Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, Nakamichi כתב:

עכשיו היה דיון האם לזמן אותו לנבחרת ישראל - ומי שאחראי על זה בעצם החליט להתייעץ עם היועמ"ש שלו האם יש מניעה משפטית - ואם אין אז לזמן.

לא שזה קשור לדיון, אבל אותו אחד שזימן אותו לנבחרת (בניון) הוא אותו אחד שבתור מנהל מקצועי בביתר ירושלים סירב לצרף את אצילי בגלל שהוא חשב שזה לא מוסרי.

הצביעות חוגגת.

• תגובות 182
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אנשים על הכביש בחלקם זה פח אשפה מהלך.

לא לצפות למוסר, התחשבות או כל דבר שקשור לחוקים.

@roy007 הבעיה בכל הסיפור היא פשוטה:

היום זה השכן שלך. מחר מחרתיים הפחדת אותו והצלחת להביא לזה שהוא יחנה בחניה הפרטית שלו.

יום למחרת בבוקר הנכה מהבניין לידך יחנה\ישתלט על אותה החניה. בקיצור, זה להחליף נבלה בטריפה. זה לא שכולם שם צדיקים וברגע שתזיז את השכן המתנחל מהחניה פתרת את הבעיה. אחרי דקה יבוא אידיוט אחר שישים עליך פס - ולא תוכל לעשות לו כלום כי הוא לא מהבניין שלך.

השנה החדשה כבר בפתח - שחרר לחץ. יחסי השכנות חשובים יותר מהחניה בחוץ. נכון אתה צודק, זה צורם ומעצבן, אבל זה מה יש. אל תתנכלו לשכן כי אתה לא יודע באיזה יום אולי תזדקק לו... בסופו של יום אתם חיים באותו הבניין.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני כשעה, איציק נ. כתב:

השנה החדשה כבר בפתח - שחרר לחץ. יחסי השכנות חשובים יותר מהחניה בחוץ. נכון אתה צודק, זה צורם ומעצבן, אבל זה מה יש. אל תתנכלו לשכן כי אתה לא יודע באיזה יום אולי תזדקק לו... בסופו של יום אתם חיים באותו הבניין.

תגיד, למה זה תמיד חד צדדי? 

למה תמיד אלא שבסדר משחררים ומוותרים לאלה שלא בסדר כי יחסי שכנות זה חשוב ואולי נזדקק לו ואלו שמתנהגים כמו חארות לא צריכים לדאוג ליחסי שכנות?

מה אתה חושב שיצטרכו אותו הוא יהיה יותר בסדר? זה בדיוק השכן שיגיד לך -

"הנזילה לא ממני, אצלי הכל יבש. ביי".

"אין לי כסף לשלם ועד החודש".

"אני לא משתתף בשיפוץ, זה לא רלוונטי לי".

"אני שנייה שם את הדברים שלי פה בלובי". משאיר אותם שם תקופה. אח"כ זה כבר שטח שלו ומי נגע לו בדברים?

וכו' וכו'.

• אהבתי 4
פורסם
לפני 25 דקות, Nakamichi כתב:

השכן אידיוט.

אתה רוצה להיות זה שיחנך אותו ?

תפדל, בזבז את העצבים שלך והזמן שלך.

בחניה ציבורית אתה לא יכול לעשות כלום, זה למה צריך לשחרר.

בתוך הבניין - לוועד ולחברת ניהול (אם יש) יש מספיק כוח "לחנך" אותו.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני שעתיים, איציק נ. כתב:

השנה החדשה כבר בפתח - שחרר לחץ. יחסי השכנות חשובים יותר מהחניה בחוץ.

לפני כשעה, Nakamichi כתב:

מה שיפה פה בכל הסיפור הוא ששניכם צודקים לחלוטין....

אבל, מישהו חכם ממני אמר פעם, "צריך לבחור את המלחמות שלך". והוא צודק.

גם לי יש 1001 דברים ששיחררתי, מתוכם יש לי 999 דברים שאני כועס על עצמי ששיחררתי אותם כי נמאס לי להיות זה שמתקפל. 

אבל יודעים מה? אם הייתי מחליט להילחם, אני יודע איך זה מתחיל. אני לא יכול לדעת איך זה יסתיים. 

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני שעתיים, איציק נ. כתב:

@roy007 הבעיה בכל הסיפור היא פשוטה:

היום זה השכן שלך. מחר מחרתיים הפחדת אותו והצלחת להביא לזה שהוא יחנה בחניה הפרטית שלו.

