Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שפשפתי נהג אחר ולאחר דוח שמאי שעובד עם הביטוח הנזק לא עלה על 5 אלף ש"ח כך שלא ירשם כתביעה.

העברתי פרטים לביטוח כמו שצריך וציינתי שאני אשם.

הנהג שילם למוסך שיק דחוי שלושה חודשים למקרה שהביטוח לא ישלם.. לא חושב שזה יקרה, אבל במידה והביטוח יתעכב צד ג' יכול לדרוש ממני לשלם את הכסף עד שיגיע הסכום מהביטוח?

הבנתי שברגע שהפעלתי ביטוח ושילמתי השתתפות עצמית ה"אירוע" עליהם לגמרי

פורסם

3 חודשים, עם אישור שלך - אין סיבה שהביטוח לא ישלם. ואם תהיה איזו דחיה טכנית סביר שהמוסך יסכים לדחות את הפקדת הצ'קים בעוד חודש.

יש לי שאלה קטנה: מה עם הנזק לרכב שלך? האם גם אותו אתה תובע מהביטוח? כי אם כן, יתכן שהתביעה תעבור את ה-5,000 ש"ח, ואז התחשיב שונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין לי נזק.. שריטה מאוד קטנה שהורידה צבע בכנף והטמבון לצד ג, אבל במוסך זה שלוש צביעות ופחחות קטנה והנה הגענו ל4700 ש"ח עם שכר טרחה של שמאי

• תוכן חדש...