Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצער רב אנו חייבים להתחיל את היום עם עוד דקירה ועוד פצוע!

עד מתי לעזאזל זה ימשך?

נהג רכב פרטי נסע לתומו על כביש מס' 1, כשנהג אחר חתך אותו. בין שני הנהגים התפתח דין ודברים, ונוסעי המכונית השנייה רדפו אחריו, חסמו את נתיב נסיעתו, שברו את חלון מכוניתו בעזרת לום - ודקרו אותו בבטנו. הוא פונה במצב בינוני לבית החולים

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3087932,00.html

ולסיכום, אני מעכשיו נוסע יחד עם הכלב שלי, מאמין כי הוא ישמור עליי יותר טוב מהשוטרים שלנו.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אומנם כלב אין לי, אבל מטף הכיבוי של האוטו נמצא אצלי תמיד בהישג יד.........זה נשק שגם אפשר להרביץ איתו וגם לירות איתו.............אני חושב שמי שירוץ עליי אם סכין יחשוב פעמיים אם הוא רוצה לקבל טונה קצף בעיינים

ואז גם כמה חבטות......לקינוח!

פורסם

בכביש אני לא משחק עם אנשים מספיק פעם אחת רדפו אחרי מזל שהיה לו דייאסטו שרייד אז הצלחתי לברוח =]

ממש מפחיד מה שהולך בכבישים עם הדקירות יריות ..

נ.ב

לשים לום מתחת לכסא זה ל-א הפתרון כי אם ירצו להרביץ לכם ירביצו לכם, אם זה בפעם הזאת או אם זה בפעם הבא , סתם חבל על המקום באוטו=]

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

אני יודע שזה אולי קיצוני אבל עם המצב של היום אני לא מאשים את האנשים ששמים ברכבם מקל בייסבול, בימינו כל אחד יכול להתקיף אתך ועדיף להיות מוכן.

ניסן אלמרה 01' 1800

פורסם
בכביש אני לא משחק עם אנשים מספיק פעם אחת רדפו אחרי מזל שהיה לו דייאסטו שרייד אז הצלחתי לברוח =]

ממש מפחיד מה שהולך בכבישים עם הדקירות יריות ..

נ.ב

לשים לום מתחת לכסא זה ל-א הפתרון כי אם ירצו להרביץ לכם ירביצו לכם, אם זה בפעם הזאת או אם זה בפעם הבא , סתם חבל על המקום באוטו=]

בטח שלום זה הפיתרון, ואם לא לום אז סכין ואם לא אז אקדח!

אני לא בא להראות פה למישהו שאני גבר או משהו ואני בטוח שיש פה חזקים ממני אבל במקרה שמישהו מרביץ לכם יש לכם את כל הזכות שבעולם להרביץ לו חזרה ולפגוע בו! זה כבר הופך להיות הגנה עצמית.

אם מישהו ינסה לבוא ולהרביץ לכם או לדקור אותכם אז לום מתחת לכיסא יעזור הרבה, מכה אחת לראש והבן אדם נופל ואז תוכלו להמשיך בדרך שלכם בשקט.

אני אישית הייתי מנסה ללברוח,לברוח זה אומר להמשיך בנסיעה שלי בצורה רגילה ללא התיחסות למטרד שמאחורי, במקרה שהוא ינסה לעצור אותי או משהו אני מרגיש כל זכות שבעולם להרביץ לו בחזרה, אני לא אסע במהירות או בצורה מסוכנת כדי לחמוק ממישהו, ככה אתם מסכנים יותר את החיים שלכם.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
בטח שלום זה הפיתרון, ואם לא לום אז סכין ואם לא אז אקדח!

אני לא בא להראות פה למישהו שאני גבר או משהו ואני בטוח שיש פה חזקים ממני אבל במקרה שמישהו מרביץ לכם יש לכם את כל הזכות שבעולם להרביץ לו חזרה ולפגוע בו! זה כבר הופך להיות הגנה עצמית.

אם מישהו ינסה לבוא ולהרביץ לכם או לדקור אותכם אז לום מתחת לכיסא יעזור הרבה, מכה אחת לראש והבן אדם נופל ואז תוכלו להמשיך בדרך שלכם בשקט.

.

האנשים האלה לא פראיירים , גם אם הם מצליחים לעצור אותך אתה באמת חושב שיהיה לך זמן להוציא

את הלום ... וגם אם כן האנשים האלה הם לא פראיירים אתה תתן לו מכה עם לום פעם הבאה הוא יבוא

לך שלא תהיה מוכן ומה יהיה אז ? , אם אתם רואים שמישהו מתעצבן עליכם בכביש תרימו יד תבקשו סליחה

והכל עובר ...

פורסם

הנושא של השרשור הוא לא מי יוציא את הנשק יותר מהר והדוד של מי יותר חזק.