יום למחרת בבוקר הנכה מהבניין לידך יחנה\ישתלט על אותה החניה. בקיצור, זה להחליף נבלה בטריפה. זה לא שכולם שם צדיקים וברגע שתזיז את השכן המתנחל מהחניה פתרת את הבעיה. אחרי דקה יבוא אידיוט אחר שישים עליך פס - ולא תוכל לעשות לו כלום כי הוא לא מהבניין שלך

אז אולי כל אחד ידאג "לחלקה שלו"?

אתה(ושאר הדיירים) תדאג שבבניין שלך לא יהיה נבלה, אני(ושאר הדיירים) נדאג שלא יהיה בבניין שלי טריפה, @Nakamichi (ושאר הדיירים) ידאג שאצלו גם כולם יתנהגו כמו אנשים.

ולמה אנחנו עוצרים בשכנים בבניין? למה זה לא אחריות של מי שגר איתו בקומה? או למה זה לא אחריות של כל הרחוב?, או כל השכונה? או כל העיר? או כל המדינה???

גישה כזאת גורמת למדינה שלנו להראות איך שהיא נראת...

• אהבתי 3
פורסם
לפני 17 דקות, Sparrow420 כתב:

אז אולי כל אחד ידאג "לחלקה שלו"?

אתה(ושאר הדיירים) תדאג שבבניין שלך לא יהיה נבלה, אני(ושאר הדיירים) נדאג שלא יהיה בבניין שלי טריפה, @Nakamichi (ושאר הדיירים) ידאג שאצלו גם כולם יתנהגו כמו אנשים.

כשזה תלוי בילדים שלך, עוד יש לך שליטה מסוימת, אומר בזהירות: אפילו לא מוחלטת. 

כשזה קשור בשכנים שלך - יש לך אפס שליטה. תגיד מה שתגיד, תעשה מה שתעשה, אין לך דרך לשלוט בהם ו"להרשות" להם איפה לחנות ואיפה לא. אלו אנשים מספיק מבוגרים וכל אחד דפוק ברמה כזו או אחרת. לא תצליח לשכנע אותם כי הם הכי חכמים ואתה לא תגיד להם מה לעשות. 

אם יש לך זמן לריב עם כל העולם על חניה, אשרייך. איך אמר הברווז: אני יודע איך זה יתחיל אבל לא יודע איך זה ייגמר. תחשוב על זה. 

איציק

לפני 25 דקות, Sparrow420 כתב:

גישה כזאת גורמת למדינה שלנו להראות איך שהיא נראת...

זה תהליך שכבר קרה, לא משהו שיקרה. 

אנשים כבר עברו את תהליך ההתבהמות. 

• אהבתי 1

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 26 דקות, איציק נ. כתב:

כשזה קשור בשכנים שלך - יש לך אפס שליטה. תגיד מה שתגיד, תעשה מה שתעשה, אין לך דרך לשלוט בהם ו"להרשות" להם איפה לחנות ואיפה לא. אלו אנשים מספיק מבוגרים וכל אחד דפוק ברמה כזו או אחרת. לא תצליח לשכנע אותם כי הם הכי חכמים ואתה לא תגיד להם מה לעשות. 

לא אמרתי שאפשר לשלוט בהם, אבל אפשר להטיל עליהם.. "סנקציות חברתיות".

כמו שהוא שכן טוב, כולם יהיה שכנים טובים במיוחד שלו.

לפני 28 דקות, איציק נ. כתב:

אם יש לך זמן לריב עם כל העולם על חניה, אשרייך. איך אמר הברווז: אני יודע איך זה יתחיל אבל לא יודע איך זה ייגמר. תחשוב על זה. 

זה לא על חנייה, זה על העקרון של ההתנהגות הזאת.

היום זה חנייה, ומחר זה הדברים בלובי ושבוע הבא הוא עושה קידוחים בקיר בטון ב7:00 וכ'ו וכ'ו

לפני 31 דקות, איציק נ. כתב:

זה תהליך שכבר קרה, לא משהו שיקרה. 

אנשים כבר עברו את תהליך ההתבהמות. 

אתה יודע מה זה רגרסיה😜

פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, Sparrow420 כתב:

זה לא על חנייה, זה על העקרון של ההתנהגות הזאת.

היום זה חנייה, ומחר זה הדברים בלובי ושבוע הבא הוא עושה קידוחים בקיר בטון ב7:00 וכ'ו וכ'ו

ובהמשך לזה, אתמול אספנו כסף למתנה למנקה של הבניין לשנה החדשה מכל הדיירים והוא סירב לשים כסף.

הסכום: 15₪

עריכה אחרונה על ידי roy007
  • אהבתי 1

• תוכן חדש...