Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Teyes cc3

אלון2
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז קניתי רכב יד 2 ועכשיו אני מחפש מערכת מולטימדיה. ראיתי כאן המלצות על teyes cc3 והסתכלתי עליה בגוגל והיא נראית טוב.

מאיפה קונים את המערכת במחיר הטוב ביותר?

האם יש מישהו מומלץ לבצע אצלו התקנה של המערכת וכל המצלמות שמגיעים יחד איתה במחיר טוב?

תודה רבה!

• מעניין 1
פורסם

אהלן. באיזה רכב מדובר ואיזה שנה?

אופציה אחת זה לרכוש מאליאקספרס במחיר מוזל

ולכן מכן להגיע למתקין להתקין. תלוי בדגם הרכב בדרכ 300-500 לפני.

לגבי המצלמות 360 שזה פרויקט מורכב יותר ויכול להגיע לסכום שלך 1500-200 גם תלוי בדגם הרכב 

אופציה נוספת זה לרכוש בארץ ממתקין שהוא משווק את המסכים יש יבוא סדיר שלהם עם אחריות. אבל אכן המחיר יהיה גבוה יותר 

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

פורסם

היי אני ממש חדשה בתחום וגם מחפשת מידע כלשהו על איזה מערכות קיימות ומה מומלץ. שילמתי על מערכת 1200 שקל לפני חודשיים והכל לא עובד.. אני ממש מאוכזבת. ורוצה להתקין משהו שיעבוד טוב. איפה ראית פה המלצות על teyes?? הייתה לי טארגט. אבל לא יודעת אם הבעייה במערכת בכלל אן בזה שהתקין אותה.

פורסם
לפני 13 דקות, Nofry כתב:

היי אני ממש חדשה בתחום וגם מחפשת מידע כלשהו על איזה מערכות קיימות ומה מומלץ. שילמתי על מערכת 1200 שקל לפני חודשיים והכל לא עובד.. אני ממש מאוכזבת. ורוצה להתקין משהו שיעבוד טוב. איפה ראית פה המלצות על teyes?? הייתה לי טארגט. אבל לא יודעת אם הבעייה במערכת בכלל אן בזה שהתקין אותה.

היי מוזמנת ליצור קשר 0536221240

לפני שאת ממהרת לרכוש מסך חדש צריך לבדוק למה הנוכחי לא עובד

פורסם
לפני 18 שעות, DRcarLEd כתב:

אהלן. באיזה רכב מדובר ואיזה שנה?

אופציה אחת זה לרכוש מאליאקספרס במחיר מוזל

ולכן מכן להגיע למתקין להתקין. תלוי בדגם הרכב בדרכ 300-500 לפני.

לגבי המצלמות 360 שזה פרויקט מורכב יותר ויכול להגיע לסכום שלך 1500-200 גם תלוי בדגם הרכב 

אופציה נוספת זה לרכוש בארץ ממתקין שהוא משווק את המסכים יש יבוא סדיר שלהם עם אחריות. אבל אכן המחיר יהיה גבוה יותר 

שברולט טראקס 2015. מה שאני רוצה לעשות זה לקנות מאליאקספרס במחיר מוזל ולהתקין כאן בארץ. השאלה היא האם יש לי סיכוי למצוא מתקין שב500₪+- יסכים להתקין את המערכת כולל ה360?

לפני שעה, Nofry כתב:

תריצי גוגל על המערכת. יש כל מיני המלצות עליה. גם בפורום הזה, גם באתרים אחרים. הבעיה היא שלקנות אותה בארץ זה עלות של משהו כמו 3000 שקל. בסין עולה בערך חצי.

פורסם
לפני 6 שעות, אלון2 כתב:

שברולט טראקס 2015. מה שאני רוצה לעשות זה לקנות מאליאקספרס במחיר מוזל ולהתקין כאן בארץ. השאלה היא האם יש לי סיכוי למצוא מתקין שב500₪+- יסכים להתקין את המערכת כולל ה360?

תריצי גוגל על המערכת. יש כל מיני המלצות עליה. גם בפורום הזה, גם באתרים אחרים. הבעיה היא שלקנות אותה בארץ זה עלות של משהו כמו 3000 שקל. בסין עולה בערך חצי.

אהלן

שוחחתי איתי לפני כמה ימים , התקנה של סט מצלמות זה פרויקט שלוקח סביבות 10 שעות

אף מתקין מקצועי לא יעשה את העבודה הזאת. במחיר הנל

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

• תוכן חדש...