Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים,

פיקאסו בנזין 2016. רציתי לדעת אם החלפת שמן ופילטר הינה מסובכת יותר מרכבים אחרים. אפרט:

הרכב על 59,000 ק"מ, טיפול אחרון לפני כחצי שנה ו-8,000 ק"מ, אצל הבעלים הקודמים. (תיעוד ממוסך מורשה). מועד הטיפול הבא ע"פ הספר הינו עוד כחצי שנה ויהיה כבר כ-18,000 ק"מ מהטיפול הקודם (עדיין בתוך המלצת היצרן). ע"פ ההמצלות בפורום אני לא רוצה להגיע לק"מ הזה בלי החלפת שמן ולכן חשבתי להחליף עכשיו בעצמי ובמועד "ע"פ הספר" להגיע לגבע לטיפול מלא.

עד היום החלפתי פעמיים שמן ופילטר ברכבים אחרים - בפיז'ו 307 זה עבר ממש בקלות. הכל מאוד נגיש ומרווח. ההחלפה השניה היתה ב-C4 2012 ושם זה קצת הסתבך (אבל בוצע) - בעת פתיחת בית הפילטר מכה ממש קטנה עם גב היד (אני בנאדם ממש לא גדול) גרמה לפיצוץ הרדיאטור ולהחלפתו לבסוף. מאמין שפשוט היה כבר בסופו.

אז איך זה בפיקאסו? אני רואה שני אתגרים לרמה שלי - 1- הכיסוי התחתי שלא היה ברכבים האחרים. אולי שטויות להוריד. לא יודע. 2- הגישה לבית הפילטר נראית יותר מאתגרת.

מנסיון - אמור להיות יותר מסובך או שאפשר להתמודד?

• תוכן חדש...