Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, Liquidator כתב:

לפי מה שאמרו כאן וקראתי גם בדרושים יש עדיפות לבעלי רישיון ג'(C1) קיצר עדיף קודם שאעשה על C1 ואז אהיה לי יותר אופציות למצוא עבודה בסגנון.

נסה לחשוב איפה אתה רואה את עצמך בעוד 5 שנים ולשם תכוון.

נהג C1 יעמוד על שכר של בין 25 ל 42 שקלים לשעה אלא אם הוא גם סבל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 19 שעות, Liquidator כתב:

אני עובד בעבודה שכר מינימום פשוטה.

אני מחפש להרוויח בהרבה מעל המינימום.

שזה לפחות את ה 8-12 אלף ללא ניסיון.

אני מחפש ללא שבתות וללא חגים.

אגלוש כבר לאוף טופיק

נשמע כמו אבא שלי:  תלך ללמוד. מקום להיגרר מזבל לזבל תקדם את עצמך. 

פורסם (נערך)

אני זוכר שראיתי לא מזמן פרסומת בטלויזיה שדרושים נהגים שלחברת מטרופולין נראה לי, פרסומת עם שלומי קוריאט, וזכור לי שהתנאים שם טובים(יחסית...).

עריכה: מצאתי את הלינק לזה - https://topcampaign.co.il/metroallpages/metropoline8/?Lead_Source=google&gclid=Cj0KCQjwguGYBhDRARIsAHgRm49NoOuaQJyCLNzSKE2NJ58gTB88wjVI4m-uu9NZgUnANyQtK7YzUtMaAptEEALw_wcB

עריכה אחרונה על ידי Jeka88

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

תלוי איך אתה מגדיר תנאים טובים.

נכון שיש משכורת סבירה, שעות נוספות וכו' אבל מצד שני לא נותנים לך אפילו להשתין.

פורסם
לפני כשעה, Liquidator כתב:

הבעיה זה שהבנתי שצריך לעבור ים בדיקות במידטון כמו מבחן עם 1000 שאלות ולא כולם עוברים.

בעיה נוספת ראיתי כתבות שנהגים הרבה סובלים אלימות מנוסעים.

זה הבעיה שלך עם להיות נהג אוטובוס? המבחנים? הרי אם תלך להיות נהג משאית זה לא משתלם להשאר עם C1, לפחות C ורצוי גם E ואז גם ככה תצטרך ללכת למרב"ד.

וזה 2 עבודות שונות לגמרי, אומנם שניהם על הכביש עם רכבים גדולים אבל משאית ואוטובוס זה 2 עולמות שונים, תחשוב טוב מה באלך לעשות.

אני נהג משאית חולה הגה(בדרך לרשיון C כרגע) ואני לא מוכן לשקול אפילו לנהוג באוטובוס.

להוציא רישיון C1 זה מאוד קל, במיוחד אם יש לך כבר B.

יתן לך טעימה קטנה מאיך זה החיים על הכביש, תרצה להמשיך למשא כבד אפשר - אחרי שנה (כמו שאתה יודע)

קח בחשבון שברכבי משא יש מלא סוגים של עבודות, אתה יכול רק להוביל סחורה ויש כל מיני משאיות עבודה שאתה יכול לשלב עם הרישיון(אפילו C1) ולהגיע למשכורת מאוד מכובדת(קשה למצוא ללא ניסיון או קשרים), אבל אז אתה כבר לא רק נהג.

וגם ברכבי הסעות יש כל מיני, יש אוטובוס ציבורי, יש הסעות פרטיות, כל מיני..

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, Night Driver כתב:

תלוי איך אתה מגדיר תנאים טובים.

נכון שיש משכורת סבירה, שעות נוספות וכו' אבל מצד שני לא נותנים לך אפילו להשתין.

זה בכל מקום עם משכורת גרועה,משלמים כלום ודורשים יותר מידי. 

15 ברוטו זה לא משכורת סבירה,זה משכורת נחמדה פלוס. 

מחוץ לבועת ההייטק,כל דבר מעל 12-13 נחשב ליותר מבסדר. 

ולא לכולם מתאים ללמוד+אופי עבודה של מחשב. 

לפותח אשכול:תשקול גם לעשות קורס למוניות(זה לא כמו שהיה פעם,אבל אם מוכנים לעבוד הרבה אחרי הוצאות נשאר מעל 10 ביד+יש לך מרצדס לשימוש אישי בנוסף)

אם יש ידיים סבירות לעשות קורס מנעולן וכדומה/״מוסך״נייד ברכב לשירותי טעיות במילוי דלק שגוי,יש בזה כסף ולא מצריך יותר מידי.  

זה אשכול שאמור להיות באופ טופיק לא ברכב...

לא מחליפים עבודה של שכר מינימום במינימום. 

או שיש אופק קידום נראה לעין/שכר גבוהה משמעותית. 

זה כמו להחליף גרביים עם החייל ליידך,אין טעם. 

עריכה אחרונה על ידי Ido12
פורסם
לפני 4 דקות, Sparrow420 כתב:

זה הבעיה שלך עם להיות נהג אוטובוס? המבחנים? הרי אם תלך להיות נהג משאית זה לא משתלם להשאר עם C1, לפחות C ורצוי גם E ואז גם ככה תצטרך ללכת למרב"ד.

