Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לכלבה שלי (פינצרית מעורבת בת 13) יש את המחלה הזאת , גידול שמתפשט והוטרינרים אמרו שבגדול אין מה לעשות ומכאן זה יתדרדר עד לסוף שמתקרב, 

האם ב2023 אין איזהשהו טיפול מועיל לתופעה די נפוצה?   

עריכה אחרונה על ידי yb

פורסם

"קרצינומה" היא בעברית סרטן (יש סוגי סרטן שאינם קרצינומות, אבל כל קרצינומה היא סרטן). כמובן שמדובר במילה גנרית, ויש אין ספור סוגי קרצינומות. עכשיו, אתה מוזמן לבדוק מה קורה במחלקות לאונקולוגיה, מה המאמץ (אנושי וכלכלי) המושקע בטיפול בחולי סרטןץ אני מניח שתעדיף לחסוך זאת מהכלבה שלך.

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נכון מאוד, בדיוק כמו שאמרת - זה סרטן שהתחיל מהעטינים ומתחיל להתפשט... 

אני כמובן מקבל את זה שלא כל דבר אפשר לרפא, אבל לפעמים יש פריצות דרך מישהו במקרה מכיר...

פורסם

אם היו פריצות דרך בטיפולי סרטן, כנראה שהיינו יודעים על זה. זה לא פחות חשוב לאנשים מאשר לכלבים.

השאלה - האם אתה מוכן להעביר את הכלב שלך את כל הסבבים של כימוטרפיה+הקרנות+ניתוחים, זה בהינתן ויהיה בכלל וטרינר שיסכים לעשות את זה.

זול זה בטוח לא יהיה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש טיפולי כימותרפיה גם לכלבים, אבל:

א. לא בטוח שיש לסוג הסרטן שלה

ב. כימותרפיה היא טיפול קשה שלמעשה כולל הזרקת רעל לגוף. כלבה בת 13 שקולה לאדם בן 85, גיל שבו הנזק של הטיפול כבר עולה על התועלת שבו.

לצערי זה כבר גיל שפריצות דרך לרוב לא רלוונטיות בו.

עם כל הכאב, תנו לה טיפול תומך ככל שניתן כך שימיה האחרונים יהיו נוחים וטובים, ועזרו לה להפרד בלי סבל.

• אהבתי 1
פורסם

נאמר לנו על ידי צוות הוטרינרים שטיפולים כימוטרפים לא מאוד יעילים ובאמת זה לא נראה לי פרופורציונלי ולא הדבר הנכון במצבה.

יש לי חבר שאחרי סדרת בדיקות שהוא עשה עקב כאבים ולא העלו כלום מהרפואה המוכרת, הלך וחקר קצת בגוגל ועלה על זה שיש לו את המחלה וגם את צורת הטיפול היעילה ביותר וכך חייו די ניצלו בזכות זה, כך שלפעמים יש פיסות ידע אי שם שיכולות לשנות את התמונה (ולפעמים לא...)

פורסם

אפשר לקבל קנאביס לכלבים. יכול להקל על הכאבים שלה.

קח את העניין בערבון מוגבל כי יש מצב שביטלו את כל הנושא הזה לפני כמה שנים ואני לא מעודכן כל כך.. הכל יכול להיות בישראל..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בגילה תן לה להמשיך את חייה כל עוד היאלא סובלת. 

להתחיל להעביר אותה כימו עם כל תופעות הלואי בשביל סיכוי קלוש לעוד חצי שנת חיים לא שווה. 

בגיל מקביל אם אחטוף סרטן גם לא אטפל ולי לא תהיה את הפריבילגיה של המתת חסד 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 13 שעות, sperial כתב:

"קרצינומה" היא בעברית סרטן (יש סוגי סרטן שאינם קרצינומות, אבל כל קרצינומה היא סרטן). כמובן שמדובר במילה גנרית, ויש אין ספור סוגי קרצינומות.

אכן.

המושג "תרופה לסרטן" הוא ביטוי עממי שגוי מיסודו, פשוט אין כזה דבר כפי שאין תרופה יחידה לשחפת ועגבת בו זמנית...

גם אחרי שמחלקים אותה לתת סוגים, עדיין מדובר במספר גדול של מחלות. בעיה.

בנוגע לכלבה - ממליץ להיפרד בצורה יפה, ככה זה חיות מחמד, שובר לב אבל ככה זה.

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...