Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני כבר למדתי,

על כמעט פעמיים שכמעט הלכתי מכות עם אנשים/ערסים, בזמן שהייתי באוטו.

אני אישית מחזיק בתא כפפות סכין(בשביל לחתוך אבטיחים), ואם אח שלי לא היה גונב לי את האלת בייסבול מאלומיניום אז גם את זה... :|

פשוט קופי אדם.

פורסם
עונש מוות לא עוזר בשום דבר, תראה את ארה"ב. מה נותן להם עונש מוות ?
באמצע שנות ה-70 היו ארבע שנים שבהם בוטל עונש המוות בארה"ב, ולאחר מכן הוחזר.

בהזדמנות אני אחפש באינטרנט סטיסטיקות של אלימות פיזית מאותן שנים, ואחריהן. מעניין לדעת.

No worries 8)

פורסם

ההתנהגות הזו היא לא רק בכבישים, גם בבתי הספר בדיסקוטקים, היום כבר אי אפשר לדעת אם נצא מהבית ונחזור אליו בריאים ושלמים, ישר הסכין נשלפת, האלות מונפות, חוליגנים....

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם מחפשים אלימות מוצאים אותה, אם לא מחפשים הרבה יותר קשה למצוא אותה.

אני לא חושב שצריך להחזיק את כל האביזרים שחלק מחזיקים פה באוטו, זה לא כל כך קשה להימנע מאלימות, גם עם צד אחד מחפש אלימות אם הצד האחר לא משתף פעולה בד"כ האלימות תמנע, כמובן שיש מקרים יוצאי דופן.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
האם לפי החוק מותר לי לשמור ברכב נשק קר?
אתה תמיד יכול להגיד שזה בשביל לחתוך אבטיחים:

אני אישית מחזיק בתא כפפות סכין(בשביל לחתוך אבטיחים).
האם אני יכול להתגוננן באלימות יתרה במידה ודבר הנ"ל קורה?
אתה תמיד יכול לחתוך למישהו את "האבטיח".

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
האם לפי החוק מותר לי לשמור ברכב נשק קר?

האם אני יכול להתגוננן באלימות יתרה במידה ודבר הנ"ל קורה?

יש הגדרה לנשק קר.

ברקע שהוא נשק קר, הוא כבר לא חוקי להחזקה בלי רשיון.

למשל סכינים נמדדים לפי גודל האצבעות, אם אני לא טועה יותר מ4 אצבעות זה כבר נשק קר ולכן הוא אסור להחזקה, כמובן שיש את עניין המטרה...אם אתה מחזיק אותו כי אתה טבח אז זה דבר אחד, אבל אם אתה מחזיק אותו באוטו להגנה עצמית זה כבר דבר אחר.

פורסם

אני לא חושב שצריך להחזיק את כל האביזרים שחלק מחזיקים פה באוטו, זה לא כל כך קשה להימנע מאלימות, גם עם צד אחד מחפש אלימות אם הצד האחר לא משתף פעולה בד"כ האלימות תמנע, כמובן שיש מקרים יוצאי דופן.

וברגע שקורה מקרה יוצא דופן שכזה, אתה תמצא כותרת ב-YNET.

אני אישית בן אדם שורח שלום, באמת שנמנע ממכות.

אבל יש מצבים שאין עם מי לדבר.

שלד

פורסם

בקיצור הכי טוב עורך דין טוב במקרה של נשק קר :lol:

כולם אומרים פה משחקים אותה כאילו הם לא היו עושים כלום

אני רוצה לראות מה עושה בנאדם שמחבלים לו באוטו...

אני לא בא לשחק אותה או לצאת גבר וגם לא בא לתת דוגמא ,

מהעיר שממנה אני בא , לומדים שאם אין לך חברים וקשרים , פשוט חבל לך על הזמן...

שוב אני לא בא להראות שאני גבר ולא בא לתת המלצות אני רק אומר איך אני רואה את זה .

אבי

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

"ואני אישית מחזיק רובה צייד!"

תגידו, אתם מאופסים על התגובות של חלק מכם? אני מתפלא כי לא היה פה מישהו עם מא"ג באוטו שלו.

אני פתחתי את השירשור הנ"ל לא כדי לדון על ארסנל הנשק שלכם אלא כדי לדון על הדרכים למניעת אלימות.

