Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, sperial כתב:

פות"ש - יש נקודה נוספת שעליך לבחון, והיא האם כמות המטען שאותם קרובים מביאים ניתנת להובלה בטוחה ברכבך. אם לא, בדוק שכירת מונית גדולה או נסיעה במונית שירות. בדוק במשרד הקליטה למה זכאית אותה משפחה.

אני אומר שוב, כל משפחה שעולה לארץ זכאית למונית על חשבון המדינה לכל נקודה בארץ לפי בקשתה. אם זו משפחה של 6 אנשים עם 8 מזוודות, יארגנו מונית בהתאם. 

• רעיון טוב! 2

פורסם (נערך)
בתאריך 25.10.2022 בשעה 21:21, Buki כתב:

איזה גיל הילדים?

מחצי שנה עד 5.5 שנים

בתאריך 25.10.2022 בשעה 22:19, Buki כתב:

זה רלוונטי מכיוון שכל עולה שמגיע לארץ, אחרי תהליך הקליטה זכאי למונית על חשבון המדינה לכל כתובת בארץ. נהגי מוניות בדרך כלל מסודרים עם בוסטר. לכן שאלתי מה גיל הילדים.

זה נכון בתאוריה אבל מדובר ב-3 ילדים בגילאים שונים. הם נוחתים בלילה ואני לא רוצה שהם יבלו בנתב"ג את כל הלילה בהמתנה למוניות מצויידות במושבים בטיחותיים מתאימים.

בתאריך 25.10.2022 בשעה 23:11, sperial כתב:

האם כמות המטען שאותם קרובים מביאים ניתנת להובלה בטוחה ברכבך. אם לא, בדוק שכירת מונית גדולה או נסיעה במונית שירות. בדוק במשרד הקליטה למה זכאית אותה משפחה.

כן, כפי שנכתב קודם הם זכאים למונית/מוניות, אז המטען יכול לנסוע במונית נפרדת. השאלה אם יהיו מספיק מוניות מצויידות במושבים בטיחותיים מתאימים לגילאי הילדים. במקביל כבר בדקתי את האופציה של שכירות מיניוואן. 

הערה לכולם - ההתראה הייתה מאוד קצרה, הם נוחתים היום בלילה ולכן לא הייתה לי אפשרות לחפש מושבים בטיחותיים. או שמשרד הקליטה יספק להם מוניות או שנשכור להם מיניוואן. אגב ניסיתי ליצור קשר עם משרד הקליטה והם לא חזרו אליי.

עריכה אחרונה על ידי dimagog
פורסם
בתאריך 25.10.2022 בשעה 22:01, Derish כתב:

בלי קשר, לא הבנתי איך העובדה שמדובר בעולים חדשים רלוונטית לנושא השרשור

כן 

גם לי 

זה היה נראה כמו שרשור משמדבר על תייר שעקצו אותו בנסיעה לירושלים לקחו לו 700 ש"ח

פורסם (נערך)

נסעתי בעבר הרבה במוניות ומעולם לא ראיתי נהג מונית עם מושבי בטיחות,

הם אומרים שילד במונית חוקית פטור ממושב, ואני מצידי ביקשתי שיסע בזהירות.

גם בהסעות תלמידים לבית הספר בבוקר אם ההורים רוצים הם דואגים לצייד את הילד במושב בטיחות ולשלם כמה שקלים למלווה שידאג להתקין ןלהסיר את המושב בכל פעם בהלוך ובחזור שכן הנהג לא מסכים להשאיר אצלו בטנדר.(יש לו קווים נוספים במהלך היום)

נ.ב. חייב להניח את זה פה,

מספרים בתקשורת שהחרדים רק "קוראים בתורה כל היום" והם עלוקות,

מעניין שבשירשור כזה קצר הוא קיבל הפנייה ללא היסוס להיעזר בשני ארגונים חרדים, יד שרה וידידים,

אז אוליי הם כן תורמים משהו ולא כל כך גרועים??

עריכה אחרונה על ידי א.ד.מ.
פורסם
לפני 40 דקות, א.ד.מ. כתב:

נסעתי בעבר הרבה במוניות ומעולם לא ראיתי נהג מונית עם מושבי בטיחות,

מושב בטיחות לא אבל בוסטר הרבה נהגי מוניות מחזיקים בבגז' וכשעולה נוסע עם ילד, מוציאים אותו.

בשביל להשיג מושב בטיחות לנסיעה אחת לא צריך שום ארגונים.

פשוט כותבים בקבוצת What's App של הבניין בו אתה גר: "אני מבקש להשאיל מושב בטיחות לנסיעה אחת, לוקח בערב ומחזיר בבוקר".

אני בטוח שיש כמה דיירים בבניין שיש להם מושבים כאלו ולא תהיה להם בעיה להשאיל לשכן לכמה שעות.

פורסם
בתאריך 28.10.2022 בשעה 10:14, א.ד.מ. כתב:

מעניין שבשירשור כזה קצר הוא קיבל הפנייה ללא היסוס להיעזר בשני ארגונים חרדים, יד שרה וידידים,

אז אוליי הם כן תורמים משהו ולא כל כך גרועים??

תורמים משהו, אבל לא מספיק ורק איפה שנוח להם. סביר להניח שהשרשור יסגר אם נמשיך לדון בזה, אבל אם כבר שאלת...

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • תוכן חדש...