיקה עכשיו באחת מהן ויש לי צילום רציף מהיום בחמש בבוקר.

פורסם

כרטיס על המצלמה אינו פתרון רלוונטי, לפחות עבוריי.

יש לי מצלמות במקומות לא נגישים טריוויאלית (דוגמא על הגג).

לא הגיוני שכל פעם שארצה לראות מי גנב לי את פח האשפה מהפילר, אני אצטרך לטפס לגג להוריד כרטיס, להכניס לקורא, להוריד את הסרטון, להחזיר את הכרטיס...

לפני 8 שעות, Liviur כתב:

במקרה של הנסט אפשר גם וגם + עם עזרה חיצונית קלה גם לחבר לHomeKit 

תודה.

זה כנראה הפתרון, וגם יש לי אצלם ממילא אחסון בתשלום בענן בנפח גדול מאד.

חבל רק שהן לא נמכרות רשמית בישראל, ואזדקק לפרוצדורה שלמה כדי לייבא לעצמי כמה יחידות

פורסם

כשיש חומר מוקלט על הכרטיס, אני יכול לצפות+להעביר אותו הלאה מהאפליקציה?

יש לי כרגע 4 מצלמות כאלה (על האפליקציה של טויה), אין להם כרטיסים בפנים. אני רואה רק סטרים.

אם כן, אני קופץ לקספ להביא 4 כרטיסים וזה מאפשר לי כמעט כל מה שאני צריך בכלום הוצאה (יחסית ל4 מצלמות נסט חדשות...)

פורסם

אני מתייחס רק למצלמות wyze שלי.

אם יש מה שהמצלמה מזהה כאירוע (event) אז פה נשמר קליפ קצר ואותו אפשר להעביר במייל/ווטסאפ וכו'.

צילום שוטף (stream) אי אפשר להעביר. יש קבצי וידאו שנשמרים בכרטיס אבל זה כנראה לא רלוונטי עבורך.  

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...