Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, קניתי את הרכב שלי עם מערכת סאב אבל או שהיא לא מחוברת או שהיא לא עובדת. בעקרון זה בתא המטען וראיתי שכל החוטים מחוברים.. ככה שאין לי מושג מה עוד אפשר לעשות. בקיצור, אין לי שום ידע בעניין ורציתי להעזר בבעל מקצוע/ מישהו שמבין בנושא. 

יכולים להמליץ על מישהו מרחובות? בנוסף.. כמה בערך זה יעלה? 

פורסם

אתה מחפש בעל מקצוע או שאתה רוצה מישהו שיעזור לך?

אם כן תגיב פה אבל דבר ראשון תבדוק האם המגבר נדלק בהדלקת המנוע (אמור להיות נורה איפשהו)

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, מתענין כתב:

אתה מחפש בעל מקצוע או שאתה רוצה מישהו שיעזור לך?

אם כן תגיב פה אבל דבר ראשון תבדוק האם המגבר נדלק בהדלקת המנוע (אמור להיות נורה איפשהו)

אני אבדוק מחר אם המגבר נדלק. 

אבל אם נדרשות פעולות מסובכות - החלפת חלקים/ חוטים אעדיף לפנות לבעל מקצוע/ מישהו שיסכים לעזור לי פיזית עם זה

עריכה אחרונה על ידי עדי555
  • תוכן חדש...