Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, vladclar כתב:

כתבו לך במה איביזה עדיפה, גם כתבו שהמצמדים זאת.נקודה חלשה.

אני אישית הייתי יותר מוכן להסתכן בהחלפת מצמדים מוקדמת מאשר החלפת מנוע עם רצועה מתפוררת. אבל הכל בתיאוריה. יכול להיות שהמנוע של קורסה יחזיק 250 אלף קילומטרים ( עם החלפת רצועת טיימינג כל 4 שנים/ 60 אלף קילומטרים) או המצמדים באיביזה יחזיקו 200 אלף קילומטרים.

אם תקנה בסוף רכב עם מנוע 1.2 פיורטק שיש בקורסה,  המלצה חמה - שמן מנוע להחליף איכשהו כל 10 אלפים קילומטרים ולא 15 אלף.

תודה רבה

פורסם

קראתי בקבוצות בפייסבוק  שבקורסה החדשה אין מנוע pure tech ושהבעיה בהתפוררות בחגורת טיימינג הסתימה במרס 2017 

פורסם (נערך)

באופל. קורסה 2022 מנוע 1.2 טורבו בנזין 3 צילינדרים 130 כ"ס PureTech.

ב 2017 הוחלפה רצועה לדגם חדש והוראות יצרן לגבי החלפת טיימינג במנועי 1.2 השתנו ( צומצמו ). מה שלא השתנה, זה התכנון של המנועים  בהם הרצועה טבולה בשמן מנוע.

אני חוזר - המלצה חמה ולא רשמית ( לא שלי, של אחד ממנהלי עבודה במוסך מורשה יבואן של הרכבים האלה ), זה לצמצם החלפת שמן מנוע ( 15 אלף זה יותר מדי ),  להקפיד רק על השמן בתקן הנדרש ( מספר השמנים האלה הקיימים בארץ בתקן PSA B71 2297 ניתן לספור על 3 אצבעות ) ולהחליף את הרצועה כל 4 שנים או 60 אלף קילומטרים ( ולא מה שהיבואן קבע, גם אחרי צמצום טווח ההחלפה ). מי שעושה את הדברים האלה, כנראה המנוע ישרוד אצלו יותר.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...