Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם היה לי בבגאג' ארגז עם בקבוק שמן, בקבוק מים מזוקקים, חפיסת נורות ספייר, כבלים להתנעה ועוד כהנה וכהנה. אפילו ג'ק ספייר אחרי שנתפס לי אחד. אבל השימוש היה נדיר ומטה, והמכוניות הפכו מסובכות עד כדי כך שאפילו החלפת נורה דורשת פירוק חצי תא המנוע, אז אני מעדיף להשאיר תא ריק. כאמור - יש בוסטר, קומפרסור לצמיגים וכלים להחלפת גלגל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה, זה חדש לי.

ממה שזכרתי בדיקת הבלאי המוכרת היא עומק החריץ עם מטבע, בצמיג הזה כנראה שיקח הרבה מאוד זמן עד שיהיה רדוד מספיק לבדיקה.

פורסם

אין באמת צורך להשתמש במטבע, גם לא בעבר.

בכל צמיג (כמו שגם נראה בתמונה וסרטון) יש בליטה קטנה בכל מקטע של ההיקף, בתוך החריץ שמסמלת את העומק החוקי שדורש החלפת הצמיג.

החורים האלו (שקיימים גם בצמיגים אחרים לעיתים, כמו למשל הפאלקן ZE914) רק נותנים אינדקצייה נוספת במהלך החיים לגבי השחיקה המתמשכת).

פורסם

בחיים לא נסעתי עם שמן ברכב וגם לא עם קומפרסור, יש לי ערכת כלים בסיסית באוטו וזהו.
מי נוסע ברכב תקין עם שמן בבגאז'? מה אנחנו ב1970?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא הבנתי, אתה בודק שמן מים כל סופ"ש כאילו אנחנו ב1970?

מה תעשה אם תדלק לך נורת שמן? בשנים האחרונות, אחרי שעברתי לשמן סינטטי דליל יותר אני צריך להוסיף שמן בין בין טיפולים ואני לא זוכר לעשות את זה אלא כשנדלקת הנורה.

אז כן, טוב שיש את זה בבגאז'...

פורסם
לפני שעתיים, shellcase כתב:

מי נוסע ברכב תקין עם שמן בבגאז'? מה אנחנו ב1970?

אני. יש לי גם בקבוק מים ונוזל קירור בבגאז'.

למרות שאני מטפל לבד ברכב, ולמרות שלא נדרשת הוספת נוזל קירור אף פעם, ולמרות שהוספת שמן נדירה מאוד (אם בכלל). 

אבל כשאני בודק שמן ומעיף מבט על מה שקורה מתחת למכסה (אחת לשבועיים-שלושה) אני נינוח לדעת שאם צריך אז יש את מה שצריך בבגאז'. 

אני מכיר את עצמי- אם אני אבדוק שמן, אראה שצריך להוסיף קצת והשמן יהיה בבית, אני לא אלך להביא אותו. דע את מגרעותיך וכו' :)

תאכלס- בגלל שאני בפועל לא באמת צריף אף פעם להוסיף נוזלים אז אני מבין את השאלה שלך. מצד שני- מה אכפת לי שזה בבגאז'?

פעם גם היו לי שני בוקים בבגאז' קבוע, אבל מזה נגמלתי. :-)

פורסם
לפני 57 דקות, Haim_gds כתב:

לא הבנתי, אתה בודק שמן מים כל סופ"ש כאילו אנחנו ב1970?

מה תעשה אם תדלק לך נורת שמן? בשנים האחרונות, אחרי שעברתי לשמן סינטטי דליל יותר אני צריך להוסיף שמן בין בין טיפולים ואני לא זוכר לעשות את זה אלא כשנדלקת הנורה.

אז כן, טוב שיש את זה בבגאז'...

בחיי שלא היה לי רכב בבעלותי אף פעם שנדלקה לו נורת שמן, והרכב הכי חדש שאי פעם היה לי היה בן 10.
בגלל שאני מאמץ את המנועים שלי (5000 סל"ד זו לא מילה גסה), אני בודק שמן אחת לחודש, בסל"ד כזה המנוע יצרוך מעט ולכן אני מוסיף אחת לחודשיים-שלושה טיפה.
באותה הזדמנות מציץ על שאר הנוזלים.
מה אני אעשה אם תדלק לי נורת שמן? אעצור בצד, אבדוק את המפלס ואחפש נזילה, במקרה הגרוע אגרור את הרכב.
זה לא קרה עד עכשיו ואני לא צופה שזה יקרה עקב 'סתם חוסר שמן' אי פעם ובכלל, לדעתי ברכב מודרני שעובד 'רגיל' אין מה לפתוח את מכסה המנוע יותר מפעם בחצי שנה להציץ שהמנוע עוד שם ולשכוח עד הטיפול.

גם אצלי היה במנוע שמן דליל מאד 0w30, שהמכונאי שטיפל ברכב לפני החליט שבריא למולטיאייר(באמת בריא, רק באיזה מחיר - טיול נהיגה אחד בקיץ הישראלי יגרום לשחיקה מטורפת עקב חוסר סיכוך). ואכן המפלס היה יורד יופי טופי (משהו כמו ליטר ל5000 ק"מ) אז חזרתי ל5w40 המקורי והמומלץ והתופעה נפסקה.

מים יש לי ברכב תמיד, הפעמים היחידות שהשתמשתי בהם בהקשר של רכב זה כדי לתת לאחרים שנתקעו עם איזו לאנטיס ישנה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...