Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקבל טלפון הבוקר, שבו מעדכנים אותי שהחבילה שלי כבר משום מה לא בתוקף (לא זכור לי שהיה לה מוגדר תוקף כלשהו), והמחיר יעלה בעוד 10 שקלים לחודש. 

אציין ואבהיר, המחיר עדיין סביר ביחס לפרטנר (מבחינת איכות השיחה, בין היתר, אני חזרתי לפרטנר מגולן לאחר שלא יכלתי לשמוע ולהבין מה אומרים בצד השני של הטלפון)- אבל המחטף שבו זה נעשה מוציא אותי מהכלים. 

יותר מאוחר אמצא את כל החומר שאני חתום עליו ואראה מה בדיוק אני מקבל ולאיזו תקופה. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הכול רשום בחוזה שחתמת עליו מבלי לקרוא, כמו כולנו. אפילו בחוזים שהשם הרשמי שלהם הוא "לכל החיים" יש כל מיני כוכביות וסעיפים מאוד ברורים בסגנון של "לחברה מותר לשנות/לבטל את המסלול איך ומתי שבא לה".

אני בדעה ש-10₪ לא שווים את הנזק הבריאותי של כעס ועצבים. תעשה סקר שוק ותעבור למי שמציע מסלול זול יותר שמתאים לך.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 28 דקות, ברווז כתב:

מקבל טלפון הבוקר, שבו מעדכנים אותי שהחבילה שלי כבר משום מה לא בתוקף (לא זכור לי שהיה לה מוגדר תוקף כלשהו), והמחיר יעלה בעוד 10 שקלים לחודש. 

אציין ואבהיר, המחיר עדיין סביר ביחס לפרטנר (מבחינת איכות השיחה, בין היתר, אני חזרתי לפרטנר מגולן לאחר שלא יכלתי לשמוע ולהבין מה אומרים בצד השני של הטלפון)- אבל המחטף שבו זה נעשה מוציא אותי מהכלים. 

יותר מאוחר אמצא את כל החומר שאני חתום עליו ואראה מה בדיוק אני מקבל ולאיזו תקופה. 

אתה מקבל חשבונית מפרטנר? אם כן, תבדוק מה מציעים ב 012Mobile שהיא חברת בת מוזלת של פרטנר. תישאר עם אותה איכות שיחה כי 012 רוכבים על תשתית של פרטנר.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, hans כתב:

אפילו בחוזים שהשם הרשמי שלהם הוא "לכל החיים" יש כל מיני כוכביות וסעיפים מאוד ברורים בסגנון של "לחברה מותר לשנות/לבטל את המסלול איך ומתי שבא לה".

אני לחלוטין זוכר את הסעיף הנ"ל. ש"מותר לחברה לשנות את התעריפים מעת לעת". 

מחרפן אותי הסיפור הזה. זה שמותר לא אומר שחייבים. 

נבלות.

לפני 3 דקות, avngas כתב:

תישאר עם אותה איכות שיחה כי 012 רוכבים על תשתית של פרטנר.

מעניין. 

עד כה הגורם המגביל היה איכות השיחה. 

אם אכן מדובר על אותה איכות, אכן שווה לי לבדוק. תודה על הכיוון.

עריכה. 

בדקתי...

עדיין יותר יקר ממה ששילמתי עד היום, והפרש זניח של פחות מ-5 שקלים למה שאשלם מעכשיו, פלוס הטירחה של המעבר, ולך תדע מתי הם יעדכנו את התעריפים גם כן באופן חד צדדי. 

עריכה אחרונה על ידי ברווז

פורסם

באופן כללי כל העניין של מחיר קבוע לא באמת הטיב עם הצרכנים.

פעם חוזה היה ל-x שנים והחברה לא יכלה לעדכן מחירים, מכיוון שבסוף התקופה הקפיצה במחיר הייתה יחסית משמעותית אנשים היו ערים לכך ומתקשרים לקבל את אותה עסקה ובדרך כלל היו מקבלים. או שהיו עוברים לחברה אחרת.

היום, הם מציעים מחיר קבוע עם כוכבית שנותנת להם אופציה להעלות מחיר באופן גורף מבלי שיש לך יכולת לחסום את זה. כמובן, שאתה יכול לעבור, אבל כרגע זה עדיין התעסקות כלשהי ובשביל 10-15-20 שקלים אנשים לא מתאמצים ונשארים. WIN לחברות.

פורסם

התשובה היא שזה לא שווה. 

עדיין מדובר על סכום נמוך משמעותית ממסלולי ה"כניסה" הבסיסיים. 

אני רותח על איך שהם עשו את זה ושמדובר על משהו בניגוד למה שהובטח לי.

הסכום עצמו מצחיק, ונשאר באותו הגובה כבר הרבה שנים, כך שאין לי על מה להתלונן כל כך... חוץ מהעצבים שהם הביאו לי.

פורסם

לא הבנתי על מה אתה כועס בדיוק?

