Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שלושה שבועות עשיתי קלאץ' לפולו 16V ולפני שלושה ימים התחילו להיות לי רעשים מוזרים מכיון המנוע

שאני עוזב תגז האוטו עושה רעש כזה כמו של אוטובוס עוצר...

ויש כזה מין רעשים מוזרים מין גררררר (אם זה עזר לכם:) ) אז עכשיו ברגע שאני מכניס תקלאץ כל הרעשי לוואי מפסיקים אני מוציא אותו הוא שוב עושה רעש

מה הבעיה?

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

נכון הבנת מה אני אומר עכשיו מה הבעיה פה?

גיר או קלאץ' חברא שלי אומר לי המייסב לחץ בקלאץ' יעני ההוא שהרכיב תקלאץ' לא הרכיב טוב אבל אם זה יכול להיות קשור לקלאץ?

אם זה עוזר זה קרה בערך שעתיים אחרי שהחלפתי ג'אנטים לאוטו לג'אנט 15...

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

חבר שלך טועה... אני יסביר לך..:

שהקלאץ לחוץ בפנים (פה הקלאץ' נכנס לפעולה בעצם) הרעשים מפסיקים

שהקלאץ' לא לחוץ (הקלאץ' לא מסתובב ולא נכנס לפעולה... הגיר מסתובב במקום..) הרעשים מתחילים

זה אומר שהבעיה היא בגיר... עדיין.... עד כמה שאני מבין זאת הבעיה... יש פה אנשים בפורם הרבה יותר מבינים והם יעזרו לך יותר...

DSCF901111111105_resize1.jpg
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...