Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, stum כתב:

כנס לאזור האישי שלך באתר הממשלתי.

https://my.gov.il

שם הדוח יחכה לך ..

אחלה, תודה!

לפני שעתיים, stum כתב:

(כמו שהוא חיכה לי רק שאני במקרה ראיתי אותו עכשיו שנכנסתי לשלם חידוש רישיון רכב)

איזה באסה :loco:

למי שתהה תפסו אותי על 117 באזור של 90

בקשר לבקשה להמרה באזהרה, אני עם רישיון מאז 2012 וזה הדו"ח תנועה הראשון שאני מקבל (קיבלתי על כחול לבן 3 פעמים), מה כדאי לי לרשום ב"נימוקים לערעור"?

אין לי מושג איך רצוי להתנסח שם.. לבקש סליחה? שלא שמתי לב למהירות? שלא יקרה שוב?

תודה לעוזרים

פורסם

בחן את הפרטים הכתובים בדוח, וחפש אילו כשלים תמצא בו (מספר הנתיב, הימצאות רכב לצדך, הפחתת המהירות ב-5 קמש, וכו').

ככל שתמצא, ציין אותם בבקשה.

בימנו, קצת יותר קשה לטעון נגד המצלמות עצמן, ולכן באם לא תמצא כשלים - בקש המרה בשל "מעידה חד פעמית" והיותך נהג זהיר. היזהר מכשל לשון שיתפרש כאילו אתה מודה ב-117.

אם הבנתי נכון, מדובר בדרך בין עירונית, שהמהירות המותרת בה היא 90.

לכן, עד 115 קמ"ש זה רף הענישה הנמוך ביותר. שים לב שמדובר ב-2 קמ"ש, שעושים הבדל של 500 ש"ח (250 ש"ח מול 750 שח).

אם תדחה בקשתך, תוכל לנסות לסגור דיל עם התובע בבית המשפט, שיפחית 2 קמ"ש ואתה תודה. העדויות שמתגוללות בפורום מלמדות שכנראה תובעים ששים לסגור דילים כאלה, אז שלא תסגור לעצמך את הדלת...

• אהבתי 1
פורסם

לא רק 500 ש"ח, אלא, לא פחות חשוב, 8 נקודות.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 11 שעות, Keyser Söze כתב:

בחן את הפרטים הכתובים בדוח, וחפש אילו כשלים תמצא בו (מספר הנתיב, הימצאות רכב לצדך, הפחתת המהירות ב-5 קמש, וכו').

ככל שתמצא, ציין אותם בבקשה.

בימנו, קצת יותר קשה לטעון נגד המצלמות עצמן, ולכן באם לא תמצא כשלים - בקש המרה בשל "מעידה חד פעמית" והיותך נהג זהיר. היזהר מכשל לשון שיתפרש כאילו אתה מודה ב-117.

אם הבנתי נכון, מדובר בדרך בין עירונית, שהמהירות המותרת בה היא 90.

לכן, עד 115 קמ"ש זה רף הענישה הנמוך ביותר. שים לב שמדובר ב-2 קמ"ש, שעושים הבדל של 500 ש"ח (250 ש"ח מול 750 שח).

אם תדחה בקשתך, תוכל לנסות לסגור דיל עם התובע בבית המשפט, שיפחית 2 קמ"ש ואתה תודה. העדויות שמתגוללות בפורום מלמדות שכנראה תובעים ששים לסגור דילים כאלה, אז שלא תסגור לעצמך את הדלת...

זה דו"ח מצלמה, לא שוטר שעצר אותי, מה כבר יכול להיות רשום שם?

כל מה שאני רואה זה "נהגת ברכב הנ"ל בדרך שאינה עירונית עם שטח הפרדה בנוי בה מותרת מהירות מירבית90 קמ"ש במהירות של 117 קמ"ש, בניגוד לתקנה 54)א) לתקנות התעבורה.סמל עבירה: 6554"

לא היה אף אחד על הכביש איתי, זה היה לפנות בוקר

לא רשום כלום על הפחתה של 5, אבל אני לא מחפש לבטל אותו על כשל, אני רוצה להמיר אותו באזהרה, זה לא נראה לי קשור אחד לשני

מדובר על כביש 444 צפון ליד חגור, מותר 90

אז בבקשת המרה לאזהרה לרשום ש"אני בדרך כלל נהג זהיר ולא שמתי לב למהירות הנסיעה"?

תודה על התשובה 🤘

פורסם (נערך)
בתאריך 29.12.2022 בשעה 10:41, Sparrow420 כתב:

הלילה נסעתי וראיתי פתאום פלאש.. לא שמתי לב למצלמה ונראה לי צילמו אותי

עכשיו בדקתי באתר ולא מופיע כלום, כמה זמן לוקח לזה להתעדכן?

א. אם אתה מכיר חבר עם רישיון חוץ תוכל לבקש ממנו שיצהיר שנהג ובכך לבטל את הנקודות 

ב. בקשה להישפט שאולי תיגמר ב"היעלמות הדו"ח" בתוך כל התביעות ואם לא תוכל להגיע להסדר לבטל את הנקודות אולי

ג. בקשה להמרה עקב עבר נקי 

עריכה אחרונה על ידי מתענין
פורסם

בבקשה להמרה לאזהרה עליך להודות בביצוע העבירה ולהסביר שאתה מודע לה. כיוון שיש לך רישיון 10 שנים ללא הרשעות הסיכוי להמרה טוב.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 11 שעות, sperial כתב:

בבקשה להמרה לאזהרה עליך להודות בביצוע העבירה ולהסביר שאתה מודע לה. כיוון שיש לך רישיון 10 שנים ללא הרשעות הסיכוי להמרה טוב.

זה התוכנית, מה כדאי לי לרשום בנימוקים של הבקשה?

פורסם

שאתה לוקח אחריות ומבין את חומרת העבירה, שמדובר בחוסר תשומת לב רגעי ושעברך הנקי מראה שאתה לא נוהג להתעלם מהחוק באופן מכוון, ושלהבא תקפיד על המהירות המותרת.

• אהבתי 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

@kompyאו 10, תלוי בעבירה.

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...