Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

המחיר מופרע, אבל העם היושב בציון גם כן מופרע וממשיך לקנות.

פאקינג קורולה ב- 45000$

לפני 4 שנים זה היה מחיר של ראב 4!!!

מנגד, לכל קורולה כזו יש רשימת המתנה. 

אז מן הסתם היבואן ימקסם רווחים.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • תגובות 2.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עם של פראיירים.

על מלא אבל.

כשחיפשתי לקנות רכב, נכנסתי לטויוטה, ישבתי בקורולה וקמתי אחרי 4 שניות ויצאתי מהדלת.

השילוב של תמורה + מחיר פשוט לא משתלם.

אבל ישראל ישראלי חושב שהוא קונה אמינות, אז הוא משלם....

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

לא להאמין שזה המחיר לרכב שעלה 132 אלף ש"ח בהשקה לפני 4 שנים.

אני עוד זוכר שייבואנים מקבילים הציעו את הקורולה ההיברידית ב-125 אלף.

היום היבואנים המקבילים מציעים בעיקר שיקוצים לשוק המוניות - התחילו לייבא למוניות גם קורולה סדאן בתקינה אמריקאית ואת הגרסה של סוזוקי לקורולה סטיישן.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ומישהו לא יגיד שיש גאן קרטל סמוי שכולם מיישרים קו עם מחירי המשפחתיות,
משום מה נדמה לי שאם המדינה תחזיר את שווי המס לפי מחיר הרכב במדרגות קבועות ותקבע שמשפחתית השווי הוא לפי 120K כמו פעם כל המשפחתיות יישרו קו ללמטה.

דבר אחד בטוח טוב בקורולה SUN מכל האחרות - יש לה גלגל ספר (-:   .

פורסם

קורולה ב 167..., טיפש על מלא מי שמשלם את המחיר הזה , כמו שטיפש מוחלט מי שמשלם 185K על נירו פלאג אין.

אבל יש פה ציבור אשר אינו יודע לדחות סיפוקים ועל זה בדיוק בונה קרטל היבואנים בארץ.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם (נערך)

אני כבר שבוע שואל את עצמי אם היה נכון להזמין רכב ב190K ולשדרג פונטו איבו שסך הכל עושה את עבודתה נאמנה.
עכשיו אני מבין שהשאלה צריכה להיות אחרת, אולי כדאי למכור גם את המאזדה ולהזמין עוד רכב ב190K.

קורולה ב170K ועודף לסרט. חשבתי כבר שראיתי הכל.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

זה הזמן אולי להתנצל על ההתנפלות, שלי לפחות, על העלאות המחיר התכופות של טסלה בזמנו. היום כשהמכוניות שהם מציעים נראות כמו מציאה פראית יחסית למין קורולה כזו או נירו, מסתבר שהם כמעט פילנטרופים.

פורסם
לפני 15 שעות, LEGACY 1.8 כתב:

אחד היבואנים החמדנים והחזירים השיק את אחד הרכבים הכי מבוקשים כיום בשוק..

מה חמדני וחזירי בזה?!

מה זה, מוצר צריכה בסיסי? הוא מוכר מקררים?

הוא מוכר מוצר מותרות, יש לו אלטרנטיבות, ומי שמתעקש לקנות, שיהיה לו לבריאות. מה זה עניינך ולמה לחלק כינויי גנאי לעסק שבסה״כ עושה מה שעסק עושה, מתאים מחיר לביקוש.

דרך אגב, אחת הסיבות שהמותג הזה מוצק וחזק כ״כ הרבה שנים, בלי כ״כ קשר לאיכות ההיצע, היא התמיכה של היבואן בטרייד אין. 

• אהבתי 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, falou כתב:

הוא מוכר מוצר מותרות

נכון חלקית.
היכולת להתנייד לדעתי היא דבר בסיסי ולכן אני מוצא מכונית בארץ ישראל כמוצר צריכה בסיסי. אם תשאל את טויוטה היצרן הוא יגיד לך שקורולה הוא מוצר צריכה בסיסי, על זה המותג הזה בנוי.
עכשיו השאלה האם יש אלטרנטיבות, ברגע שהוא מעלה את המחיר ל170K~ אז גם האלטרנטיבות מיישרות קו, ואז אין ממש אלטרנטיבה, לפחות לא חדשה.
אתה נשאר עם יד 2. אני בהחלט מוצא ביד 2 אלטרנטיבה, אבל מי שקונה קורולה ביד 2 יקנה אחת שבורה יוצאת ליסינג ב110K או שיצטרך לרדוף אחרי חיים בסרט שמבקשים על רכב בן 3 140K.
האם זו אלטרנטיבה? לא.

נשאר לא לקנות קורולה ביד 2, ולחפש מציאות במשך חודשיים-שלושה ואחרי שמצאת אותן לקוות גם שתגיע אליהן ראשון וזה לא רמאי בעצם. כן זו האלטרנטיבה. סך הכל מציאות נורמלית...

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טויוטה חדשה מהיבואן זה לא מוצר צריכה בסיסי לא משנה איך תסתכל על זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, CX25GTI כתב:

קורולה ב 167..., טיפש על מלא מי שמשלם את המחיר הזה , כמו שטיפש מוחלט מי שמשלם 185K על נירו פלאג אין.

אבל יש פה ציבור אשר אינו יודע לדחות סיפוקים ועל זה בדיוק בונה קרטל היבואנים בארץ.

אז מה אתה רוצה שהם יקנו? כולם השתוללו עם המחירים למעלה. 

פורסם
לפני 6 דקות, GTאי כתב:

אז מה אתה רוצה שהם יקנו? כולם השתוללו עם המחירים למעלה. 

שלא יקנו..., חרם צרכנים כדי ללחוץ על היבואנים להוריד את מחירי הרכב.

קונספט מוזר שכזה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 5 שעות, llaavvii כתב:

ומישהו לא יגיד שיש גאן קרטל סמוי שכולם מיישרים קו עם מחירי המשפחתיות,

אני כבר הסברתי למה אין כאן קרטל ועייפתי מלהסביר שוב. אין שומדבר שהממונה על ההגבלים יכול לאכוף כאן. הכל חוקי.

לפני שעה, CX25GTI כתב:

שלא יקנו..., חרם צרכנים כדי ללחוץ על היבואנים להוריד את מחירי הרכב.

קונספט מוזר שכזה..

העובדה שמשלמים, גם שהמחירים עולים, בשביל הפינוקים.

סתם דוגמא, בזמנו קקטוס עלתה שליש פחות ממשפחתומטית מקבילה. מכל בחינה שימושית, היא הייתה שוות ערך למשפחתומטית. יענו, יכולת להסיע את המשפחה מפה לשם בקקטוס באותה מידה שיכלת לעשות את זה בגולף או בג׳יפון, שעלו עשרות אלפי ש״ח יותר.

העובדה היא שהרב לא חיפשו לחסוך את זה והסיפו את העשרות ש״ח האלו בשביל אוטומט, בשביל מולטימדיה וכו׳.

אין לי בעיה עם זה, אבל באמת לא מעניין אותי אנשים שמוכנים לשלם על פינוקים כמו שלא מטריד אותי המחיר במסעדות בת״א. אפשר לחיות טוב גם בלי.

מי שמוכן לשלם, שיהיה לו לבריאות אבל שלא ייבכה. 

• אהבתי 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...