Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אני רוצה לרכוש רכב חדש  מסדרת הסופר מיני (איביזה, I20 וכו').

אני מאמין שסופר מיני אמור לעשות את העבודה בנתיים מכיוון שרוב הנסיעות שלי בתוך העיר למעט 2-3 פעמים בשבוע של נסיעות בין עירוניות ורציתי לשאול מס' דברים:

1. האם הרכבים האלה מתאימים לצרכים שלי באופן כללי? במידה ואצטרך לעשות נסיעות בין עירוניות באופן יום יומי בעתיד, אמורה להיות בעיה?

2. אני רואה שבכל הרכבים האלה קיים מנוע 1000 טורבו שלפי הבנתי עלול ליצור המון בעיות ובפרט סיאט איביזה שיש לה מנוע DSG שגם עליו שמעתי דברים לא ממש טובים. מישהו יכול להסביר מה הבעייתיות במנועים האלה והאם השמועות האלה נכונות?

3. אני מאוד מתחבר לאיביזה, גם בשוק הסופר מיני המחיר שלו הוא הטוב ביותר בהפרש משמעותי של 10-8 אלף שח. האם הוא מומלץ? או שעדיף ללכת על I20? גם קיה סטוניק יכולה לבוא בחשבון...

4. האם עדיף לרכוש רכב יד2 מלפני 2-3 שנים (אולי אפילו ללכת על רכב משפחתי) על פני רכב חדש בסדרת הרכבים האלה?

תודה לעוזרים

פורסם

מועדים לשמחה,

1. אין שום בעיה לעשות עם הרכב הזה בינעירוני כל יום, אולי יהיה פחות נח אבל זה כבר עיניין שלך.

2. ממש לא כל הדגמים מגיעים עם מנוע 1000, יש תתי דגם ויש דגמים אחרים.

Dsg זה לא מנוע זה גיר.. גיר שבפועל בטכנולוגיה של גיר רובוטי עם 2 מצמדים. אם רוב הנסיעות עירונית הוא לא מומלץ בשבילך, מכיוון שאתה תאמץ את הגיר מידי.

3. ראה תשובה 2.

4. אין שום עיניין ללכת על רכב משפחתי אם אתה נוסע לבד ברכב. מה אתה מרוויח מזה? אלא א"כ אתה מחפש מרווח / יציבות וכדו' על חשבון צריכת הדלק.

בהצלחה

• אהבתי 1

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, המהיר הזהיר כתב:

מועדים לשמחה,

1. אין שום בעיה לעשות עם הרכב הזה בינעירוני כל יום, אולי יהיה פחות נח אבל זה כבר עיניין שלך.

2. ממש לא כל הדגמים מגיעים עם מנוע 1000, יש תתי דגם ויש דגמים אחרים.

Dsg זה לא מנוע זה גיר.. גיר שבפועל בטכנולוגיה של גיר רובוטי עם 2 מצמדים. אם רוב הנסיעות עירונית הוא לא מומלץ בשבילך, מכיוון שאתה תאמץ את הגיר מידי.

3. ראה תשובה 2.

4. אין שום עיניין ללכת על רכב משפחתי אם אתה נוסע לבד ברכב. מה אתה מרוויח מזה? אלא א"כ אתה מחפש מרווח / יציבות וכדו' על חשבון צריכת הדלק.

בהצלחה

מועדים לשמחה,

תודה על התשובה, עזרת לי מאוד. רציתי להבין אם DSG הוא גיר שלא מתאים לנסיעה עירונית אז למה ייצרו אותו ברכבי סופר מיני שמטרתם להיות נוחים לנסיעה בעיר?

עריכה אחרונה על ידי Yona1234
פורסם

1- סופר מיני מודרנית מרגישה מצוין גם אם כול הנסיעות הן מחוץ לעיר ובשיוט.

2-מנוע 1.2/1.0 טורבו קטנים, אך זריזים מאוד.

הגיר הDSG לא שיא האמינות נקרא לזה ככה, מנגד לצרפתיות הגיר יפני מצוין, אבל יש עניין עם רצועת טיימינג שיכולה להתפורר, לכן צריך להקדים את החלפת העל מנת למזער סיכוי לבעיות.

בגדול, אם אתה רוצה סופר מיני מהנה, יש סיכון מסוים.

3- האיביזה החדשה מעולה, מרווחת ,זריזה, אחרי מתיחת פנים קיבלה תוספות אבזור בטיחותי ותא נוסעים איכותי יותר, אבל ישנו את נושא ה DSG.

4- אם אתה הולך על איביזה, קח חשבון שאחרי 3 שנים יכולות להיות בעיות, לכן הייתי הולך על חדשה, מה גם שתא נוסעים שודרג לאחרונה.

סופר מיני לא מיועד בעיקר לעיר, זה גם לא אומר שאם תיסע בעיר בעיקר תחליף מצמדים כול 10 אלף, אבל זה מקצר את חייהם.

• אהבתי 2

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...