Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

בבעלותי טויוטה קורולה שנת ייצור 2008 והצבע בהרבה מקומות מקולף לגמרי

לפני מספר חודשים קיבלתי מכתב שקורא לי לבוא לריקול צבע בגלל תביעה ייצוגית וקבעתי איתם תאריך להגיע למוסך שלהם בשביל זה בעוד כמה חודשים

מעוניין לדעת אם מישהו היה שם?

במכתב כתוב שהם יצבעו את הרכב בתנאי שהנזק של הצבע לא בגלל תאונה וברכב שלי ישנם מספר מכות קלות (כך קניתי) אבל לא מתאונות בכלל

השאלה אם מישהו יודע מה הם יגידו כשיראו את המכות האלו

תודה לכולם 

פורסם

אני ביצעתי לא מזמן את הריקול,שלמתי כ2000 ש"ח על תיקוני פחחות שהיו ברכב + צביעת כל הפלסטיקים ברכב ,כלומר הם צובעים את הפח בלבד,ועל פלסטיקים כמו טמבונים מראות ידיות צריך להוסיף כסף.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
בתאריך 17.6.2023 בשעה 17:34, ArikC כתב:

אני ביצעתי לא מזמן את הריקול,שלמתי כ2000 ש"ח על תיקוני פחחות שהיו ברכב + צביעת כל הפלסטיקים ברכב ,כלומר הם צובעים את הפח בלבד,ועל פלסטיקים כמו טמבונים מראות ידיות צריך להוסיף כסף.

תודה לך,

אבל הם מחייבים לשלם על צביעת הפלסטיקים ותיקון הפחחות כתנאי לביצוע התיקון של הריקול או שאני יכול לתקן את הפחחות במקום אחר ולבוא או אפילו לומר להם שיצבעו חוץ מהמקומות האלו?

פורסם

אתה יכול לתקן רק את הפח בלי לבצע תיקוני פחחות,אתה גם יכול לצבוע במקום אחר ולקבל החזר,צריך לבדוק איתם מה גובה ההחזר אני לא זוכר במדוייק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...