Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק נזכרתי במתקין של מוצצים שסירב למכור לי שני כסאות כי רציתי להתקין אחד מהם במרכז...

אגב, כסא נגד כיוון הנסיעה הוא גם הרבה יותר חם לילד, גם אם יש מזגן מאחור.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בתאריך 6.2.2023 בשעה 18:20, tinoki כתב:

אני מוכר כסאות בטיחות כבר 15 שנים.

לעניות דעתי התקן האירופאי עדיף, משום שהחיבור הינו קשיח, ואינו מאפשר תזוזה במקרה של תאונה, חלילה.

האמריקאי מבוסס על רצועות ולכן גם לאחר מתיחת הרצועה הוא חופשי מעט, ברמה שמפריעה ללקוחות בעצירות פתאום אפילו, ולאו דווקא בתאונות.

הכסאות המשתלמים ביותר ביחס של תמורה / מחיר הינם: גרקו ברוב הדגמים (יש להם משני התקנים), סייפטי פירסט, סילבר קרוס, וצ'יקו הזולים יותר - כולם בין 990-1390 ש"ח

יש לי נסיון רק כמשתמש, ודאי לא כמו שלך כאיש מקצוע, אבל חשוב לטעמי להוסיף הערה לגבי מנגנון נעילה מבוסס על חגורות הרכב:
מאד, מאד קשה להדק את החגורה עד לרמה הנכונה. לא אני, ולא בת זוגי לא יכולנו להדק זאת במידה שהמוכר היה יכול. אם רוצים לפרק את המושבים מדי פעם, נניח להשתמש ברכב להובלת מטען ללא הילדים, או להוריד כיסא לצורך נסיעה זמנית של מבוגר, או סתם להוציא את המושבים כדי לנקות אותם, זו בעיה משמעותית.

מעבר לזה, נקודה שלא עלתה פה עד עכשיו, להפתעתי:
לדעתי, המושבים שאמורים להתאים לילד שנים רבות לא רלוונטים (עד גובה 1.40 ו-35 ק״ג), כי למושבי בטיחות יש תאריך תפוגה, בד״כ 6 שנים מתאריך הייצור. אין טעם לקנות כיסא שאמור לשמש ליותר מזה, מה גם שמושב שמראש מיועד לתמוך במשקל וגובה גבוהים יהיה יותר מסורבל (יתפוס יותר מקום ברכב, ולא לאפשר למבוגר לשבת לידו), יותר כבד (יותר אינרציה בזמן תאונה) ויותר יקר. שלא לדבר על מידת הליכלוך המצטבר, גם אם מנקםי אותו באופן קבוע.
חשוב לודא בזמן הקניה שהכיסא עם תאריך טרי, ולא עברו כבר שנתיים מאז הייצור. אם אתם מוכרים כיסא משומש, ודאו שהקונה יודע לכמה זמן הוא עוד תקין.
(והסיבה פשוטה: החומר שסופג אנרגיה בכיסא הוא קלקר, בדיוק כמו בקסדות אופנוע או אופניים. זה חומר שמאבד את יכולות ספיגת האנרגיה שלו בתנאי קרינת שמש וחום.)

• תוכן חדש...