Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

אני צריך לקנות זוג מזרנים ברוחב 1.20 מטר.

סגנון של מזרנים עם לטקס בלי קפיצים.

כרגע יש מזרנים של פולירון שנקנו לפני מי יודע כמה שנים באיזושהי חנות בירושלים.

יש המלצות איפה להתחיל לחפש?

שמעתי על אלוף המזרנים. אומרים שהוא ממש זול, רק שלא הצלחתי להבין האם יש לו מוצרים זולים (פחות עוזר), או שהוא מוכר את אותו מוצר במחיר זול יותר (עוזר).

אשמח לעזרתכם.

תודה רבה ושבוע נפלא.

• אהבתי 1

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

קשה לי לקנות מזרן דרך האינטרנט. אני רוצה ללכת לחנות, לשכב עליו ולהרגיש אותו.

זול הכוונה היא שיהיה להם את אותם מוצרים כמו חנויות אחרות, רק במחיר זול יותר מאותן חנויות אחרות.

לדוגמה, מזרן של חברת XYZ דגם 1234 עולה 4000 ש"ח והם מוכרים את אותו מזרן ב-3500.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

+1 לאיקאה.

שוק המזרנים (למעט המותגים ה"יוקרתיים") הוא שוק שמקשה על השוואת מחירים. בכל חנות תמצא שמות דגמים שונים ומשונים. מה שקורה בפועל זה שהיצרנים (ברוב המקרים חירבאווי) מייצרים למפיצים השונים בשמות שונים, אז קשה עד בלתי אפשרי להשוות.

איקאה בעייני VFM מצויין. הבעייה שנתקלתי בה היא שהמידות מוגבלות ולעיתים שונות מהמקובל בארץ.

• אהבתי 2
:turn-l:
פורסם

לא ממליץ על אלוף המזרנים, לדעתי הם bait and switch קלאסי. בהתחלה הם מפרסמים דילים פצצה של מזרן ויסקו ב999 ש"ח ואז כשאתה מגיע מסתבר שהוא "בדיוק נגמר אבל אם אתה רוצה ויסקו יש את המזרן הזה ב2,500 ש"ח"

הייתי שם פעמיים ופעמיים אותו סיפור גם חברים סיפרו דברים דומים.

• אהבתי 1
פורסם

אכן לאיקיאה יש מזרונים שהם תמורה טובה לכסף והם לא רעים בכלל.
דברים טובים עולים ועולים הרבה (אבל שווים כל שקל)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לך לחנויות של אירופלקס ונסה שם מספר דגמים, לפי מה שהבנתי הם משווים מחירים אם יש לך את אותו מזרון דרך מועדון כלשהו(אצלי זה היה הייטקזון).

אני קניתי לאימא שלי מזרן מעולה שהמחירון שלו בערך 4.5 לא כולל משלוח בפחות ב-3 כולל משלוח.

והתמורה מעולה!

• אהבתי 1
פורסם

מעניין.

הצצתי באתר שלהם וראיתי את המזרן הזה שעולה 3200 ש"ח.

חיפשתי חוות דעת ונתקלתי באתר הזה שמוכרים את אותו מזרן (לכאורה) ב- 2190.

???

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

משיטוט קל ברשת (לא מחקר מעמיק!) נראה שיש הרבה חברות מקומיות שמגיעות מאותו מקור, בעוד אחרים מייצרים לבד.

אין לי מושג מי נגד מי, אשמח אם מישהו יכול לשפוך אור.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

לך לחנות תמצא מזרונים שלא מופיעים באתר.

אני מאמין גם שבחנות תקבל מחירים אחרים

המזרון הזוגי שלי שלהם נרכש בחנות אחרת, אני מרוצה ממנו כבר 4/5 שנים. 

לא מזמן קניתי לילדים שלי מזרוני יחיד, לא סול אבל נוח מאוד (גם לי) 

בחנות שלהם קיבלתי מחיר זול יותר למזרון מאשר בחנות ההיא (איפה שנרכש המזרון הזוגי) 

והכי חשוב, לך תנסה, אי אפשר לקנות מזרון באינטרנט. 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...