Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה יאריס וורסו 2002 לא נוסע בקור

מעבר לפיתרון נפתר ע"י zaf,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 שעות, aiib כתב:

והוא מרגיש כאילו בניוטרל.

הוא באמת בניוטרל, אין לך צימוד בין המנוע לגיר.

גש למוסך שיבדוק שני דברים , שמן גיר, ואם זה תקין אז ככל הנראה ממיר המומנט שלך כבר עשה את שלו. 

משקעים של שמן בטמפרטורה נמוכה מונעים מעבר תקין בתעלות השימון, החום מרכך/ממיס אותם והגיר חוזר לתפקד.

גש למוסך מתמחה בגירים אוטומטיים.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני כשעה, zaf כתב:

ממיר המומנט שלך כבר עשה את שלו. 

אם זאת הנקודה חום לא היה אמור לעזור, לא?!

לפני 3 שעות, om2 כתב:

בדקת מפלס שמן גיר?

ברכב שלי [טויוטה יאריס וורסו 2002] יש מקום שאפשר לבדוק באופן לא מקצועי? כי הבנתי שיש רכבים שא"א.

לא יודע איפה בודקים את זה...

אשמח להדרכה!

פורסם

אינני מבין יותר מידי אבל ממה שזה נשמע אין בעיה ממשית באחד מחלקי הרכב אלא יש איבוד כוח רציני אני מאמין שגם כשהאוטו חם הסחיבה לא 100 אחוז לכן אני חושב שזה ניקוי מנוע ומצערת

פורסם
לפני 11 דקות, tribel כתב:

אם יש שני מדידי שמן במנוע אחד מהם הוא לשמן גיר.

בודקים על מנוע חם.

ואם אני לא רואה מדיד נוסף?  

פורסם
לפני 5 דקות, מתענין כתב:

אולי תעלה תמונה?

בהזדמנות.

זה אמור להיות מתחת המכסה מנוע בצורה פשוטה? או שזה מתחבא איפה שהוא?

פורסם
לפני 36 דקות, מתענין כתב:

אינני מבין יותר מידי אבל ממה שזה נשמע אין בעיה ממשית באחד מחלקי הרכב אלא יש איבוד כוח רציני אני מאמין שגם כשהאוטו חם הסחיבה לא 100 אחוז לכן אני חושב שזה ניקוי מנוע ומצערת

מה זה ניקוי מנוע?

זה מאוד נשמע הגיוני כפי ש @zaf רשם.

קשור לגיר/שמן/ממיר מומנט.

• מעניין 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני 3 דקות, tribel כתב:

אז בדיקת מפלס יותר מסובכת.

איזה גיר זה רובוטי או פלנטרי?

נראה לי רובוטי. אבל אני לא בטוח בזה 100 אחוז

אני גם לא יודע מה זה גיר פלנטרי...

פורסם

לפי מה שאני מכיר הגיר הוא פלנטרי מק"ט pd11h813  של טויוטה. (או היצרן המקורי שלו) 

על פי תאורי הבעיה, זה ממיר המומנט שלא מתפקד. מקווה בבשביל בעל הרכב שהחלפת שמן גיר, תספיק. במיוחד אם לא בוצעה כזו עד היום.

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 25 דקות, לירון .ה. כתב:

המודד אמור להיות למטה

מה הכוונה למטה? להתכופף מתחת לרכב?

לפני 32 דקות, zaf כתב:

לפי מה שאני מכיר הגיר הוא פלנטרי

איך ניתן לוודאות?

פורסם

אין לך ספר רכב?

הנה שרשור עם כמה קישורים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

הנה שרשור עם כמה קישורים.

שים לב שאני פתחתי את השרשור...

לצערי יש שם רק באנגלית ומסובך לי להבין מה הולך שם...

• תוכן חדש...