Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שברולט קרוז סטיישן 1.8 2013 עם 210000ק"מ הרכב נוסע מצויין מאיץ טוב הכל טוב, חבר קנה גם אחת כזאת עם 2014 עם 170000 ק"מ מטופלת רק במוסך של gm עם הסטורית טיפולים . הקטע הוא שרכב שלי מרגיש הרבה יותר קליל משלו, הסחיבה מרגישה גם יותר חזקה, כאילו הרכב שלו בתחילת נסיעה עושה טובה שהוא מתחיל לנסוע , גם הוא מרגיש ככה, הרכב שלו אחרי טיפול , במוסך לא מצאו שום תקלה , מה עוד אפשר לעשות מה עוד לבדוק? 

פורסם

איזה קטע.... בדיוק אתמול היתה המלצה שלך לדגם הזה פה

ואפרופו השירשור הנ"ל הזכירו שם את נושא הקומפרסיה בדגם הזה אולי זה קשור.

פורסם (נערך)

נכון המלצתי ועדיין ממליץ, הרכב שלו רק מרגיש חלש משלי , לא אמרתי שהוא גרוע או משהו כזה

עריכה אחרונה על ידי שברו
פורסם
לפני 16 שעות, David2540 כתב:

איזה קטע.... בדיוק אתמול היתה המלצה שלך לדגם הזה פה

ואפרופו השירשור הנ"ל הזכירו שם את נושא הקומפרסיה בדגם הזה אולי זה קשור.

איזה קטע בפורום הזה  גם ממליצים על פג'ו עם רצועת טיימינג מתפרקת בשמן או על כל קונצרן vag שידוע בגירים הגרועים שלהם

פורסם

בהחלט אני גם נגד אלו שממליצים על הצרפתיות. לגבי הואגיות צודק לגבי הגיר שהוא בעייתי, אבל זה נקודת חולשה אחת שיש להם, (שהיא אמנם יקרה), אבל בגדול זה מסתכם בזה לרכב צעיר, לעומת הצרפתיות או השברולט והאופל שהמחיר שלהם נמוך בגלל אוסף בעיות מצטברות שלא מסתכמות רק בנקודת חולשה אחת.

פורסם

אצלי השברולט מטופלת כמו שצריך וכמו שאמרתי נוסעת מרגישה ונראית טוב ואפילו לפעמים מתחילים איתה ברמזור, רוב האנשים שקונים מכוניות במחיר נמוך גם לא מטפלים בהם אז בטוח שיתקלקלו דברים , בכל שאר הצרפתיות והואגיות התקלה מגיעה מובנית גם אם תלטף לה את המנוע כל בוקר ואתה יודע וממתין שהיא תגיע

פורסם
לפני 9 שעות, David2540 כתב:

בהחלט אני גם נגד אלו שממליצים על הצרפתיות. לגבי הואגיות צודק לגבי הגיר שהוא בעייתי, אבל זה נקודת חולשה אחת שיש להם, (שהיא אמנם יקרה), אבל בגדול זה מסתכם בזה לרכב צעיר, לעומת הצרפתיות או השברולט והאופל שהמחיר שלהם נמוך בגלל אוסף בעיות מצטברות שלא מסתכמות רק בנקודת חולשה אחת.

נקודת חולשה אחת? 😂 יש להם עוד המון נקודות חולשה (אכילת שמן, טיימינג, אקטואטורים, מערכת הצטה, אלקטרוניקה שמתפגרת וכו...) פשוט פחות שומעים עליהן בגלל כל הרעש מסביב לDSG.

פורסם
לפני שעתיים, Gavrik כתב:

נקודת חולשה אחת? 😂 יש להם עוד המון נקודות חולשה (אכילת שמן, טיימינג, אקטואטורים, מערכת הצטה, אלקטרוניקה שמתפגרת וכו...) פשוט פחות שומעים עליהן בגלל כל הרעש מסביב לDSG.

באיזה גיל? אצל הצרפתיות וכו' כבר בגיל 5.

פורסם

תבדוק איזה צמיגים מותקנים על כל אחד מהרכבים. 
היה לי פעם הבדל כזה בין שתי פיאסטות , 
בסוף על אחת היו מותקנים TOYO 888 (אם אני זוכר נכון ) גמורים. הנסיעה היתה רועשת והרכב הורגש איטי יחסית לפיאסטה אחרת 

החלפת צמיגים פתרה את הבעיה. 

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אצלו יש צמיגים של קלבר ואצלי יש צמיגי שקר כלשהוא 

עם מזגן דלוק או כבוי עדין שלי מרגיש יותר טוב, משיטוט בפורום שברולט בחו"ל הציעו לנקות את חיישן הmaf , יש לי ספריי כזה אז ננסה היום

• תוכן חדש...