Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהאפשרויות הם בין 2 רכבים אלו מה הייתם מעדיפים?

מציין שמדובר ברכב שני, נהג יחיד שנוסע כ 20 30 ק"מ ביום לרוב.

חשוב מערכת מולטימדיה ברמה גבוה צבעונית עם אפשרות ל waze. ואיכות נסיעה שלא משמיעה רעשים של פלסטיקים רופפים.. כמובן אמינות כם כמה שפחות מוסכים.. מדובר בנהג ששומר מאוד על רכבים..

תודה לעוזרים..

פורסם

לדעתי, היתרון היחיד בסוזוקי הוא האמינות, במיטחד גיר פלנטרי לעומת גיר dsg בארונה.

בכל שאר הפרמטרים, הארונה עדיפה: יותק מהנה לנהחגה, חסכונית יותר, מולטימדיה מצויינת ואם מדובר ברכב שני, גם קטנה יטתר ולכן קחה לחניה.

אני היעתי בוחר בארונה ללא היסוס

פורסם
לפני 12 שעות, mottis כתב:

לדעתי, היתרון היחיד בסוזוקי הוא האמינות, במיטחד גיר פלנטרי לעומת גיר dsg בארונה.

בכל שאר הפרמטרים, הארונה עדיפה: יותק מהנה לנהחגה, חסכונית יותר, מולטימדיה מצויינת ואם מדובר ברכב שני, גם קטנה יטתר ולכן קחה לחניה.

אני היעתי בוחר בארונה ללא היסוס

הגיר בסוזוקי הוא רציף וידוע כבעיתי...

בנסועה של 20-30 ק"מ ליום החיסכון בדלק זניח.

לטעמי הארונה רכב עדיף , מודרני הרבה יותר ואם מדובר על גימור FR האיבזור עדיף.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הגיר בסוזוקי הוא אוטומטי, החל מ 2017, כאשר הגיע הדגם 1.4 טורבו.

הרציף היה לפני כן,  בדגם 1.6 אטמוספרי. 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אמינות ועלות אחזקה נמוכה יותר זה סוזוקי. כל השאר, הארונה הרבה יותר טובה ואיכותית. 

אם אתה מחפש ראש שקט, סוזוקי. הנאה בנהיגה ומולטימדיה הרבה יותר טובה, ארונה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 23 שעות, CX25GTI כתב:

הגיר בסוזוקי הוא רציף וידוע כבעיתי...

בנסועה של 20-30 ק"מ ליום החיסכון בדלק זניח.

לטעמי הארונה רכב עדיף , מודרני הרבה יותר ואם מדובר על גימור FR האיבזור עדיף.

אוטומט 6 הילוכים בסוזוקי.

בכל אופן הסוזוקי הזו נחותה מבחינת אבזור ובטיחות ביחס לרוב הקטגוריה שלה וגם מול הארונה, בייחוד כשמשווים ל-FR.

ב-2017 עשיתי נסיעת מבחן על הסוזוקי, כל האבזור בהתקנה מקומית - מולטימדיה, חיישני רוורס, מצלמת רוורס, אין בלימה אוטונומית ובקרת שיוט אדפטיבית, התראה על סטייה מנתיב בהתקנה מקומית (מובילאיי) בזמן שלחלק לא קטן מהמתחרות היו כבר רוב הדברים מהמפעל.

לצורך העניין לארונה בשתי רמות הגימור יש מולטימדיה מקורית טובה, בלימה אוטונומית ובקרת שיוט אדפטיבית, התראה על סטייה מנתיב בארונה עד מתיחת הפנים היא ממובילאיי בהתקנה מקומית. ב-FR גם יש חיישני רוורס מקוריים וניטור רכב בשטח מת. מצלמת רוורס מותקנת בארץ, אחרי מתיחת הפנים - כמה שאני יודע מדובר במצלמה מקורית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם מדובר בארונה 1.0 ממליץ לבצע נסיעת מבחן, הנסיעה בעיר מרגישה לא חלקה. אנחנו פסלנו אותה על זה

פורסם (נערך)

סוזוקי קונים בשביל אמינות.

בהשוואה הזו הסוזוקי גם מרווחת יותר בפנים.

אני חושב שבכל פרמטר אחר הסיאט עדיפה.

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
פורסם

אני הייתי מנסה לעשות נסיעת מבחן בשניהם ולהחליט.

כנראה הייתי לוקח את הסוזוקי: חוץ מאמינות ותיבת הילוכים אוטומאטית שיותר נוחה בפקקים, גם המנוע שלו יותר חזק.

הבעיה היא ההתקנות המקומיות ,כולל של המולטימדיה. אם מתברר שזה פוסל-עסקה (שאין ווייז למשל), אז אפשר לבקש הצעת מחיר

להתקנת מולטימדיה חדשה יותר, ואחרי זה להתקזז במחיר הקניה.

בהצלחה

פורסם

גם אם מחליפים מולטימדיה, עדיין לארונה עדיפות מבחינת אבזור בטיחות ואבזור מקורי באופן כללי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...