הנושא הוא האלימות בכבישים.

רמת הסובלנות לא מפסיקה להתדרדר ורק שומעים על יותר ויותר מקרים של אלימות חסרת סיבה.

אני לא זוכר שלפני כמה שנים הייתה כזאת רמה של אלימות.

לדעתי הגיע הזמן שהרשויות יבצעו את תפקידים, אם זה במאסרים ממושכים כדי להפחיד, אם זה בחינוך ואם זה בכל דבר אחר.

סופשבוע טוב לכולם.

פורסם

quiKi כשעוצרים את הרכב שלך בברוטליות רוב הסיכויים שאתה תיהיה מוכן לזה ויהיה לך זמן להוציא את הלום מבעוד מועד, מה גם שלוקח זמן עד שהם יעצרו אותך ויצאו מהרכב שלהם אז אתה יכול להוציא את המוט.

שים לב טוב, אני מעולם לא אמרתי לתת מכות למישהו או לפגוע בו, אמרתי שבמקרה שמישהו מנסה לפגוע בך יש לך כל זכות בעולם לפגוע בו, מה שאני הסקתי מזה שאמרת "האנשים האלה לא פראיירים" זה שאתה פראייר(מצטער אם אני טועה), זה כמו שמישהו יבוא אלייך לפני הכניסה לרכב ויגיד לך תביא לי את המפתח, אז מה אתה תביא לו? לא נראה לי למרות שגם פה לא נראה לי שסתם מישהו "פראייר" יבוא ממך לבקש את המפתח ודווקא במקרה שמנסים לגנוב לך את הרכב אתה יכול לוותר עליו אם אתה מרגיש סכנה, למרות הכל זו חתיכת פח אך במקרה שמישהו עוצר אותך בשביל ללכת מכות שאתה לא יודע לאן זה יתקדם(דקירה,רצח וכ'ו) אתה חייב להחזיר לו וזו זכותך, לום או כל כלי להגנה עצמית אחר יהיה טוב. ושוב אני לא מציע ללכת מכות עם מי שמתחיל איתכם בכביש אך ברגע שאתם מרגישים מאויימים יש חובה להחזיר.

ושוב אני רוצה להדגיש, אני לא מנסה לצאת פה גבר או משהו, אני לא נראה גדול ומפחיד ורוב הסיכויים שאם מישהו יריב איתי הוא ינצח. אני רק אומר שהוא לא יהנה מהאוטו שלי או יתן לי מכות בכזו קלות ואני אנסה להגן על עצמי עד מיטב יכולתי ולום רק יעזור לי לעשות את זה.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

ami123 - ברור שאם כבר רבים אז הולכים עד הסוף אבלל

מכל מכות אפשר להימנע וזה בדוק ...

פורסם

פשוט להקיא מאנשים כאלה!!

אני רואה כאלה כמעט כל יום, סכינים אולרים, אלות, לומים, חשים את עצמם אשכרה גברים.

אנשים כאלה צריך להכניס כמה שיותר מהר לכלא, שם יש עבריינים הרבה יותר גדולים מהפוזאיסטים האלה שהכוח שלהם הוא בסכין. הם כבר יצטערו על היום שקנו אותה.

היום אי אפשר אפילו להגיע לעבודה\לבית הספר\לבלות בשקט, בלי לחשוש מדקירה, לא ברגל ולא באוטו.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
אני מחזיק באוטו קופסה, אם מישהו יבוא להרביץ לי אז אני אציע לו את הקופסא במקום, וכשהוא יפתח אותה הוא יקבל בוקס מליצן שקופץ.
אהבתי... :-), אבל אני מעדיף אלת בייסבול מבוק אדום מלא, ויש לי מישהו שמכן כאלה. מישהו מעוניין?

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

פורסם

חארות.

הלוואי והמשטרה תתפוס את החיות האלה.

הייתי קוטע להם את הידיים שלא יוכלו בחיים יותר להחזיק כלום, במיוחד לא סכינים.

פורסם

אני אף פעם לא מבין את הקטע בזה, סבבה סיכסוך סבבה מקללים רבים וכו'... אבל למה שאי פתאום ארצה לרדוף אחרי האוטו השני ועוד להרביץ לו...

באמת שזה כבר ממש מוגזם ועוד יותר שטותי כי בסופו של דבר ימצאו את הרכב...

בצער רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

הגיע הזמן שמדינת ישראל תתחיל להעניש רוצחים בעונש מוות, שכיום שמור אך ורק לרוצחים נאצים.

ככה רוצחים פוטנציאלים יתחילו לחשוב בשכל המצומק שלהם על השלכות המעשה לפני שהם מוציאים את הסכין.

No worries 8)

• תוכן חדש...