Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה אחד כזה. לא זכורה לי האמירה. מצד שני, בספארי בלבנון לא היו חגורות.

נתתי נתונים כדי שמומחי הפורום לענייני חקיקה ידעו מה לחפש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, ארז באר שבע כתב:

אלדן, התחילה עם שלוש מכוניות קונטסה, אי שם בסוף שנות השבעים, לדעתי 1967.

ב1988 עבדתי שם כנהג והיתה מסיבת אלף מכוניות.

מצד אחד זה רף סביר לאבטחת הון ויציבות חברה, ומצד שני זה רף גבוה ליזם צעיר שמתחיל מאפס.

כנראה שזו תקנה שדחפו לוביסטים, תחפש ממתי זה ואיפה התקבלה החלטה ממשלתית או חקיקה בכנסת, אולי תוכל לאתר פרוטוקול דיון, ואולי תוכל לבקש סעד משפטי.

יש היום מדינאים שרוממות כלכלת השוק בגרונם, יש מצב שישנו את ההגבלה.

דרך שנייה, להתאגד כמה יזמים יחד.

גם רמי לוי התחיל כבעל מכולת....

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 6 שעות, Buki כתב:

קח דוגמא אחרת. 

אני פותח חברת שליחויות, קונה 5 סוזוקי אלטו ומגייס 5 שליחים, השכר שאני משלם הוא לא משהו אז יש אצלי תחלופה גדולה של עובדים. המכוניות נוסעות הרבה, אני לא חייב קצין רכב כי זה עד 40 כלי רכב, לא חייב שום דבר בעצם חוץ ביטוח רגיל לכל נהג וטסט פעם בשנה. 

אני לא רואה הבדל בין זה לבין חברת השכרה, אז מדוע החקיקה שונה?

כי העובדים שלך באחריותך ויש רגולציה בנושא אחריות המעביד. בהשכרה אתה שולח אדם ללא הדרכה, ללא הכשרה וללא אחריות שלך.

זה שהרגולציה הרבה פעמים עקומה זה ידוע (למשל לפני כ 10 שנים ניהלתי מלחמה ארוכה וקשה עם ב"ל שיאפשרו לי לשלם לעובד נכה נסיעות בלי שזה יכלל בסכום הכללי שמותר לו להרויח ועמד אז על 1800 ש"ח או כיבוי אש שדרשו בהתחלה ספקינקלרים באולם הייצור שהחומר הכי דליק שם היה הגלגלון של הכיבוי אש) ואני מאמין שגם פה יש עודף רגולציה ואף אחד היום לא יכול להתחיל כמו שאלדן התחילה.

לפני 3 שעות, ארז באר שבע כתב:

אלדן, התחילה עם שלוש מכוניות קונטסה, אי שם בסוף שנות השבעים, לדעתי 1967.

ב1988 עבדתי שם כנהג והיתה מסיבת אלף מכוניות.

אחת ב 65. לא היה לו כסף אז השכיר אותה בחלק מהימים ואחר כך קנה עוד 2.

מה שיפה זה שהוא נשאר אדם צנוע עם לב ענק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לפות״ש:
אני לא מבין בתחום השכרת רכב.
אבל אתן לך את העיצה הסטנדרטית שתמיד, תמיד, תמיד, תמיד נותנים למישהו חושב לפתוח עסק בתחום שאין לו נסיון בו:
לא מתחילים עם עסק עצמאי. אף פעם.
תעבוד שנתיים-שלוש בחברת השכרה, בתפקיד שתואם את הכישורים שלך, ותתקדם לפחות פעם-פעמיים לתפקיד יותר אחראי בה שבו יש לך מבט על רחב יותר על כל ההיבטים של ניהול עסק.
זה מה שעושה חובב בישול שחושב על הקמת מסעדה.

רק אחרי זה, תובל תבדוק אם עדיין קורץ לך להקים חברת השכרה בעצמך (הצד הרכבי בהשכרה זניח לעומת הצד העסקי והשיווקי), ואם כן, תבדוק היטב, עם עו״ד ומישהו מומחה בתחום, לא רק מקריאה באינטרנט ופירסום פוסט כאן, אם יש דרך חוקית לעקוף את המגבלות כדי שלא תידרש השקעה קפיטלית כ״כ גדולה. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 33 דקות, PinkDolphin כתב:

לפות״ש:
אני לא מבין בתחום השכרת רכב.
אבל אתן לך את העיצה הסטנדרטית שתמיד, תמיד, תמיד, תמיד נותנים למישהו חושב לפתוח עסק בתחום שאין לו נסיון בו:
לא מתחילים עם עסק עצמאי. אף פעם.
תעבוד שנתיים-שלוש בחברת השכרה, בתפקיד שתואם את הכישורים שלך, ותתקדם לפחות פעם-פעמיים לתפקיד יותר אחראי בה שבו יש לך מבט על רחב יותר על כל ההיבטים של ניהול עסק.
זה מה שעושה חובב בישול שחושב על הקמת מסעדה.

רק אחרי זה, תובל תבדוק אם עדיין קורץ לך להקים חברת השכרה בעצמך (הצד הרכבי בהשכרה זניח לעומת הצד העסקי והשיווקי), ואם כן, תבדוק היטב, עם עו״ד ומישהו מומחה בתחום, לא רק מקריאה באינטרנט ופירסום פוסט כאן, אם יש דרך חוקית לעקוף את המגבלות כדי שלא תידרש השקעה קפיטלית כ״כ גדולה. 

מסכים לגמרי איתך

עסק פרטי זה דרך רצופה באכזבות ולהתחיל את זה ללא ניסיון וידע רחב זה שיגיון לא קטן, לא אומר שאין סיכוי אבל הסיכון יותר

• רעיון טוב! 1

הקבוצה שלי לפרסום מוצרים מאלי אקספרס https://chat.whatsapp.com/HFkGjqQd22jG4tz2wxiylp

• תוכן חדש...