Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התפקיד העיקרי של שמפו עם PH ניטרלי הוא לא בפירוק הלכלוך, למעשה הוא לא ממש טוב בזה, אלא ביצירת סיכוך בין הכפפה לצבע הרכב בכדי למנוע מיקרו שריטות (זה בכל מקרה קורה, השאיפה היא להקטין את זה כמה שיותר במיוחד למי שהוא ללא ציפוי ננו). עם שמפו מרוכז איכותי, אפשר להסתפק בכ-20-40 מ"ל לליטר במקציף. 

קדם שטיפה: הכל תלוי במצב הלכלולך, אם זה סתם אבק ולכלוך קל אז אפשר להשתמש בכל שמפו וכאן כן מומלץ קצף סמיך שיורד מהר יותר וגורר איתו יותר לכלוך, אך אם יש לכלוך קצת עיקש או קשה על הרכב אז עדיף עם שמפו APC וכאן עדיף דליל יותר שכן הדליל יותר נשאר יותר זמן על הרכב לפירוק הלכלוך לעומת קצף אולטרה סמיך שנרא טוב אך יורד מהר.  

אני משתמש כיום ב- GSF של קוך כימי, שם 30 מ"ל על כ- 700 מ"ל וזו המידה המדויקת עבורי לקצף קל שנשאר המון זמן על הרכב - עם MJJC במצב מקסימום קצף (צריך להיות מהירים, MJJC שותה נוזל כאילו אין מחר). אז זה לא שמפו זול אבל בקבוק של ליטר מספיק לכ-30 שטיפות, שזה המון.  עם Carpro Reset לדוגמה, הייתי משתמש בכ-50 מ"ל על אותה כמות מים. בריכוז הזה GSF לעולם לא יהיה קצף גילוח, אבל אין צורך בזה, בכמות הזו הוא מייצר סיכוך מעולה, חלק מאוד. אני תמיד מבצע קדם שטיפה, לרוב עם שמפו פשוט, את אלו אני רוכש לפי המבצע הנוכחי שיש באמזון עם משלוח חינם מעל $49. לאחרונה לדוגמה רכשתי גלון של Turtle Wax Hybrid Solutions Pro Pure Wash שעלה לי $25 (עוד לא יצא לי לנסות אבל אמור להיות שמפו טוב מאוד). 

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...