Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם,

המשפחה מתרחבת ואני מחפש לשדרג את הרכב לרכב גדול יותר.

מחפש ג'יפון\קרוסאובר או כל רכב גדול אחר שיכול להכיל 2 כיסאות תינוק בלי בעיה.

אני נוסע בעיקר בתוך העיר ולא עובר את ה15K ק"מ בשנה. חשוב לי לשים לב לאמינות הרכב, צריכת דלק, תא מטען גדול וכמובן שיהיה בטיחותי.

הסתכלתי על כמה רכבים ועל כולם מצאתי את הסטיגמות המוכרות ברשת ואשמח שתעזרו לי לנפץ\לאשש מיתוסים ואולי להציע רכבים שלא חשבתי עליהם.

- פיג'ו 3008 מנוע 1.6 בנזין שנת 2018 - הוא הכיוון שלי כרגע למרות שקראתי שיש לו מחלה מוכרת בממיר הקטליטי ברגע שמגיעים ל100K ק"מ. יודעים אם זה נכון? יש עוד בעיות\דיס המלצות כלשהן?

- פיג'ו 3008 מנוע 1.2 בנזין שנת 2020 - הבנתי שמהשנה הזאת תוקנה הבעיה ברצועת הטיימינג, מישהו יודע האם זה נכון? האם יש עוד בעיות מוכרות ברכב?

- סקודה קארוק מנוע 1.5 בנזין - הבנתי שיש בעיות בגיר ושלא מתאים לנסיעות בעיר - מה דעתכם?

- סוזוקי קרוסאובר מנוע 1.4 - קראתי שגם פה יש בעיות בגיר, האם זה נכון? כמו כן זה מתויג כ"היברידי מתון" והבנתי שהיברידיות אחרות כמו הקיה נירו יכולות לעשות בעיות כשמגיעים ל100K ק"מ מבחינת חיי הסוללה וכו' - יודעים האם זה גם פה?

אשמח לכל עזרה\הצעה. תודה רבה לעונים!!

פורסם

שלום,

אין שום בעיות עם סוללה בקיה נירו אחרי 100 אלף קילומטרים.

בגדול, רכב היברידי מאוד מתאים לצרכים שלך.

אתה יכול לוותר על ג'יפון ולמצוא טויוטה פריוס פלוס היברידית. תקבל מרחב פנים ענק, פרקטיות,  חסכון בדלק, אמינות, שמירת ערך בין הטובות שיש ותחזוקה לא יקרה. אבל לא תקבל פוזה .

בטויוטה כדאי מאוד להאריך אחריות על הסוללה ( בתשלום שנתי/ אחד ל 15 אלף קילומטרים).

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

בתוך העיר בעיקר - אתה מאוד תהנה מצריכת הדלק של רכב היברידי.

לגביי ה-3008 כמו שציינו כאן, אני הייתי נמנע מהדגם עם מנוע 1.2. יש שרשור שלם בפורום והייתי מעדיף לא להמר. ה-1.6 נראה כמו בחירה בטוחה, אם כי פחות חסכוני.

לגביי הקארוק - אכן הגיר שם ישחק יותר בתנועה עירונית. אם אין הרבה פקקים בעיר שאתה גר בה אז זו אופציה שהייתי שוקל.

לגביי הסוזוקי אני לא מכיר בעיות בגיר, אבל לא הייתי בוחר בה מכיוון שתא הנוסעים שלה מיושן, חסר לה אבזור מקורי שיש בהרבה מתחרות וגם בנושא הבטיחות האקטיבית היא לא מצטיינת. בשנתונים מסוימים הגיעה רק עם מובילאיי.

לגביי הנירו אין שום בעיה כמו שאמרו לך. אם אתה לא רוצה ג'יפון אז אתה יכול לחפש גם יונדאי איוניק או טויוטה קורולה היברידית (סדאן, סטיישן או הצ'באק).

עריכה אחרונה על ידי dorsht
  • אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...