Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, ofer3212 כתב:

דווקא יכל להיות רכב עם תמורה טובה אם המחיר היה ממש זול כמו שהוא צריך להיות 

אין בעיה אם מביאים רכב זול ונותנים לו מחיר בהתאם.

אבל שמביאים דגם במפרט מאוד נחות ותוקעים לו מחיר מחירון מונפץ כדי להראות כמה "הנחה" הם נותנים זה כבר מוגזם.

לא פלא שרוב הרוכשים זה חברות והשכרה שבודאי קיבלו אותן במחיר הרבה יותר מה"מחירון" ועוד 3 שנים ינסו למכור אותה במחחר גבוה כמשומשת בגלל המחירון המונפץ.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני כשעה, itsik170 כתב:

אין בעיה אם מביאים רכב זול ונותנים לו מחיר בהתאם.

אבל שמביאים דגם במפרט מאוד נחות ותוקעים לו מחיר מחירון מונפץ כדי להראות כמה "הנחה" הם נותנים זה כבר מוגזם.

לא פלא שרוב הרוכשים זה חברות והשכרה שבודאי קיבלו אותן במחיר הרבה יותר מה"מחירון" ועוד 3 שנים ינסו למכור אותה במחחר גבוה כמשומשת בגלל המחירון המונפץ.

בסופו של דבר הם מנצלים את המצב פה ובשאר העולם כדי להביא מכוניות מאוד זולות ולעשות רווח אדיר על חשבון אנשים אחרים 

כניאה שמההתחלה הם סיכמו עם חברת השכרה על המכירה הזאת של הרכבים האלה בשבילהם ועוד כמה לפרטיים פראיירים שפחות מבינים 

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, daniel204 כתב:

היום ראיתי שתי מוביליות עמוסות בהונדה סיטי עושות דרכם לירושלים דרך כביש 1, חבל לראות שרכב שמיועד למדינות עולם שלישי מצליח לחדור לשוק הישראלי.

עם המכירים פה והכוח קנייה שלנו אנחנו צריכים לקבל מכוניות של עולם שלישי.

עריכה אחרונה על ידי FoxLight
פורסם

מצב מצב אבל מאזדה 3 בסיסית עדיין עולה פחות מ-140K ובדרך כלל שם יש פחות בעיות מלאי. איזה סיבה יש להעדיף את הדבר הזה על מאזדה 3?

פורסם

הנ"ל מסתמנת כהצלחה מסחררת (הוכחה שבמצב השוק הנתון כל מטאטא יורה)

נכון להבוקר נמסרו מעל 200 כלים:

127 השכרה

57 ליסינג

13 חברה (0 ק"מ?)

4 פרטי

פורסם

נתוני המסירות חסרי משמעות בלי לדעת מה המחיר שבהן הן נמכרו. ברור שאף חברה לא שילמה על הארון קבורה הממוזג הזה את מחיר המחירון.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

ראו סמל הונדה, קיבלו הנחה והספקה מיידית.

כמו שקנו אלמרה לפני כמה שנים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני כשעה, MiniMiz3r כתב:

נתוני המסירות חסרי משמעות בלי לדעת מה המחיר שבהן הן נמכרו. ברור שאף חברה לא שילמה על הארון קבורה הממוזג הזה את מחיר המחירון.

מה שחברות הליסינג גורמות בעקיפין, הוא שאנשים פרטיים תמימים ישתכנעו לקנות גם בטענה שזהו רכב "מאוד נפוץ" וכו' וכו'

פורסם

התקשרתי ליבואן המקביל לבדוק את המחיר, אמרו לי שאני אקבל מחיר רק בסוכנות שאני אשב על הצעה עם אחד ה"סוכנים". אמרתי תודה ושלום.

פורסם
לפני שעה, ofer3212 כתב:

אשכרה 4 אנשים פרטים השתכנעו לקנות את הפח הזה

אני ממש לא חושב שה-4 הללו זה משוכנעים. שהרי בשביל לשכנע מישהו, צריך קודם "צוד" אותו,  וזה מאוד קשה כשאתה לא מוסר מחיר לא באתר ולא בטלפון.

אני לא אתפלא אם אלה מקורבים שקנו את הרכבים האלה בהנחה יפה מאוד. 

• תוכן חדש...