Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי . רכשתי את הרכב לפני 3-4 חודשים. 

שמתי לב שהוא איבד לפחות 150-200 מיל (כוס בערך) של נוזל קירור. אין סימן לנזילה.

90 אחוז מהנסיעות שלי הן קשות ובתוך העיר.

יכול להיות שהמנוע בולע את הנוזל קירור?

זה אופייני למנוע הזה או שיש איזו בעיה עם הראש מנוע?

פורסם
לפני 42 דקות, netanel1014 כתב:

הנוזל בן 5..מקורי של היצרן.

הייתי מבצע החלפת נוזל וניקוי ובודק באם התופעה באה לכדי סיום.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• פיתרון
פורסם

כמה דקות? לפחות שעה וחצי שהמנוע יתקרר.

אם בכמה חודשים ירד כוס לא הייתי מתחרפן לגבי זה.

יכול להיות שמתי שראית םעם ראשונה האוטו היה בעלייה/ירידה והמפלס היה שונה או שהאוטו היה חם.

גם אם באמת ירד כנראה התאדה קצת וזה תקין. גם אם יש נזילה בגלל גודלה אתה כנראה לא תמצא אותה.

• אהבתי 1
פורסם

גם אצלי יורדת כמות קטנה אבל עקבית. במוסך עשו בדיקת לחץ ולא מצאו שום דליפה.

אממה אן אני זוכר נכון  זה התחיל כשהחלפתי את הפקק של מיכל העודפים לחדש. יכול להיות שבו טמונה הבעיה?

פורסם

מיכל עודפים או מיכל התפשטות/עיבוי?

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

לא ידעתי שזה שני מיכלים שונים האמת. אני התכוונתי למיכל שבו ממלאים נוזל קירור וגם בו מסומן המפלס. ספציפית בפיקאסו זה נמצא בצד שמאל למעלה

פורסם
לפני 16 שעות, Coro כתב:

מיכל עודפים או מיכל התפשטות/עיבוי?

אני לא מכיר רכב שיש לו גם מכיל עופדים וגם מיכל התפשטות. 

זה או זה או זה. אצל היצרנים האירופאים זה כמעט תמיד מיכל התפשטות. גם ברכב של פותח השירשור.

לפני 20 דקות, yd b-4 כתב:

לא ידעתי שזה שני מיכלים שונים האמת. אני התכוונתי למיכל שבו ממלאים נוזל קירור וגם בו מסומן המפלס. ספציפית בפיקאסו זה נמצא בצד שמאל למעלה

אין שני מילים אלא רק אחד. יש מערכות קירור עם מיכל עודפים ויש עם מיכל התפשטות שנקרא גם מיכל עיבוי. 

פורסם
בתאריך 18.5.2023 בשעה 09:21, Shab00 כתב:

כמה דקות? לפחות שעה וחצי שהמנוע יתקרר.

במידה ונוזל הקירור לא הגיע לנקודת הרתיחה ורואים אדים יוצאים מפקק של המיכל או הרדיאטור אלא נמצא בתחום טמפ' העבודה של כ-90-100 מעלות צלזיוס אין צורך להמתין שעה.

5-10 דקות המתנה מספיקים בכדי לבדוק את מפלס נוזל הקירור בכדי לקבל אינדקציה מספיק טובה האם המפלס נמצא בתחום הרצוי.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...