Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי,

לא מזמן רכשנו קיה פורטה 2011, בבדיקה הבוחן אמר שהבולמים הקדמיים דורשים החלפה, לקחנו את הרכב למוסכניק וגם הוא טען שצריך להחליף.

אני רוצה לקנות בעצמי חלפים איכותיים ולתת למוסכניק להחליף.

האמת שאף פעם לא התעסקתי עם בולמים אז יש לי כמה שאלות:

1. איזה חברות איכותיות קיימות/האם חשוב לשים מקורי?

2. אם כבר מחליפים בולם, מומלץ כבר להחליף עוד חלקים כמו כריות בולם\קפיצים או שמחליפים נטו את הבולם ואת שאר החלקים לוקחים מהישן? 

3. במידה ובוחרים בחלק לא מקורי, איך יודעים להתאים את החלק לדגם הרכב שלי?

4. אם אפשר המלצה קונקרטית מאיפה לקנות, אין לי בעיה להזמין מחול.

5. בעקרון הייתי מעדיף בולם שמשכך טוב יותר מהמורות ובמפרים מאשר אחד שמכוון יותר לביצועים, מיועד לרכב שנוסע לרוב בעיר וננהג בצורה עדינה, הבנתי שאני צריך לחפש בולם שהוא "רך" יותר, נכון?

תודה רבה,

רועי

עריכה אחרונה על ידי Roy142
פורסם (נערך)

נסה את קוריאה פלקון
הם שולחים הצעת מחיר בווטאסאפ
תגיד להם מה אתה צריך שלח להם צילום רשיון רכב ויענו לך מהר ככה שלפחות יהיה לך רפרנס

https://koreafalcon.com/

עריכה אחרונה על ידי Ido Porat
  • אהבתי 1
פורסם

מציע גם את solo my car, תכניס מספר רכב וזה יתאים לך את המוצר. 

עדיף להחליף גם כריות בולמים ורצוי מאוד להצליב את המק"ט עם מקור נוסף כדי שתהיה בטוח שאתה מקבל את המוצר הנכון. 

קפיצים לרוב אינם דורשים החלפה. 

כדאי לרכוש בולמים של מונרו או kyb ותשקול בהזדמנות זו להחליף את כל ארבעת הבולמים. 

• אהבתי 1
פורסם

אני קניתי מsolo זוג של מונרו בקצת פחות מ500 שקל.

מומלץ להחליף גם כריות בלם (מיסבים אין טעם) ולקנות גם את הכיסוי אבק של הבולמים שבטוח קרוע אצלך ואי אפשר להשתמש שוב.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...