Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבורי ועבור חברים רבים נוספים, שמבקשים להנאות ממערכת סאונד/אודיו איכותי, אין הנאה גדולה יותר, מלהגיע למערכת סאונד איכותי SQ. לא ניתן לתאר את האושר הנפשי, לשבת ברכב ולהנאות מאיכות הצלילים של מערכת סאונד מקצועית 🥰🙏 פעם לפני מספר שנים כתב לי מנהל הפורום אודיו ומולטימדיה LANOSFORCE שמערכת סאונד איכותית נולדת תוך השקעת זמן ותוך יסורי נפש רבים! אכן צדק רב יש בדברים אלו של LANOSFORCE. אבל שמגיעים לתוצאה טובה ומעולה, שהיא מספקת אין אושר גדול מזה 🥰🥰 ( מצורפים מספר סרטונים, ההקלטה נעשה בטלפון הנייד איכות ירודה לצערי ), להוסיף להנאה  להקשיב למערכת איכותית, גם מפגשים ותחרויות עם הברים, בכלל זה אושר עצום 🙏🏆

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אני חושב שבאותה העת בעיקר התייחסתי לנושא "ייסורי לידה" של מערכת - כמעט מעולם לא יצא לי לראות מערכת שהותקנה בריצה אחת מא' ועד ת' וישר על ההפעלה הראשונית הכל פעל כמו שצריך. 

וזה מבלי לדבר על שלב הכוונים שבעיני הוא לא רק התוצאה אלא באותה מידה גם הדרך. 

וזה משהו שאני רואה כמאפיין מאוד בולט על הדור הצעיר - רק התוצאה מעניינת רבים מהם ואין שום הנאה מהדרך, להפך הניסיון להפוך את הדרך לקצרה עד לא קיימת ולא רלוונטית - מושקעים בו מאמצים מטרידים.

אני רואה את הדרך למטרה - כתהליך הלמידה עצמו - והוא זה שמייצר בי את עיקר ההנאה. התוצאה מביאה לי בעיקר סיפוק ואת חותמת ההצלחה על הדרך שעשיתי - אבל הדרך היא זו שחשובה לי - פחות התוצאה. 

אבל בתוך הדור הצעיר הזה אני גם מוצא כשרונות חדשים, מהירים יותר ממני, חדים יותר ממני - ועם הזמן - יהיו גם טובים יותר ממני ואני אשמח להעביר אל חלקם, את הידע, את הלפיד שמחזיק את האהבה לתחום. 

אבל בשנים האחרונות מאז - גם אצלי כבר הגיעה עייפות החומר מהתחום, חמת המיאוס הגיעה ביחד איתה גם כן ביחד עם כל הזוהמה שלוותה בחלק מהדרך, איומים אפילו - וזה מרחיק אותי! וזה מזיז אותי הצידה! וזה מוציא ממני את החשק להעביר את הידע ולהיות פעיל באותה מידה שהייתי קודם לכן. אין לי שום רצון לקחת בזה חלק.

ובסופו של דבר כשאנחנו יורדים לעצם העניין, לבסיס. תחביב האודיו לרכב, שהוא תחביב אצלי - אמנם תחביב מאוד רציני! הוא התחביב העיקרי שלי והריפוי העיקרי שלי בעיסוק ומוזיקה היא גם הכוח המניע וגם הכוח המנחם שלי. 

וכן - זה נכון וזו אמת, זה אושר עילאי - מוזיקה וסאונד יחדיו. 

כשהתוכן נפגש עם המהות. 

כשהרגש פוגש בעוצמה. 

כשיש עם מי לחלוק את זה. 

זה נהדר. 

אבל זה לא רק נקודת הסיום שצריך להנות מהם - זה המסע כולו ככולו! והמסר שלי הוא - אם אתם לא נהנים מהדרך, שכחו מהתוצאה. תהנו מהדרך - והתוצאה תקבל משמעות אחרת. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בתאריך 17.9.2022 בשעה 23:03, Dani Cohen כתב:

עבורי ועבור חברים רבים נוספים, שמבקשים להנאות ממערכת סאונד/אודיו איכותי, אין הנאה גדולה יותר, מלהגיע למערכת סאונד איכותי SQ. לא ניתן לתאר את האושר הנפשי, לשבת ברכב ולהנאות מאיכות הצלילים של מערכת סאונד מקצועית 🥰🙏 פעם לפני מספר שנים כתב לי מנהל הפורום אודיו ומולטימדיה LANOSFORCE שמערכת סאונד איכותית נולדת תוך השקעת זמן ותוך יסורי נפש רבים! אכן צדק רב יש בדברים אלו של LANOSFORCE. אבל שמגיעים לתוצאה טובה ומעולה, שהיא מספקת אין אושר גדול מזה 🥰🥰 ( מצורפים מספר סרטונים, ההקלטה נעשה בטלפון הנייד איכות ירודה לצערי ), להוסיף להנאה  להקשיב למערכת איכותית, גם מפגשים ותחרויות עם הברים, בכלל זה אושר עצום 🙏🏆

דני היקר אתה באמת עברת דרך ארוכה עד שהגעת לרמת האודיו שיש לך היום

אני עדיין זוכר לפני כמעט כ3 שנים שהיה לך סט רמקולים של אלפיין והטווטרים היו צורחים ואתה לא הבנת אפילו את הכוונה שאמרתי לך והנה היום יש לך תוצאה מהטובות ביותר ברכב

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...