Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי אפליקצית מיי עושה את העבודה, לרוב זה מסומן כספאם ואני אפילו לא עונה.

אם זה מס חדש שלא מסומן, אני שומע את מה שהם אומרים ומגיב יפה שכרגע לא אוכל.. סוף סוף מאחורי הקו יש בן אדם עם רגשות שיכול להיפגע ממענה עוקצני וכדו'

תרומות לרוב אני תורם לאנשים שאני מכיר אישית,

מדי פעם בסכומים קטנים לעמותות וגם זה דרך האתר הרשמי באינטרנט

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם
לפני 6 שעות, ברווז כתב:

עונים להם בשלל דרכים, כגון: 

-"让我和你妈妈单独相处" 

אני עונה להם בשלל שפות - אנגלית, אוקראינית, Java, שפת מכונה, MIPS Assembly, מתמטיקה יישומית, מונגולית מדוברת

• מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעה, vadim6385 כתב:

שפת מכונה

:rofl: יא ווארדי עושה להם קולות של פקס!!! :rofl::rofl::rofl:

• מצחיק 4

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כן, צריך ללמוד קוד מורס להבא.

ואז לפתח אפליקציה שתמיר הודעות כתובות לקוד מורס ותשמיע אותו בשיחת טלפון

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 4 שעות, המהיר הזהיר כתב:

אני שומע את מה שהם אומרים ומגיב יפה שכרגע לא אוכל.. סוף סוף מאחורי הקו יש בן אדם עם רגשות שיכול להיפגע ממענה עוקצני וכדו'

לפני 6 שעות, Nakamichi כתב:

הא. אני לא עובר את כל התהליך.

איך שאני מבין במה מדובר אני ישר מנתק.

אני חושב שלהתנהג בשיא הגועל למי שעובד בזה יגרום לאנשים לא לרצות לעבוד בזה.

לעיתים קל לשכוח שמאחרי הקו עומדת (ברוב במקרים זה טלפניות משום מה) אשה/נערה שזו פרנסתה. כל ההתעללויות האלו במוקדניות- ויש לי חברים יצרתיים במיוחד בנושא לצערי. אף פעם לא היו מקובלים עליי. ברוב המקרים תשובה כמו "אני לא מעוניין כרגע" מספיקה וגם לא מעליבה.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 7 דקות, yd b-4 כתב:

לעיתים קל לשכוח שמאחרי הקו עומדת (ברוב במקרים זה טלפניות משום מה) אשה/נערה שזו פרנסתה. כל ההתעללויות האלו במוקדניות- ויש לי חברים יצרתיים במיוחד בנושא לצערי. אף פעם לא היו מקובלים עליי. ברוב המקרים תשובה כמו "אני לא מעוניין כרגע" מספיקה וגם לא מעליבה.

מה זה מעניין אותי שזה הפרנסה שלה? שתמצא פרנסה בלי להטריד אותי.

היית מוכן שידפקו לך על הדלת על בסיס יומי אנשי מכירות של שואבי אבק וכ'ו?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

משתדל לתרום רק לעמותות מוכרות ולא לכל מי שמתקשר ככה סתם. 

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לא תורם בטלפון.

אם השתכנעתי - אתרום דרך האתר או בצורה אחרת.

אומר בנחת לגברת "סליחה שאני קוטע אותך, אבל לצערי אני לא יכול כעת".

בדר"כ עובד, לפעמים צריך לחזור על זה שוב ולנתק.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

בהקשר של תרומות - תמיד אני מבקש לקבל קישור לאתר העמותה ולהחליט אחרי ריפרוף שם האם לתרום או לא.

מה שבטוח - אף פעם אני לא מעביר להם אשראי - רק פייפל/ביט/פייבוקס. מי שלא תומך באפשרויות הללו לא מקבל.

פורסם (נערך)

תורם לעמותות הגדולות. 

אם מישהו חדש מתקשר אז קודם מבקש דו"ח מאזן. מי שאין לו , או שהדוח נראה מוזר: שימשיך לחפש אותי. 

משלם תמיד אונליין ולא דרך הטלפון.מעביר את מספר החשבונית למתרים בטלפון. 

מי שאין לו אונליין : שיחפש אותי. 

ממילא יש לי חבר שעבד בעמותה אמר שבערך 20% מהכסף מגיע ליעד . השאר זה הוצאות תפעול. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

לכן אני תורם לקרן הצדקה של בית הכנסת שלנו שאני מכיר אישית את מנהליה . 100 אחוז הולך לנזקקים ללא overhead של מנגנון , משכורת למנכ"ל וכו'.

לגבי רחב - שתי הדעות קיימות במפרשים ורובם אומרים שנתנה "שירותי ליווי ואירוח".

זה יותר מסתבר כי המרגלים שנשלחו לרגל ביריחו הלכו לבית הקפה של המדאם וכנראה אפשר שם לקלוט מה הולך בעיר 

עריכה אחרונה על ידי zvigolden
פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, yd b-4 כתב:

למרות הצחוקים, זה בדיוק מה שאני עושה ברוב המקרים - אומר "תודה, לא מעוניין" ומנתק לפני שהם מספיקים לענות לי.

אם פונים אליי ברוסית, אני אומר שאני לא מבין רוסית, בתקווה שאולי יש סיכוי קלוש כלשהו שימחקו אותי מהרשימות שלהם.

אם זה מכירות של נדל"ן, אני עונה "אני אשמח, אבל אין לי כסף כרגע", הם מנתקים לבד משום מה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

פורסם

עונה בנימוס. מבין שבצד השני יש אדם המתפרנס משיחה זו. על פי רוב גם אני חוסם את המספר המדובר ומדווח על ספאם. אם הרבה אנשים עושים זאת, הבא בתור יקבל 'התראה' (אם יש לו חייגן של גוגל). שירות לציבור :) 

היום: Fiat Bravo Tjet

בעבר: Ford Focus Mk3 2.0 Titanium, BMW Z4 E85 3.0, BMW 118i F20
בעבר הרחוק: האיטלקיה האדומה - Fiat Punto Evo MultiAir Turbo 135 HP

• תוכן חדש...