Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך סים שני בטלפון לשימוש באתרים הדורשים הזנת מספר טלפון (אני לא רוצה להזדבל במספר הטלפון האישי שלי) ולמעט מאוד שיחות יוצאות (חנויות/ספקי שירות שאוכל להתקשר אליהם אך לא שיחזרו אלי).  לא ממש הצלחתי למצוא תשובה ברורה באינטרנט, אז אולי אני לא מגדיר נכון את מה שאני צריך.

אז מה שאני צריך (לפי חשיבות)

-אורך חיים. הכרטיס ישמש בעיקר לקבלת שיחות/הודעות כך שאני לא זקוק ליותר ממספר דקות שיחה בודדות שיוטענו על הכרטיס. הייתי שמח לכרטיס שיוכל להחזיק מספר שנים ללא צורך בטעינה/חידוש.

-אפשרות לטעינה/חידוש הכרטיס. הייתי רוצה כי המספר יישאר לי לאורך זמן (חשוב לפתיחה/שימור מיילים)

-שהמספר יישאר בתוקף ואפשר לקבל אליו שיחות גם לאחר שנגמרת החבילה.

-אנונימי. אני מעדיף לא לפתוח קו אצל ספקי הטלפון הקיימים, עדיף לכרטיס שניתן לקנות בפיצוציה וכו'.

ראיתי משהו אופציונלי (https://www.cheaphone.co.il/product/sim-card/) שאולי יתאים, המחיר לא יקר במיוחד (40 ₪ עם משלוח) אך לא הבנתי איך/אם טוענים בו דקות (השיחה ל"שירות לקוחות" הופרעה ע"י צרחות של תינוק...). מישהו התנסה איתם? יש משהו אחר מומלץ?

פורסם

כל כרטיס פריפייד שתשיג ישמש את המטרה. כדי להחזיקו חי צריך לבצע שיחה פעם בשנה. שים לב לטעון בקרדיט לשנה, לא בתוכנית חודשית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 21 דקות, sperial כתב:

כל כרטיס פריפייד שתשיג ישמש את המטרה אפשר שם/לינק?. כדי להחזיקו חי צריך לבצע שיחה פעם בשנה שיחה יוצאת?. שים לב לטעון בקרדיט לשנה, לא בתוכנית חודשית. מה הכוונה? הוא לא אמור להגיע טעון?

תודה אבל לא ממש הבנתי🥴

פורסם

גש לכל חנות סלולר (עדיף לא של חברה אלא כללית, שמחזיקה מבחר כרטיסים) ובקש כרטיס כזה, מה שקרוי בפי העם טוקמן או משהו דומה. יש לכל חברות הסלולר. את החבילות בדוק באתרי החברות או מול המוכר בחנות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון קצר.

הזמנתי את הסים מצ'יפ-פון (19 ש"ח), לא מבין למה לעזאזל שולחים אותו לאיזו נקודת איסוף נידחת (בפאקינג 19 ש"ח) במקום לשלוח בדואר במעטפה רגילה. אני פותח את המגירה בטלפון ומגלה מקום לסים אחד ולכרטיס זיכרון... חזרתי לטלפון הישן (שבו יש מקום לשני סימים+כרטיס זיכרון) ושמתי בו את הכרטיס. 

הכרטיס מגיע לא טעון אך יכול לקבל שיחות/SMS. אני לא יודע כמה זמן זה יחזיק אז אני מתכונן לטעון אותו ב 75 ש״ח לטעינת שיחות/הודעות בישראל/לחו״ל תקף עד גמר היתרה.  https://simtalk.co.il/product-category/מוקד-טעינה-סלולרי-און-ליין-מידית-לנייד/איזי-פלאפון-טעינה-מיידית-אונליין/

אני בונה על זה שאין אותיות קטנות וזה אכן ללא מגבלת זמן

image.thumb.png.da522b52f6c430e58d0fec32ab49de28.png

בתכלס, זה יקר ברמה מטורפת לשיחות/הודעות (יותר מחודשיים של המנוי הרגיל) אבל ה 63 דקות/SMS שיש שם יספיקו לי לשנים הקרובות.

ד"א, אולי מישהו יודע לפי מה מחייבים שם? אני זוכר מכרטיסים בחו"ל שכל שיחה הקצרה מדקה עדיין נחשבה כדקה... 

• תוכן חדש...