Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עדיף, לנסיעה יומיומית מהשפלה לירושלים -

הונדה סיוויק 2014, 1800 סמ"ק,  100 אלף ק"מ, מחיר 50,000,

או

קיה ריו 2014, 1400 סמ"ק, 115,000 ק"מ, מחיר 40,000.

חשוב גם אמינות לאורך זמן וחסכון בדלק.

פורסם

הייתי בוחר בסיוויק, סלון מודרני יותר, לדעתי מושבים נוחים יותר ותהיה חזקה יותר.

חבר החזיק במשל מספר שנים בסיוויק גילתה אמינות טובה מאוד.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אני מחזיק 4 שנים וקצת בסיוויק כזו 2013 , מנוע 1800 אתן לך כמה ש"ח של ייעוץ:

א. הרכב באופן אישי כן גורם לי להנות מהנהיגה (אבל גיל 42 יכול להיות שונה מאוד מנהג בן 25).. ומצד שני,לא הכי חסכוני בדלק (1:11,נסיעה מעורבת 1:10 בעיר ולפעמים גם 1:9 או גרוע מזה עם מזגן,שמאט את הרכב בצורה מעצבנת.

ב.מדובר בגיר 5 הילוכים ובדגם האקזקיוטיב לפחות יש שליטה מההגה על ההגה ועל ההילוכים.

ג. ביטוח לא זול לנהג חדש/צעיר ואחזקה לא זולה במוסך מורשה היבואן.

ד.לרכב שוק טוב מאוד (מהדגם הספציפי שלי יש רק אחת למכירה ביד 2 ,המוכר מבקש מחיר כמה אלפים מעל המחירון על 30000 ק"מ יותר ממה שיש אצלי והוא לא מוכן להתפשר אז כנראה לא ימכור בקרוב.

ה.רכב שטופל כמו שצריך יראה אמינות לטטוח ארוך במיוחד- יש לנו מורה עמיתצה בביה"ס בו אני מלמד,יש לה הונדה 2008 עם 111,000 ק"מ , הרכב מרגיש חדש...

ו.נוחות נסיעה- אם אתה מגיע מרכב צרפתי/אירופאי אחר יהיה לך קשה בנסיעות ארוכות ואולי פחות נוח- רוב הרכבים שלי היו יפניים/קוריאניים (4 מתוך 6) כך שאני רגיל- נכון גם לקיה וגם להונדה.

לקיה (למרות שלא היתה ברשותי אבל כן,יש לי יותר מחבר אחד שהחזיק) יש כמה מחלות ילדות:

א. סליל כרית אוויר (הצופר פתאום מפסיק לעבוד/ברכב עם אעבזור מהשליטה מההגה ככל שיש כפתורי שליטה של המערכת מפסיקים לתפקד).

ב. חיישן קראנק -עד שעולים על התקלה יכולים להחליף שם לא מעט חלקים ולהשתע מבעיות התנעה כאשר הן מתחילות.

ג. הכי בעייתי- בוצה במנוע- כמו ברכבי יונדאי גם כאן,רכב שלא טופל כראוי עשוי להיות מוקש- הבוצה נוצרת מאי החלפת שמנים בזמן/שימוש בשמנים לא איכותיים - רכב כזה ללא הסטורית טיפולים (לא חייב ממורשה) הייתי פוסל על הסף.

לסיכום ,אם תצליח למצוא הונדה שמורה זו לטעמי תהיה עסקה טובה יותר.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אף אחת מהמכוניות האלו לא נוחה במיוחד, אבל אם כבר - אז סיוויק. זו משפחתית קומפקטית, עם תכנון וביצוע מושקעים יותר ביחס למכוניות מסגמנט סופרמיני (B), בוודאי במקרה של ריו שלא נודעה בזכות נוחות הנסיעה שלה.

חוץ מזה, רכב באמת נוח (ואמין) ב-50,000 שקל זה סיטרואן C4 פיקאסו קצר (או פיג'ו 3008, עם מנוע 165 כ"ס). מכוניות פצצה, אמינות (לא כמו שחושבים), בלי כסף (בגלל התדמית). 

• אהבתי 1
פורסם

אני מוכר ריו 2018 ב50,000₪, מהדור החדש עם מנוע 1.6 ותיק וטוב כמו שהיה בפורטה ולא ה1.4 שהיה פעם בריו. 

מוזמן להציץ בפורום מכירה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...