אגב לפני חודש איזשהו נהג חתך אותי, לאחר מכן עצרנו באותו רמזור ואני כמו מפגר התחלתי לצעוק עליו כי הוא כמעט והדביק אותי למדרכה ממול, הוא מצידו התנצל. אני הייתי המום כי אני נוהג כבר 7 שנים ובחיים לא שמעתי נהג ישראלי מתנצל. כמובן שלאחר המקרה אני מקפיד, או לפחות מנסה למנוע מעצמי להתפרץ גם אם אני צודק!

פורסם

אם אתה נוהג 7 שנים ומעולם מישהו לא התנצל בפנייך זה רע, לפעמים כאשר אני חותך בלי כוונה או עושה משהו שמסכן אותי ואת הנהג השני אני מוציא יד מהחלון כאות להתנצלות, אין לי בעיה להודות בטעות שלי ולהתנצל כשאני באמת אשם אך כאשר אני לא אשם זה סיפור אחר.

יש נהגים שמחפשים מכות וגם אם תתנצל בפניהם הם עדיין ינסו לפגוע בך כי זה מה שהם מחפשים, בשביל האנשים האלו צריך לום/סכין/ציוד להגנה עצנמית באוטו.

ו MJ01 קראתי את רוב השירשור ואף אחד פה לא דיבר עם נשק לפגוע, כמעט כולם דיברו על נשק להגנה עצמית במקרה שתוקפים אותם, לפחות על זה אני דיברתי.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
אני יודע שזה אולי קיצוני אבל עם המצב של היום אני לא מאשים את האנשים ששמים ברכבם מקל בייסבול, בימינו כל אחד יכול להתקיף אתך ועדיף להיות מוכן.
לפני 8 חודש אני ניקלעתי לקטטה בכביש[לא באשמתי] ביציאה מחניון וברמזור הבא 150 מטר אחר היציאה ראיתי אותו מולי הערתי לו על כך . הרמזור התחלף לירוק פניתי שמאל ואחרי 2 דקות הוא חסם אותי יצא מהרכב והחל ללכת איתי מכות. בכל מקרה צדיק לא צדיק ערס שמרס לא יודע מה תגידו אבל אני מזה למדתי שיש מצבים שגם אם תהיה עדין לב אתה עדין יכול לקבל בראש. אז זה עדיף מסכין עדיף מאקדח אצלי בבגאז יש בהישג יד נבוט למקרה ש..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

זה יהיה מעניין לראות את היצע התחמושת ברכבם של חברי הפורום... אולי נערוך איזה מפגש בנושא ונחליף רעיונות...? :lol:

ועכשיו ברצינות, המצב בכבישים באמת הפך לבעייתי בשנים האחרונות, אבל כמו שנאמר זה לא רק בכבישים, זה בכל מקום... במועדונים, ברחוב, בכל מקום... (אם כבר אלימות מישהו ראה בחדשות 2 שלשום את הכתבה על המכות שהיו ביום הסטודנט באורט? אשכרה יחידת לוחמה ה3 "מתאגרפים" האלו איך שהם תקפו והתפרסו, כל אחד מכסה צד אחר...)

אני אישית לפני שהיה לי רשיון ונסעתי עם אבא שלי הייתי מתפוצץ כשהיו חותכים אותנו, וכך גם בתחילת דרכי כנהג... עכשיו כבר לרוב אני יותר רגוע, יש אומנם מקרים שאני עצבני אז או שאני צופר או שאני חותך בחזרה או רק נותן בנהג השני מבט עצבני, אבל כבר יש מקרים שבהם אני מבליג בעיקר בגלל שאין לי כבר כח לזה לנסות ללמד או להעניש אחרים...

לגבי האביזרי בטיחות, אין לי משהו רציני (לפעמים יש איזה כלים בתא מטען, מברג או מקדחה, פעם הייתה גם רתכת ומסור חשמלי, אבל עכשיו הם בבית בארגז כלים, ככה שצריך לסמוך על הידיים...) במקרה שמישהו ינסה לחסום אותי אני כמובן אעצור ולא אנסה לברוח, יותר מפחידה אותי המחשבה שיתנגשו לי ברכב ויגרמו לו נזק מאשר לעצור ולברר איתם את העניינים...

• תוכן חדש...