הסכום מצחיק, לא העלו אותו שנים, ההעלאה מינורית, אין תנאי שאומר שאסור להם, התקשרו לידע אותך.

איפה פה בדיוק הבעיה? על ״זה שמותר לא אומר שחייבים״? כי מה, הם העלו לפני חודש ולפני חודשיים?

מחטף? עצבים? רותח? זו רמת האנרגיה על 10 שקלים של ייקור חוקי על שירות שגם כך עלותו מצחיקה?

• אהבתי 1
פורסם

בגדול זה לא דבר לכעוס עליו, כי וואלה אנחנו במדינת הצריכה האינסופית, אז 10 שקלים בחודש זה לא מה שישבור אותנו, אבל בכל זאת הכעס הוא על מצג שווא של כל נציג אפשרי בערך, המחיר קבוע - אבל לא באמת, אלא ניתן לשינוי כל אימת שירצו.

יש לקוחות שבויים, למשל איזורי קליטה בעייתיים או פריסת סיבים עלובה או 1001 דברים אחרים

פורסם

אין שום מצג שווא. הברווז כתב במפורש שהוא זוכר סעיף שמאפשר שינוי תעריפים מידי פעם, וזה לא שהוא שונה 5 פעמים בשנה האחרונה.

כן, יש לקוחות שבויים, יש גם אנשים שחיים בלי אינטרנט וכאלה שאין להם בית, איך זה קשור לרמת העצבים שהוצגה במקרה הספציפי הזה?

פורסם

מצג שווא זה להגיד שזה מחיר קבוע, מבלי לציין שמותר להם להעלות את המחיר מדי פעם. אם היו אומרים זה בטוח היה פוגע במכירות. אז משאירים את זה בשקט ושהלקוח ימצא את זה אחר כך בחוזה. 

וכתבתי במפורש שאין מה לכעוס במצב של ברווז.

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, aviaviavi כתב:

אבל בכל זאת הכעס הוא על מצג שווא של כל נציג אפשרי בערך, המחיר קבוע - אבל לא באמת

קרם להצערת עור פנים, מכיר?

קרם להעלמת קמטים, מכיר?

מכיר מישהי שהצליחה באמת להיראות צעירה יותר באמצעות שמן נחשים מהסגנון הזה (נניח לרגע בצד ניתוחים פלסטיים של סלבריטיז).

אותו דבר. גם שם יש אותיות קטנות אגב.

כל עולם הצרכנות מאז ומעולם מבוסס על הבטחות חסרות בסיס, ולהיתמם זה פשוט... ילדותי.

פרסומות למכוניות מכיר? אותו דבר, שום מכונית לא הפכה שום קונה לאיזה דוגמן עם בלורית מתנפנפת...

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

מצג שווא לכאורה, לרוב רובם של החבילות לא כתוב מחיר קבוע.

לתקופה מסוימת שיווקו בהוט מובייל (יכול להיות שבעוד חברות) חבילות שבהם מובטח מחיר קבוע לנצח נצחים... וללא אותיות קטנות.

אז אני בכל אופן יודע, שכל מסלול אחר טלויזיה וכו' המחיר משתנה אחד לשנה. והכל ידוע.

עריכה... יש עדכונים במקרה של שינוי מע"מ ו/או הצמדה למדד מעל רף מסויים.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם
לפני 16 שעות, Be roo כתב:

לא הבנתי על מה אתה כועס בדיוק?

נרגעתי בינתיים, האמת. 

על הצורה שבה זה נעשה. 

ואני מודה - טעיתי!

התחלתי לתחקר את המסמכים שלי לאחור. 

תאריך סיום התכנית מוצהר בגלוי על גבי כל החשבוניות שקיבלתי, עוד מ-2020.

סתם התעצבנתי. 

אני מניח שחטפתי את הקריז מתוך תיסמונת הפראייר- מאחר וכולם כל הזמן מנסים לדפוק אותי, כנראה כולם כל הזמן מנסים לדפוק אותי. 

זה לא תמיד נכון. 

לפעמים מנסים לדפוק אותך באופן מוגדר היטב מראש ושייקח שנים עד שתקלוט שדפקו אותך :LOL:

שורה תחתונה, הכל בסדר. סתם התחרפנתי. צפירת הרגעה וחזרה לשיגרה.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 2

פורסם

למרות החזל"ש, ברצוני לציין כי כמדומני גם פלאפון יושב על אותו פריסה כמו פרטנר ולמרות זאת יש הבדלים בין החברות - אצלי יש סים שיכול לזגזג בין פרטנר לפלאפון (019) ובעוד שבפלאפון מהירות הגלישה היא באזור 15 עד 20 מ"ב בפרטנר היא מצטמצמת ל4 עד 7 בלבד. אמרו לי משהו שזה קשור לתדר של כל חברה - יש חברות שיותר טובות במיקום בנוי ויש יותר טובות במקום פתוח.

בכל מקרה אני שמח שאתה כבר לא מרגיש פרייאר - זה הכי לא בריא 🙂

בהצלחה.

• תוכן חדש...