Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, el-chanan כתב:

רגע מה? איזו תחנה, איפה ש"אביזרי רכב גבעת זאב" והפנצ'ריה מאחורה? או שהתחנה העמוסה ממול היא שהולכת להיסגר.

לא, אם כבר עסקינן בפנצ'ריה ממליץ עליו בחום גדול גדול גדול - ארחיב בפרטי למי שרוצה אבל הוא לא היה מוכן להחליף לי גלגלים ועוד שלל סיפורים (לחיוב אני כותב את זה, לא היה מוכן לקחת כסף).

מדובר כאן בתחנת דלק סונול ברמות.

עריכה אחרונה על ידי avizaz

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
בתאריך 3.11.2022 בשעה 23:09, PASHUT כתב:

בעלייה לירושלים 443 מכיוון מודיעין

החליפו את התחנה מדור אלון לסונול ועולה שם 6.94סולר  גם באשראי ושירות מלא!.

זה המחיר לחודש נובמבר?

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

עדיין בין הזולים.

בנתב"ג 7.52 או 7.53 למזומן

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

בדור אלון יציאה מירושלים (וייצמן) קפץ מ 7.10 ל 7.57 אבל עדיין רואים שם מוניות אז כנראה זה המחיר בכל המקומות על פי רוב.

לפני 14 שעות, מלטבשי כתב:

עדיין בין הזולים

נכון, וגם יש יתרון אשראי ושירות מלא ללא תוספת. זה די נדיר.

משתדל לעזור

• תוכן חדש...