Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידע לגבי רענון נהיגה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעוד חודש מסים חמש שנים עם רשיון,

ולא קיבלתי שום הודעה לגבי רענון נהיגה,

האם אני אמור ללכת ללא הודעה, 

ומה יקרה אם אני לא ילך.

תודה רבה.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

הא אני יכול פשוט להזמין תור לריענון ללא זימון?

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

חכה קצת, זה יגיע. 

אם לא תעשה את הרענון לא יחדשו לך את הרשיון, אבל החידוש הבא שלך הוא עוד שנתיים. כלומר, יש לך שנתיים לעשות את הרענון. אם לא החלפת כתובת או משהו בסגנון, תחכה קצת וזה יגיע אלייך.

פורסם (נערך)

גם אצלי ככה. בתחילת אוג' נגמר לי תוקף הרשיון (שזה קצת יותר מ6 שנים מקבלת הרשיון נהיגה שלי) ולא קיבלתי זימון. אבל מאידך גיסא לא קיבלתי גם רשיון חדש. נראה לי שאני ארשם לקורס וזהו.

עריכה אחרונה על ידי FROGIE
פורסם
לפני 11 דקות, FROGIE כתב:

גם אצלי ככה. בתחילת אוג' נגמר לי תוקף הרשיון (שזה קצת יותר מ6 שנים מקבלת הרשיון נהיגה שלי) ולא קיבלתי זימון. אבל מאידך גיסא לא קיבלתי גם רשיון חדש. נראה לי שאני ארשם לקורס וזהו.

אבל בתכל'ס מה זה נחשב לגבי שוטר שיש לך רשיון או לא? הוא יכול ליפול עליך כארוחת צהריים? ואז משפטים ועמיית'?

כי גם לי אמור להיות ואין לי כוח לעיכובים וסיבוכים, מה צריך לעשות בסופו של דבר?

פורסם (נערך)

זה נחשב שאין לך רשיון בתוקף. לא יודע מה הענישה ואני מניח שזה לא כמו לנהוג בלי רשיון כלל או אפ' עם שלילה.

עריכה- אם התכוונת על הזמן שבין 5 שנים עד התאריך שעל הרשיון, התאריך קובע. ככה אמרה לי פקידה בטל'.

עריכה אחרונה על ידי FROGIE
פורסם

בהתאם לתקנה 213 לתקנות, קורס רענון נהיגה מיועד לנהגים שבאותה שנה מלאו 5 שנים מיום שקיבלו לראשונה את רישיון הנהיגה, ומטרתו לרענן את הידע של הנהג.

משום מה אצלי התוקף ברשיון הוא כ6.5 שנים מאז קיבלתי לראשונה את הרשיון.

בררתי (אולי קיטבג) עם משרד התחבורה אם הרשיון שלי בתוקף, וקבלתי תשובה שהוא בתוקף עד התאריך שמודפס על הרשיו (שהוא גם כן היומהולדת שלי). לגבי התאריך שאחרי זה, כתבתי לעיל שהדין הוא כנוהג ללא רשיון בתוקף.

• מעניין 1
פורסם

נוהג ללא רישיון גם לעניין משטרה

וגם לעניין ביטוח רכב

עזוב אותך,

תרשם וזהו

זה עוד יתפוס אותך בתאריך הכי לא נוח 

אני אישית דחיתי ודחיתי בסוף

ואז לא היו מקומות קרובים לבית והייתי צריך להטרטר באוטובוסים (כי אין לך רישיון, כן? ) שעה לכל כיוון

• אהבתי 1

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

הרשיון הראשוני הוא בתוקף למשך חמש שנים + עיגול ללמעלה עד היום הולדת הקרוב. בתכל'ס זה יוצא בין 5 ל-6 שנים, תלוי כמה זמן לפני היום הולדת עברת טסט.

את הודעת הקורס רענון הם שולחים תקופה לפני שעוברים 5 שנים, גם אם במקרה שלך יש תוקף למשך קרוב ל-6 שנים.

בפועל אתה יכול להתעכב עם הקורס עד סמוך למועד הפקיעה הרשום על הרשיון.

עד כמה שידוע לי רק מהרגע שאתה מקבל זימן אתה יכול להירשם לקורס, אז אתה יכול פשוט לנסות להירשם ואם אתה מצליח זה אומר ששלחו לך זימון שמשום מה לא הגיע, והקורס נקלט במשרד הרישוי.

אם אתה רוצה לוודא האם אני צודק - תבקש ממישהו שוודאי לא אמור לעשות עכשיו רענון שינסה להירשם, ואם אתה מצליח והוא לא - אז אתה יכול להתקדם ולהיות רגוע.

פורסם

רק בשביל הספורט נסיתי להרשם כרגע לרענון נהיגה  (יש לי מעל 15 שנים רישיון)

שום דבר לא מנע ממני 

הגעתי עד דף התשלום. (שם עצרתי מעצמי)

ככה שכמו שאמרתי.

להרשם תמיד אפשר

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם
לפני שעה, chezik כתב:

הרשיון הראשוני הוא בתוקף למשך חמש שנים + עיגול ללמעלה עד היום הולדת הקרוב. בתכל'ס זה יוצא בין 5 ל-6 שנים, תלוי כמה זמן לפני היום הולדת עברת טסט

חמש שנים מהחידוש האחרון, כלומר שבע שנים מהוצאת הרשיון.

• תוכן חדש...