וזה 2 עבודות שונות לגמרי, אומנם שניהם על הכביש עם רכבים גדולים אבל משאית ואוטובוס זה 2 עולמות שונים, תחשוב טוב מה באלך לעשות.

אני נהג משאית חולה הגה(בדרך לרשיון C כרגע) ואני לא מוכן לשקול אפילו לנהוג באוטובוס.

להוציא רישיון C1 זה מאוד קל, במיוחד אם יש לך כבר B.

יתן לך טעימה קטנה מאיך זה החיים על הכביש, תרצה להמשיך למשא כבד אפשר - אחרי שנה (כמו שאתה יודע)

קח בחשבון שברכבי משא יש מלא סוגים של עבודות, אתה יכול רק להוביל סחורה ויש כל מיני משאיות עבודה שאתה יכול לשלב עם הרישיון(אפילו C1) ולהגיע למשכורת מאוד מכובדת(קשה למצוא ללא ניסיון או קשרים), אבל אז אתה כבר לא רק נהג.

וגם ברכבי הסעות יש כל מיני, יש אוטובוס ציבורי, יש הסעות פרטיות, כל מיני..

תראה אני לא יודע מה זה המבחנים הללו אבל הבנתי שלא מעט אנשים נכשלים בזה, אם מישהו עשה מבחנים כאלה אשמח שירחיב על זה.

פורסם
לפני 15 דקות, Liquidator כתב:

תראה אני לא יודע מה זה המבחנים הללו אבל הבנתי שלא מעט אנשים נכשלים בזה, אם מישהו עשה מבחנים כאלה אשמח שירחיב על זה.

אני גם לא יודע, אמור להיות שם בקרוב

חבר שהיה שם אמר שזה פשוט מלא שאלות ו"בלבולי שכל" (מילים שלו), אמר שזה כמה שעות טובות

יש את זה באינטרנט אבל זה לא יותר מידי מפורט

https://www.gov.il/he/service/medical-fitness-tests-for-driving

פורסם
לפני 17 דקות, Liquidator כתב:

אם המבחן בחינם ואתה חושב על הכיוון, לך תעשה אותו. במקסימום תחזור למצב שאתה עכשיו 

לא מבין מה הפחד לעשות אותו. תנסה. עברת - יופי, לא עברת - לא נורא, לא תעבוד באגד...

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 6 דקות, לב טוב כתב:

אם המבחן בחינם ואתה חושב על הכיוון, לך תעשה אותו. במקסימום תחזור למצב שאתה עכשיו 

לא מבין מה הפחד לעשות אותו. תנסה. עברת - יופי, לא עברת - לא נורא, לא תעבוד באגד...

ממש לא בחינם ויש מלא בירוקרטיה ועוד כמה תחנות חוץ מהמרב"ד.

במקרה הכי קל אתה יוצא משם(תחילת תהליך לקבלת אישור) תוך 6-8 חודשים והרבה עוברים גם את השנה.

כל התשלומים של זה מסתכמים באלף ומשהו אם אני זוכר נכון, לא עלות משוגעת אבל זה רק לקבל אישור ללכת להתחיל ללמוד בבית ספר לנהיגה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 45 דקות, Ido12 כתב:

ה בכל מקום עם משכורת גרועה,משלמים כלום ודורשים יותר מידי. 

15 ברוטו זה לא משכורת סבירה,זה משכורת נחמדה פלוס. 

וכמה שעות אתה עובד בשבילה ובאיזה תנאים?

יש הרבה מקומות עם משכורת לא מי יודע מה ואפילו גרועה אבל מתייחסים אליך כמו בן אדם.

לפני 45 דקות, Ido12 כתב:

מחוץ לבועת ההייטק,כל דבר מעל 12-13 נחשב ליותר מבסדר. 

ולא לכולם מתאים ללמוד+אופי עבודה של מחשב. 

יש הרבה מקצועות לא אקדמיים שמכניסים לא רע.

פורסם

עבדתי בזה לפני 15 שנים בערך אחרי הצבא. 

לא יודע כמה זה השתנה מאז. חוץ מזה שהיום יש יותר פקקים.

עבדתי כנהג שינוע בשלמה סיקסט.

אני מאוד אהבתי את העבודה. הסתובבתי כל היום בארץ. אתה הרבה פעמים לבד בלי בוס על הראש. אם אתה רוצה שנייה לעצור לשתות או לאכול. להכנס לאיזו חנות. 

מצד שני גם לא מעט פעמים היינו נוסעים בשני רכבים וחוזרים באחד. אז אתה לא מרגיש לבד וכן הייתה אווירה טובה של חברה צעירים.

יש המון אופק קידום וגם הוא יחסית זריז למנהל סניף/צי רכב וכו׳.

בגלל השעות המרובות גם המשכורות יצאו יפה יחסית לזמנו.

• מעניין 1
פורסם
לפני 9 שעות, לירון .ה. כתב:

שכר מינימום, עדיפות ל רישיון "ג"

שעות עבודה 8 עד 1600, אם יש בלתם גולש ל 1800.

אם אתה עושה שעות נוספות בימי שישי מגיע ל 6300 בחודש

השכרה?ליסינג?מכירות? באיזה סניף מדובר?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...