Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. משפחת עולים חדשים עם ילדים קטנים מגיעה לישראל. איך אני יכול להסיע אותם למקום המגורים שלהם כאשר אין לי מושבים בטיחותיים מתאימים (אין לי למעשה שום סוג).

פורסם

"יד שרה" משאילים מושבי בטיחות תמורת פקדון של 150 ש' ליחידה, שמוחזר לאחר שאתה מחזיר את הציוד במצב תקין.

חפש בגוגל את הסניף הקרוב אליך. מאחר וזו לא השאלה טריוויאלית, ממליץ להתקשר לברר איפה יש מה שאתה צריך - *6444

כן, זו טרחה די גדולה לנסיעה אחת, אבל האופציה של לנסוע עם ילדים שלא בהתקן ריסון תקין גרועה בהרבה.

• רעיון טוב! 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני 6 שעות, natco כתב:

כן, זו טרחה די גדולה לנסיעה אחת, אבל האופציה של לנסוע עם ילדים שלא בהתקן ריסון תקין גרועה בהרבה.

למיטב הבנתי מדובר בנסיעה בודדת מנקודה לנקודה. סיכון נמוך למדי, ויש קהילות מסויימות בישראל (מרובות ילדים באופן אירוני) שעושות זאת באופן קבוע. לא שאני ממליץ על הפרקטיקה הנ"ל, אבל בוא ניקח דברים בפרופורציה.

בלי קשר, לא הבנתי איך העובדה שמדובר בעולים חדשים רלוונטית לנושא השרשור. האם יש להם אנטומיה שונה, או שיש תקן מיוחד לכסאות כשהנוסעים אינם דוברי עברית?

פורסם

@Derish להבנתי הוא לא מפחד משוטרים, הוא רוצה להסיע את הילדים בבטחה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עברתי על הודעותיו של פות"ש ולא מצאתי עדויות לכך שכל נסיעה שניה שלו מסתיימת בתאונה. אי לכך, לא הייתי קורא לאלטרנטיבה 'אופציה גרועה בהרבה', אלא סתם אופציה קצת פחות סימפטית.

מעבר ליד שרה, אני מניח גם שאם כבודו יפנה לארגון ידידים בקרבתו, מיד ימצאו כמה מתנדבים שיסכימו להשאיל לו מושבים מתאימים לאותה נסיעה בודדת או לתקופה קצרה.

פורסם
לפני 20 דקות, Derish כתב:

לא הבנתי איך העובדה שמדובר בעולים חדשים רלוונטית לנושא השרשור

זה רלוונטי מכיוון שכל עולה שמגיע לארץ, אחרי תהליך הקליטה זכאי למונית על חשבון המדינה לכל כתובת בארץ. נהגי מוניות בדרך כלל מסודרים עם בוסטר. לכן שאלתי מה גיל הילדים.

פורסם
לפני 13 דקות, Derish כתב:

עברתי על הודעותיו של פות"ש ולא מצאתי עדויות לכך שכל נסיעה שניה שלו מסתיימת בתאונה. אי לכך, לא הייתי קורא לאלטרנטיבה 'אופציה גרועה בהרבה', אלא סתם אופציה קצת פחות סימפטית.

נכון! כי תאונות? עצירות פתאומיות? לא אצלינו.

על מרפי שמעת?

הבחור רוצה להיות אחראי ולהסיע את הפעוטות בביטחה לביתם החדש. התגובה בפורום של "מבינים" ברכב: למה מי מת, תהיה ישראלי חאפר. עוד מעט תגידו גם לבדוק אוויר בצמיג.

פות"ש: ברשתות וואטסאפ של הכיתות של הילדים, רשתות קהילתיות, במתנ"ס, תגיד שאתה צריך בוסטרים/מושבים ובטוח ישיגו לך. תמיד אנשים מחפשים להיפטר מזה ושמחים שזה לא הולך לזבל. יש גם גמ"חים שעוסקים בזה, תלוי מאיפה אתה בארץ. 

אל תסיע ילדים בלי התקן ריסון, כל עוד הם ברכב שלך כאילו היו הילדים שלך. 

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

יש לך את זה ביותר פניקה לא מבוססת? אין ויכוח על כך שהרעיון חיובי, אני פשוט אומר שהאלטרנטיבה אינה סוף העולם כפי שנרמז פה. והנה, גם אני יודע לשים לך אמוג'י עם אגודל מצביע למטה.

פורסם (נערך)
לפני 27 דקות, Derish כתב:

יש לך את זה ביותר פניקה לא מבוססת? אין ויכוח על כך שהרעיון חיובי, אני פשוט אומר שהאלטרנטיבה אינה סוף העולם כפי שנרמז פה. והנה, גם אני יודע לשים לך אמוג'י עם אגודל מצביע למטה.

דריש - מה העקשנות הזו, להטיף לבחור לסכן את חיי קרובי משפחתו, ובדרך גם להיות חשוף לדו"ח תעבורה? כן, אני יודע, מבחינתך אנחנו נייטיבס באיזו מדינה מפגרת. אני מציע לך לעשות אותו דבר כשקרובים שלך יגיעו לברצלונה. אני בטוח שתסרב - ובצדק מוחלט.

פות"ש - יש נקודה נוספת שעליך לבחון, והיא האם כמות המטען שאותם קרובים מביאים ניתנת להובלה בטוחה ברכבך. אם לא, בדוק שכירת מונית גדולה או נסיעה במונית שירות. בדוק במשרד הקליטה למה זכאית אותה משפחה.

דרך אגב, מה היעד של אותה משפחה?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, Derish כתב:

האם יש להם אנטומיה שונה, או שיש תקן מיוחד לכסאות כשהנוסעים אינם דוברי עברית?

אם הם רוסים, אז כן.

צריך לעשות תיאום עם פוטין.

אם לא מאשרים, לשים אותם בחזרה על המטוס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

מה העקשנות הזו, להטיף לבחור לסכן את חיי קרובי משפחתו, ובדרך גם להיות חשוף לדו"ח תעבורה? כן, אני יודע, מבחינתך אנחנו נייטיבס באיזו מדינה מפגרת.

נקה את המשקפיים וקרא שנית, אני המלצתי לפנות לארגון מסויים ולשאול את המושבים מהם.

בנוגע לאלטרנטיבה - מה לעשות, אני מסתובב הרבה בעולם (לא רק באירופה המתקדמת) ולכן יש לי פרספקטיבה קצת יותר רחבה על מה באמת קריטי ומה סתם 'נחמד שיהיה'. הרעיון של פות"ש נכון וחיובי, אבל כמה מהתגובות פה על מה יקרה אם הוא לא יצליח מוגזמות סטטיסטית.

• תוכן חדש...