Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לחברים

במצב בו מישהו עוקף על פס לבן , כמעט נכנס בך והמצלמה צילמה הכל.

אם מגישים תלונה בתחנה בצירוף הסרטון , האם תמיד מי שצילם יוזמן להעיד?

או שהסרטון עצמו מספק הוכחה מספיק חותכת?

לא הצלחתי למצוא תשובה, אני יודע שראיתי משהו בין התגובות אך אחרי כמה עמודים בחלק זה של הפורום לא מצאתי מענה ופתחתי את השאלה.

תודה מראש לעונים

פורסם

אם הוא יקבל דו״ח וישלם, אז לא, אם כי המשטרה עשויה ליצור קשר להבהרות.

אבל אם זה יגיע לבית משפט, לדעתי רוב הסיכויים שיהיה צורך להעיד. אבל אין תשובה חד משמעית. כל אחד מהצדדים, וגם השופט יכול לדרוש לזמן לעדות את הצלם (מסיבות שונות, לתת עדות אישית למה שראה, לתת מידע שנוגע לדיני ראיות של הצילום עצמו...). אם כולם יחליטו שאין צורך, אז לא יזמנו.

פורסם

לו אני הנאשם דורש שיבוא להעיד

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לו אתה דורש שיבוא להעיד, תועיל להפקיד כמה מאות שקלים במזכירות בית המשפט עבור שכר העד

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

על המשטרה לדאוג להבאת העד אחרת אין תיק

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

משטרה יכולה להסתפק בהודעה כתובה של העד וכך היא עושה בלא מעט מקרים. אם בעל הדין מתעקש לזמן העדים  בכ"ז, נדרש להפקיד את השכר שלהם למזכירות ביהמ"ש.

פורסם

צחקתי על שיטת הציטלך והתביעה היא זו שצריכה לדאוג להבאת העדים מטעמה.

והתעריף לעד הוא....

106 ש"ח 

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לא

יש תעריף גם במשפט הפלילי וגם במשפט האזרחי

מתי מסתכלים על השכר

כאשר אתה תובע לדוגמה  בתאונה על נזק והפסדת ימי עבודה בריצה למוסך

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
לפני כשעה, ישה כתב:

צחקתי על שיטת הציטלך והתביעה היא זו שצריכה לדאוג להבאת העדים מטעמה.

והתעריף לעד הוא....

106 ש"ח 

לא יודע מה היום, לפני בערך עשור העדתי במשפט כחייל, הביאו לי 250 ש"ח. נדמה היה שזה הסטנדרט. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אכן משהו בסגנון של קרוב ל300 ש"ח. גם אני קבלתי לא מזמן. 

מי שמתעקש על זימון עדי התביעה, צריך להפקיד כ300 ש"ח למזכירות עבור כל זימון (במשפט האחרון שנכחתי בו, שמעתי ויכוח בין נאשם ועו"ד שלו לבין התובע, העו"ד התעקש לזמן 2 עדים, שהמזכרים שלהם היו מצורפים לתיק , אך לא היו בהם פרטים משמעותיים לעניין, התובע  ציין זאת בפני השופט והאחרון פנה לסניגור ואמר לו שיפקיד שכר העדים במזכירות אם הוא מתעקש לזמנם לדיון הבא)

פורסם

שלום

לפני יותר מעשר שנים הייתי עד לרכב שהיה מעורב בתאונת דרכים ( שבדיעבד הסתבר לי שנהרג בה אדם ). נתתי עדות במשטרה ואחרי חצי שנה התקשר הפרקליט של התביעה לעשות רענון של העדות. שאלתי אי אפשר להסתדר בלי העדות שלי ? ( אני גר בצפון וזה יום עבודה לבוא למרכז ) הוא אמר שההגנה לא מוותרת על העדות שלי והוא מבחינתו לא זקוק לעדות שלי.

קיבלתי 250 שח שכיסו רק את הוצאות הנסיעה.

• תוכן חדש...