Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת. מגבלת הגובה בחניון עד 2 מטרים.

מאזור חיפה והסביבה (הרכב הנגרר בחיפה).

תודה!

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

קרה לי לצערי גם בתוך חניון.

לא מצאתי.

מה עשיתי?

לוויתי מאחד מוסכי הפחחות בתלפיות סקטים, קשרנו את הרכב לרכב אחר ועוד כמה אנשים עזרו ביציאה מהחניון העליה המרגיזה הזאת, דחפנו אותו.

{תאונה בתוך חניון והלך כל המשולש}

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אני משכתי בעזרת ג'יפ ורצועת גרירה את הרכב התקול מתוך החניון לאויר החופשי והזמנתי גרר רגיל.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

תודה על התשובות, אני מנסה להימנע מחסימת היציאה מהחניון בזמן דחיפת הרכב וגם להימנע מהדחיפה עצמה...  ואם בכל זאת מישהו מכיר גרר משקפיים שמוכן לבצע עבודה בחיפה, אשמח.

פורסם

אנחנו בידידים ביחידת הגיפים מדי פעם גוררים כך רכב החוצה כדי שיהיה אפשרי להעלות אותו על גרר רגיל.

נסה לדבר עם ידידים.

1230.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

.

פורסם
לפני 54 דקות, ד ו ד כתב:

האם השאלה והבקשה פה בנושא  עלו אחרי חיפוש בגוגל ובדיקה טלפונית על אפשרות חילוץ, נראה מוזר שבעיר כמו חיפה אין שרות כזה. 

חיפשתי לפני שפרסמתי כאן, עלו תוצאות רק אזור המרכז...

אבדוק עם "ידידים" אבל אני מעדיף להימנע מגרירה עם רצועה שכן מדובר ברכב "רגיש" (רכב אספנות)...

פורסם

לכל רכב, וגם לישנים, יש נקודות גרירה יעודיות מלפנים ומאחור.

תבדוק בספר הרכב היכן הם.

אם אנחנו מדברים על הפיאט 124 שבחתימה שלך, יש לה הנעה אחורית ולא הייתי גורר אותה כל הדרך עד התיקון בבית/מוסך עם 2 גלגלים אחוריים על הרצפה.

לכן ממליץ שוב לגרור החוצה עם רצועה ובחוץ להעמיס על גרר שטוח שכל 4 הגלגלים יהיו עליו. הכי טוב תעשה את זה בשעת לילה או יום שישי כשפחות לחוץ.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

מה עם אפשרות להכניס עגלה לגרירת כלי רכב, שנגררת בדרך כלל ע"י טנדר לבעלי רשיון ג'?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני יודע שאני לא עוזר בכלל, אבל בחידוש ביטוח האחרון מכרו לי "הרחבה", שזה כולל חילוץ מחניונים.

תנסה לדבר עם ממסי.

פורסם
לפני 6 שעות, amosbmw כתב:

אני משכתי בעזרת ג'יפ ורצועת גרירה את הרכב התקול מתוך החניון לאויר החופשי והזמנתי גרר רגיל.

גם אני לא מזמן עזרתי לשכן והוצאתי מהחניון עם רכב 1.6 רגיל שגרר עם רצועה את הרכב התקול בגודל זהה.

לא הייתה שום חסימה כל העניין כולל הקשירה והנסיעה האיטית גם בעליה לקח גג 10 דקות.

לא ראיתי שהיה מאמץ מיוחד לרכב או לרצועה גם בעליה.

הכי קל וזמין.

• אהבתי 1
פורסם

תודה למגיבים. אם עד אמצע השבוע הבא לא אמצא גרר, היא תידחף בעדינות החוצה (היציאה היא כמעט או למעשה מישורית), מדובר בחניון של מקום עבודתי שם הרכב חנה לו מוגן בשנים האחרונות.

פורסם
לפני 3 שעות, FROGIE כתב:

אני יודע שאני לא עוזר בכלל, אבל בחידוש ביטוח האחרון מכרו לי "הרחבה", שזה כולל חילוץ מחניונים.

תנסה לדבר עם ממסי.

נדמה לי שעזרת ממש.

פות"ש, דבר עם ממסי וקח הצעת מחיר. אמנם ייתכן שתהיה יקרה יותר מאשר להביא גרר כזה מהמרכז...

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 5 דקות, spidrman כתב:

תודה למגיבים. אם עד אמצע השבוע הבא לא אמצא גרר, היא תידחף בעדינות החוצה (היציאה היא כמעט או למעשה מישורית), מדובר בחניון של מקום עבודתי שם הרכב חנה לו מוגן בשנים האחרונות.

כאשר היציאה לרחוב כמעט מישורית, למעשה הפתרון יכול להיות ממש קל , בגרירה עם רצועה מתאימה שכבר הציעו. אם הרכב מתגלגל בקלות כאשר כל הגלגלים חופשיים מנעילה,  איפה הבעיה, לא הייתי מהסס אפילו בעזרת כמה חברים.

• תוכן חדש...